Онур Туна и Севда Ергинджи/Минали и бъдещи проекти и партньори Тема № 40

• 26 420
  • 318
  •   2
Отговори
# 315
Здравейте Благодаря за споделеното
Злати честит бабин ден Бъди здрава

# 316
Привет, момичета, снощи гледах 46еп. на ДГ - малко ми преповтарят нещата - все интриги с Боран и Садакат. Липсва ми нещо ново което да поразстърси сериала от рутината в която падна.
И какъв е тоя страх от понеделник - не искат да слагат нови продукции тогава....чак пък да е незаменим ДГ ?!?
Студено е навън - пазете се и бъдете здрави !

# 317
Добро утро,момичета!

Дари Hug...Юра Hug
И на Севда й е студено.

ДГ ще се раздвижи когато се появи любовницата на Боран и българите.
Той е завиждал от малък на Джихан тъй като него са подготвяли за ага.

....от майката на Кузей/Джихан Дениз...

🪶🕌Статия от автора на портала "Ranini"
Далечен град: Пъзел
Еда Акча
21 януари 2026 г.

Сглобяването и разрушаването, а след това повторното сглобяване – много е подобно на взаимоотношенията. Сравнявам Шахин и Наре с парчета от пъзел, но не само защото си пасват хармонично. Понякога, когато сглобяваш пъзел, не можеш съвсем да съчетаеш две от тях; опитваш други, но те не пасват. Усещаш, че липсва парче и се отчайваш. Но в крайна сметка тези две парчета се намират и пъзелът се сглобява. Когато един пъзел е завършен, той може да се разпадне, парчетата може да се разпръснат. Но когато започнеш да го сглобяваш отново, виждаш, че същите парчета намират своето място. Защото някои парчета, независимо колко се разпръскват, вече не принадлежат никъде другаде, освен в този пъзел.

„Може да не споделяме едни и същи мисли и чувства. Но ако се караме с часове заради това и единият от нас се умори и заспи, другият пак ще го покрие с одеяло. Не е ли това достатъчно?“

Това е, което наистина поддържа тяхната история. Те не можеха да виждат света по един и същи начин, не винаги бяха на една и съща дължина на вълната и дори се нараняваха един друг до степен на изтощение, но накрая, когато бяха уморени, никога не забравяха да се покрият с одеяло. И знам, че няма да забравят това. Защото, за да бъде картината им пълна, те трябва да са близки. Любовта е и способността да останеш на едно място, да бъдеш част от една картина; както когато една къща изстине и не излизаш, а оставаш вътре и се опитваш да я стоплиш.

Скрит текст:
В първия сезон на „Далечен град“ станахме свидетели на любовната история на двама души, които не можеха да живеят един без друг. И ми липсва тази двойка. Мисля, че когато любовта ни стане осезаема, когато този, когото обичаме, стане наш, това прави любовта по-уязвима и по-лесна за освобождаване. Уви, колкото по-силно е чувството за притежание, толкова по-малко крехкост има в любовта. Може би затова финалното напрежение в сериала ми се струва чуждо. Двама души, които са платили такава цена, загубили толкова много и чакали толкова дълго, не могат да бъдат толкова лесно разстроени. Те не могат да си позволят вида тревожност, която разрушава тежестта на любовта им.

Мисля, че тревожността на Шахин не е просто празна ревност, а чувство, идващо от миналото – чувството, че не може да постигне нещо. А желанието на Наре да намери собственото си пространство е нейното желание да бъде себе си. Наре, подобно на Шахин, мечтае за дете. Но може би за първи път в живота си тя иска да направи нещо само за себе си, да работи за себе си. Своето собствено пространство, собствената си работа... Жената, която се е опитвала да бъде с Шахин през целия си живот, сега, когато най-накрая е с него, иска пространство за себе си. Дали това е твърде много? Тя мечтае за живот, в който те могат да бъдат щастливи не само заедно, но и поотделно. В края на краищата, в свят, където само мъжете могат да си позволят да търсят пространство, не могат ли и те да го направят? Да, това е Мардин. Но е и Наре.

Присъствието на Ялчън нарушава този баланс още повече. Мисля, че ревността, която произтича от тревожността на Шахин, не е от страха да не загуби Наре, а от факта, че е принуден да предефинира себе си. Способността на друг човек да създаде пространство за Наре напомня на Шахин за пространствата, които не е могъл да отвори за нея преди. И всеки път, когато я види да се усмихва, си спомня за моментите, когато не е можел да я защити, не е можел да бъде до нея, когато е смятал, че не е достатъчен. Следователно погледът на Ялчън към Наре винаги е насочен към Шахин. Въпреки че жестокото му отношение към Наре не е оправдано, мисля, че причината се крие тук. Всеки момент, когато Шахин си е мислил, че не може да бъде достатъчен, гневът, който е таял в себе си, удря Наре и тя се срива. Но в сърцето на Наре мястото на Шахин никога не е било определяно от недостатъчност.

Шахин не можеше да бъде достатъчен за Наре. Дори в онези моменти, когато не беше в най-добрата си форма, той все пак беше достатъчен за нея. Дните, в които не можеше да я види, дните, в които шофираше до имението само за да я види... Дните, в които паркираше колата си пред къщата ѝ и я гледаше как тръгва за работа... Въпреки че сега е неин съпруг, той продължава да я наблюдава; иска погледът му винаги да е върху нейния, така че нейният поглед винаги да е с него. Дори когато е на сцената, очите му все още са върху нея. В миналото мнозина се опитваха да го унищожат в очите ѝ и той самият се опитваше да направи същото. Но всички усилия бяха напразни. Сърцето му не можеше да забрави гласа ѝ, аромата ѝ, докосването ѝ, нито самия Шахин. Тя винаги му беше достатъчна. Дори когато я нямаше.

Когато една история загуби тази финес, любовта неизбежно се превръща в по-незаменим феномен. Шахин никога не е ограничавал жена си или е бил нещастен с това, което е. Напротив, той винаги е искал да обогати съществуването ѝ, а не да го омаловажи. Дори желанието му да има дете с нея е било преди всичко да направи Наре още по-удовлетворена. Ето защо не искам да гледам историята.

До вечера би трябва да пуснат 2-ри фрагман...

Желая ви приятен ден!

# 318

Общи условия

Активация на акаунт