Онур Туна и Севда Ергинджи/Минали и бъдещи проекти и партньори Тема № 40

• 24 862
  • 298
  •   1
Отговори
# 285
Добро утро

# 286
Здравейте,момичета!

И при нас през нощта е навалял малко сняг! Nature Snowflake

за ''Далечен град''
Днес отново е нашия ден!

Пуснаха откъса/3 фр. за 45 еп.
"Bu Yüzük Bizim Hikayemiz"
„Този ​​пръстен е нашата история“

https://www.youtube.com/watch?v=rmPfFT5XzaQ

изчаках превода с руски субт. за да го пусна...
https://vk.com/uzaksehir?w=wall-198834522_348685

По-късно ще излязат допълнителните снимки.Ще ги пусна довечера с линковете за руската озвучка.

Приятен ден и успешна седмица!

# 287
Привет, момичета ! Понеже нямам снимка ще напиша някой ред за да дам думата после на Злати !
В очакване на новия епизод довечера. Да видим Боран и Садакат какви ще ги забъркат .... Очаква се нова актриса да се включи но все още не е ясно като каква. Предполага се че може да е любовница
На Боран....да видим!
Стойте си на топло с гореща напитка и с
Любимия сериал !

# 288

Юра,добре че писа.Вече мислех да редактирам тъй като наближава времето до началото на епизода.

Линковете за руската онлайн озвучка
1.https://turoktv.com/15792-dalekiy-gorod-seria-45.html
2.https://ruturkserial.net/dalekiy-gorod-qwe7r82xg52gsgh/4758-dale … vx056fdg2fhh.html

Част от допълнителните снимки

Всички снимки в клипа...

https://www.youtube.com/watch?v=YeZXa1vU5-I

Приятно гледане.

# 289

За ДГ - много лош пример дадоха с това пиене по време на традиционната вечеря и после всички шофираха.
Втръсна ми от Боран и майчицата му. Ще рече човек, че само той й е.

# 290
Сташа,Садакат е страх,че Боран ще отиде при Еджмел затова му помага.
И във фрагмана се вижда,че така ще стане.Джихан ще спаси Алия и Дениз.Тогава Еджмел влиза в конака да вземе Боран.Но Садакат не се дава,стреля.

https://www.youtube.com/watch?v=mn3OJFje6Wg

и с руски субт.
https://vk.com/mediadizi?w=wall-132999259_2548417

# 291
Разбрах аз, че заради заплахата на Боран го направи, ама само за него има меко сърце.

# 292
Здравейте,момичета!

за ''Далечен град''
БГ превода на 17/45 еп. вече е готов
https://playtube.tv/watch/%D0%B4%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D1%87%D0%B5%D … oNLMsfHP47vz.html

снощи в тренда...

...песента ...

https://www.youtube.com/watch?v=kZLpMsdgKk8
превод
Скрит текст:
Текст
о о о о о о о о о о о о о о о о о о о о о о о о о о о о о о о о о о
Ah aman amman vay aman amman
Влюбих се в очите ти, когато ги видях, влюбих се в тях Без значение какво казва светът, момиче, аз съм влюбен в теб След като го видях, се влюбих и бях уловен в очите ти. Без значение какво казва светът, аз съм влюбен в теб
Görünce aşık oldum gözlerine, tutuldum Alem ne derse desin kız ben sana vuruldum Bir gördüm aşık oldum gözlerine tutuldum Alem ne derse desin le ben sana vuruldum
Моята красива половинка от Мардин, повярвай ми, възхищавам ти се. Нека бъде пожертвано заради теб, тук съм, зает съм, скъпа моя Моята красива половинка от Мидиат, повярвай ми, възхищавам ти се. Нека бъде пожертвано заради теб, тук съм, зает съм, скъпа моя
Mardinli güzel yarim inan sana hayranım Uğruna feda olsun varım yoğum bu canım Midyatlı güzel yarim inan sana hayranım Uğruna feda olsun varım yoğum bu canım
Влюбен съм в храста, където се е заселил славеят в Мидятлъ Ще умра, не мога да си тръгна, влюбих се Влюбен съм в храста, където се е заселил славеят в Мидятлъ Ще умра, не мога да си тръгна, влюбих се
Bülbül konmuş çalıya aşığım Midyatlıya Ölürüm ayrılamam düştüm kara sevdaya Bülbül konmuş çalıya aşığım Midyatlıya Ölürüm ayrılamam düştüm kara sevdaya
Моята красива половинка от Мардин, повярвай ми, възхищавам ти се. Нека бъде пожертвано заради теб, тук съм, зает съм, скъпа моя Моята красива половинка от Мидиат, повярвай ми, възхищавам ти се. Нека бъде пожертвано заради теб, тук съм, зает съм, скъпа моя
Mardinli güzel yarim inan sana hayranım Uğruna feda olsun varım yoğum bu canım Midyatlı güzel yarim inan sana hayranım Uğruna feda olsun varım yoğum bu canım
Къщите им са мързеливи, газели очи трябва да носят Моята красива половина, красотата на Мардин Къщите им са мързеливи, газели очи трябва да носят Моята красива половина, красотата на Мидият
Evleri tetirbeli ceylan gözler sürmeli Dünya güzeli yarim şu Mardin'in dilberi Evleri tetirbeli ceylan gözler sürmeli Dünya güzeli yarim şu Midyat'ın güzeli
Източник: Musixmatch
Автори на песента: Halil Alkan

Рейтингът...Hands ThumbsupHands Clap

Скрит текст:
на озета
Total | (2) | 9,28
AB | (2) | 7,36
ABC1 | (2) | 8,24

Желая ви спокоен зимен ден!

# 293
  • Плевен / София
Браво...в групата на рекламодателите рейтинга е скочил с 3%.
На мен също не ми хареса, че Садакат прегази Джихан за да угоди на Боран.
Здравейте момичета...

# 294
Здравейте,момичета!

Онур и Йозге на снимки..

за ''Далечен град''

...статия от вчера...

🕌📰 „Любовта отдавна е надхвърлила рейтингите, правилата и всички тези глупости – страната чака Алия и Джихан да се обединят.“

Помните ли онзи ден, когато написах: „В тази страна се появи нещо, което надмина дори футбола. И това е чувството за истинска любов“?
След това получих безброй съобщения и писма от читатели. Те споделяха чувствата си толкова искрено, толкова сърдечно и мнозина казаха: „Това е точно това, което искаме.“

И така, какво искат те?
Истински чувства. Истински емоции. Истинска любов. Автентичност.

И така, любовта между Алия и Джихан от сериала „Далечен град“, появила се напълно неочаквано, обърна рейтингите с главата надолу и докосна не само жените, но и мъжете. Алия и Джихан не разочароваха отново тази седмица – те отново обърнаха всичко с главата надолу. Те извадиха емоции, изтръгнаха сърца и ги отнесоха.

Историята на Алия и Джихан не е просто сценарий за телевизионен сериал. Това е отражение на празнотата, която сме погребвали в себе си години наред, потисната нужда, която внезапно избухва на екрана. Ето защо рекордите за гледаемост се чупят. Ето защо социалните медии бръмчат до сутринта след края на епизода. Ето защо хората не могат просто да кажат: „Но това е телевизионен сериал.“

Защото не става въпрос за сериала.
Става въпрос за копнежа.

Скрит текст:
Дълго време в тази страна жените не са обичани – те просто са контролирани. Мъжете не обичат – те търпят. Връзките не се ценят – те се отлагат.
И най-лошото: мъж, който казва: „Няма да те пусна“, почти се е превърнал в приказен герой.

Тук Аля и Джихан уцелват право в целта.

Жена държи здраво ръката на мъж, защото го обича.

Мъж казва: „Каквото и да струва, няма да те оставя“, защото го обича.

Тази фраза е станала толкова рядка, че сърцето на зрителя неволно потъва. Защото, за съжаление, не сме чували тези думи от много години.

Който и да докоснете около себе си, е ранен, уморен, нещастен. Или е принуден да остане в необичани връзки, или се преструва.
Но такива ли са Аля и Джихан?

Любовта дойде при тях през толкова трудни изпитания, че дори ние, зрителите, се бунтуваме и казваме: „Е, това вече не може!“
Но те обичат толкова красиво, че преодоляват цялата ни съпротива.

И в този сериал виждаме друга болезнена истина: как жените отново са наранявани от други жени. И това е, което боли особено дълбоко.
Защото сериалите открито казват: най-често жените са наранявани от своите.
Клюки, завист, потискане, изключване...
Казват: „Мъжът удря“, но много често, уви, друга жена държи ножа.
Разбира се, някой ще каже: „Преувеличаваш, това е телевизионен сериал.“

Но нека зададем един въпрос:
Няма ли Алия в реалния живот?
Няма ли Джихан в реалния живот?
Няма ли жени и мъже, които издържат всичко в името на любовта, но въпреки това остават сами?

Да. И те са точно зад ъгъла.

Тези сериали, според мен, не ни продават утопия. Те ни напомнят за едно нещо: да бъдеш обичан не е лукс, а основна човешка потребност.

И като гледаме всичко, което се случи през последните години, ясно разбираме: зрителят вече не иска да чува грубости, не иска да бъде унижаван, измамен, изоставен по средата на пътя. И със сигурност не иска утеха от рода на: „Е, такива са мъжете.“

Зрителят казва:
„Нека добрите победят, нека лошите бъдат наказани, нека жените бъдат обичани, нека има повече Джихани. Нека мъжете защитават жените, които обичат.“

Това е. Толкова е просто.

И точно защото това е станало толкова неуловимо, „Далечен град“ щурмува рейтингите в понеделник. Епизодът свършва и дискусиите продължават до сутринта или дори до следващия епизод.

Защото тази страна крещи:
Липсва ни любовта.
Липсва ни искреността.
Липсва ни честността.

И когато някой се появи на екрана и я покаже, ние се вкопчваме в него. Защото сърцата все още бият, но имат нужда някой да каже: „Тук съм.“

Може би най-големият успех на тези сериали е, че те ни напомнят за пореден път:
да бъдеш обичан е все още възможно,
грижата все още е избор,
и любовта все още е най-популярният спектакъл в тази страна.

И, разбира се, Озан Акбаба като Джихан Албора и Синем Юнсал като Алия са просто великолепни. Точно като Гонджа Джиласун, която играе Садакат Албора, герой, за когото сме ядосани и когото мразим.
Всички актьори са ни станали почти семейство.

Този текст се роди веднага след вчерашните съобщения от читатели, които настоятелно писаха: „Хайде, пишете за „Далечният град“, чакаме.“

И като зрител, ще бъда честен: и аз, повярвайте ми, мразя Боран и искам той да изчезне възможно най-скоро. Нещо повече, искам българите да дойдат и да го отведат.

Сценаристи, чуйте гласовете ни...
Есин Йовет, блог на Елеле
13 януари 2026 г.

Скрит текст:
📌 В епизод 46 ще има целувки и халвет.
📌Джихан ще предложи брак в Мардин.
📌Истанбул все още не е наличен.
📌На  партито в болницата Алия е облечена в червена рокля с отворен гръб.
📌Алия ще напусне партито в сълзи.
📌Садакат няма да убие Еджмел.
📌Вургун каза на Джихан къде са, като се обади от хеликоптер.
📌В епизод 48 всички ще разберат за бебето на Зерин.
📌Развод с Боран в епизоди 47-48.
📌Джихан ще се върне в имението в епизод 47, след като Садакат избере правилния син...
📌Одобрен е трети сезон.

Прияен и успешен ден да имате!

# 295
# 296
Здравейте,момичета!

Дари,благодаря за снимките и видеата.

Накрая, съобщение от Онур, подписано:
„Работещият екип е живот! Всички изпращат поздрави.“🌹

за ''Далечен град''
Вчера Синем получи наградата в категорията „Най-добра телевизионна роля на годината“ за ролята си в сериала „Uzak Şehir“ на наградите ELLE Style Awards за 2026 г. Trophy Да и е честита! Hands Plus1Hands Clap

https://vk.com/fermannazli?z=clip-201732739_456241394

🏆✨️💥
Синем Юнсал получи наградите ELLE за 2026 г. за „Най-добра телевизионна роля на годината“.

„Добър вечер на всички. Бих искал да изразя няколко думи на благодарност.

Преди всичко, бих искал искрено да благодаря на семейство Elle и членовете на журито.

Преди всичко, на моята мениджърка Гьозде, която вярваше в мен поне толкова, колкото и аз самата, докато настоявах да стана Алия, и на цялото семейство на On Talent.

Бих искал също искрено да благодаря на нашите продуценти, Лале Ерен и Керем Чатай, за това, че повярваха в мен, че повярваха, че мога да бъда Алия, и че ми повериха тази роля. Огромни благодарности на нашите режисьори, Ахмет Катъксъз, Емрах Айбек и Йълдъз Ашамбуг.

Благодаря на моите колеги актьори, на моя екранен партньор и на всички мои колеги, които ме придружаваха в свободните ми „танци“ на сцената в продължение на сезон и половина, както и на всички, които работиха на снимачната площадка – както пред, така и зад камерата.
Приятна вечер на всички.“

🎉🏆Кузей Гезер спечели наградата „Най-добър млад актьор на годината“ на наградите Current Knowledge. 👏

🎉🏆Атакан Йозкая спечели наградата „Най-добър дебютант на годината“ на наградите Current Knowledge. 👏
(Наградите са от MevcutBilgi)

Ако ви е интересно за пръстена на Джихан взето от рускините във ВК...

👑🕌Нека поговорим повече за пръстена на Джихан. Защото този детайл в сцената е от решаващо значение.

Пръстенът ага не е неутрално украшение. Той е бреме, родословие, отговорност.

Носенето на този пръстен означава не просто статус, а задължение: да поддържаш структурата, да спазваш обичаите, да служиш на системата, която ти дава власт.

Това е печатът на контрола, а не на страстта.

И все пак, именно тази ръка Джихан протяга към Ала в съдебната зала, където системата току-що се е разпаднала около тях.

Той го носи, избирайки нея. Пръстенът остава, но значението му се променя.

Той не се отказва от титлата ага. Той предефинира какво означава да водиш: не чрез сляпо придържане към традицията или хаотични структури на властта, които изискват лоялност над любовта, а чрез нещо по-опасно и по-честно – лоялност към този, когото обичаш, дори когато това дестабилизира реда, който той е трябвало да защитава.

Да бъдеш ага означава да наследиш контрол. Над хора, над територия, над кодекси, които управляват живота и смъртта.

Джихан е израснал в тази архитектура.

Скрит текст:
Неговият дълг никога не е бил към собственото му сърце, а към продължаването на властта. И въпреки това, в съдебната зала, заобиколен от закон и свидетели, той протяга ръка в знак на покана.

Пръстенът блести не като твърдение за йерархия, а като доказателство, че е решил да използва властта си, за да защити Али, а не срещу нея. Той използва позицията си не за да я затвори в рамките на традицията, а за да я предпази от такива като Боран, като Садакат, които биха използвали обичая като оръжие, за да ги разкъсат.

Това е метаморфоза на властта.

Като голям почитател на Карл Юнг, използвам неговата мисъл, която е напълно приложима тук: „Където любовта свършва, започва силата. Едното е сянката на другото.“

Чихан не се отказва от властта; той отказва да позволи на властта да засенчи любовта. В този жест пръстенът се превръща едновременно в символ на системата и в предизвикателство към нея.

Той е ага; и тъй като е ага, той има силата да пренапише правилата.

Хаотичната система, която изисква бракове от дълг, използва жените като разменна монета и смята съюзите за по-свещени от обичта, не се разпада само защото Джихан обича Алия.

Тя отвръща на удара. Тя изпраща осъждането на Садакат. Тя изпраща гнева на Боран. Тя изпраща тежестта на очакванията и заплахата от клюки и разруха.

Но Джихан не се колебае. Той говори като човек, който е изчислил цената на избора на любов в свят, предназначен да я наказва.

Лидерството, вкоренено в любовта, не е нежно; то е свирепо. То поема отговорност, взема трудни решения и носи последствията, но го прави с почтеност, а не с доминация.

Търпението на Джихан, което се скъса с Боран, е границата, която силата, основана на любовта, трябва да прокара, когато манипулацията се маскира като привързаност.

Лидерството, основано на страх, отстъпва и изолира; лидерството, основано на любов, свързва и овластява.

Джихан не измъква Аля от съдебната зала. Той чака тя да хване ръката му. И когато тя го прави, той върви до нея.

Пръстенът на пръста му вече не означава подчинение на хаотична система. Той означава власт над нея - не чрез жестокост, а чрез отказ да позволи на системата да диктува граматиката на неговата преданост.

Той все още го има.

Но сега върховната му преданост не е към инструмент за контрол. Тя е към жената, чиято ръка държи.

Това е същността на жеста. Това е същността на революцията. Властта остава, но любовта пренаписва нейната цел.

Автор: nela_nil
Изкуство от: cihanalyacihal

Днес би трябвало да писнат 2 фрагман за 46 еп.

Желая ви приятен зимен ден!

# 297
Здравейте Злати благодаря за интересните постове и новини

# 298
Малко окъснях да пусна 2-ри фр.за 45 еп.

Джихан удря силно Боран!

https://www.youtube.com/watch?v=mKSU8Ttz-EY

и с руски субт.
https://turkrutv.net/dalekiy-gorod-46-ceriya.html

Общи условия

Активация на акаунт