Онур Туна и Севда Ергинджи/Минали и бъдещи проекти и партньори Тема № 40

• 25 933
  • 313
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте,момичета!

Сташе,благодаря за снимките и инфото.Браво на Еда.Не забравя синчето си от ЗЯ.

Скрит текст:

Според съобщенията, продължение на филма „Go Turkey“ с участието на Синем Юнсал и Озан Акбаба е в процес на разработка.
Рекламите на „Go Turkey“ с участието на звезди от телевизионни сериали продължават да чупят рекорди по гледаемост. Докато подготовката за нови филми е в ход, се планира и продължение на 10-серийния сериал „Go Turkey“ „Истанбулска история“ с участието на Синем Юнсал и Озан Акбаба, продуцирано от Ay Yapım.
Според запознати, новият филм, чиито снимки са планирани да се проведат в Кападокия, все още няма конкретна дата на излизане поради натоварения график за снимки на телевизионния сериал.
✍️Birsen Altuntaş

ПП По-късно трябва да пуснат новите снимки и озета.Така,че си знаете-очаквам пост.

Желая ви приятен зимен ден!

# 301
# 302
Здравейте!

Дари Hug

Част от новите снимки за 46 еп.

и озета:
Искането на Джихан за обяснение от Боран относно отвличането на Алия и Джихан Дениз и декларацията му, че никога няма да се откаже да ги защитава, вбесява Боран. Чувствайки се неадекватен в тази битка, Боран търси утеха в думите на Еджмел. Садакат решава да елиминира Еджмел, за да предотврати формирането на това опасно партньорство; обаче се развиват неочаквани събития.

Докато Джихан и Алия правят обнадеждаваща стъпка, за да завършат недовършените истории на другите, те не осъзнават тежкото изпитание, което Зерин и Кая трябва да издържат. Зерин, приемайки условията на Демир, за да стигне до детето си, е принудена да се изправи пред най-голямата жертва в живота си.

В Албора всяка любов продължава да бъде изпитвана, докато Алия започва да плаща цената за това, че е до Джихан, цена, която тя е изправена пред действията на Боран. Когато Боран се опитва да хвърли сянка върху иначе успешната нощ на Алия, Джихан му нанася оглушителен шамар в лицето за неуважителното поведение. Вместо да отстъпи обаче, Боран променя тактиката си.Той примамва Алия в неизбежно затруднено положение с опасен ход.

Всички снимки

https://www.youtube.com/watch?v=uZHVHAR3hB0

# 303
Добро утро!
Стори от Севда.

# 304
Здравейте,момичета!

Сташе Hug,благодаря за сторито от Севда.
От както се омъжи не се показва често.От последната снимка,която беше пусната в темата ми се стори,че е бременна.На 32 год. и е време да стане майка.

Стилът на Синем от рекламата за  ELLE Style Awards 2026

и за тържеството на болницата в ДГ...

със стилиста си Руткай Озиш

Дилин и Алпер са фенове на ФК Бешикташ и са били на стадиона.Дамата,която се е снимала с тях ми е позната,но й забравих името.Преди време често се снимаше с Мурат Йълдъръм.

Желая ви спокоен зимен ден!

# 305
Добро утро

# 306
Здравейте,момичета!

Дари Heart ни е донесла прекрасна Еда!

за ДГ

Не забравяй да се покриеш с одеяло.

Имаме интервю с нашия малък паша...

Скрит текст:

🎄🧸📰Интервюто на Кузей за списание "Kids Life", януари - февруари 2026 г.

"Оставам си дете и се защитавам."

Кузей Гезер, който е оставил голяма следа на екрана с малките си стъпки, става известен за първи път като дете в сериала "Забранената ябълка", където играе "Халит Джан". Като възрастен, той се появява отново пред публиката в сериала "Далечен град", играейки "Дениз".
През 2025 г. на церемонията Altın 61 Ödülleri (Възраст на годината) той печели наградата "Най-добър детски актьор на годината", пленявайки дори най-малките сърца. Кузей сега е на шест години. Със своята сладост, естественост и увереност на сцената, той придава на думата "дете" ново значение: малка звезда с голяма светлина.

🎄 „Искам това да е година, в която никой няма да пострада.“🎄

📌Кузей, за първи път те видяхме на екрана като Халит Джан, след това стана Дениз. На толкова млада възраст вече играеш и печелиш награди. Как намираш баланс между актьорството и детството? Кога се чувстваш сякаш си просто дете?

🎒Започнах много малък. Първият ми проект беше сериалът „Забранената ябълка“, където играх Халит Джан. Много хора все още ме познават с това име.

Забавлявам се много както пред, така и зад камерата. Тази награда не е първата ми; получавал съм такава преди чрез социалните медии.
След снимките плувам, яздя коне и се занимавам с различни дейности. Това ме прави много щастлив и наистина се наслаждавам на всичко.

📌Как се почувства, когато беше избран за „Най-добър детски актьор на годината“ на Altın 61 Ödülleri? Какво те развълнува най-много онази вечер?

🏆Това ме направи много щастлив и горд.
Семейството ми беше там, за да ме гледа, и толкова много хора около мен – бях много нервен.
Когато излязох на сцената, забравих всичко. Беше съвсем различно – много вълнуващо и необичайно.

Скрит текст:
📌Следите актьорската си кариера със семейството си. Кой пръв забеляза таланта ви?

❤️В началото дори не бях регистриран в никоя агенция.
Семейството ми забеляза, че се чувствам комфортно пред камерата, мога да уча реплики и играя лесно.
Семейството ми винаги ме е подкрепяло, но най-вече майка ми. Тя никога не се е отказвала, винаги е била до мен и е правила толкова много за мен.

📌През детските очи – кое е най-вълшебното място на снимачната площадка? Гардеробната, зад кулисите или мистериозните слушалки на звукорежисьора?

🎬Мисля, че най-вълшебното място е подготовката.
Когато ми сложат микрофона, сърцето ми започва да бие по-бързо, защото това означава „Готов съм“.
И тогава, когато кажат „3... 2... 1... запис“, сякаш се отваря вълшебна врата.
Всички изведнъж замлъкват, поглеждат ме и в този момент се чувствам много специален и щастлив.

📌В кого се превръщаш, когато камерата се изключи? Кое е първото нещо, което правиш след снимките?

🧸Когато камерата се изключи, аз съм просто отново аз.
Но дори на снимачната площадка си оставам дете. Когато кажат „край“, всички се смеят и ние веднага започваме да играем. Понякога играем на камък, ножица, хартия, понякога тичаме, понякога се смеем на шегите си.

📌Има ли тайна прилика между Дениз от сериала и истинския Кузей? Или има страна, за която не си казал на никого?

💫Най-голямата прилика между Дениз и Кузей е, че и двамата реагираме много бързо. Казваме каквото ни дойде на ум веднага.
Но има и разлики. В реалния живот Кузей е по-енергичен и има повече приятели.

Накратко, Кузей е по-активен и весел.

📌Дали да си дете актьор означава да пораснеш по-бързо? Или голяма част от това все още е просто игра? Как намираш баланс?

🤓Мисля, че да си дете актьор не означава, че трябва да пораснеш веднага.
Наистина обичам актьорството. И когато играя, се уча да говоря по-добре с хората и да се изразявам по-добре.
Понякога възрастните могат да забравят, че съм дете. Но аз все още съм дете и се уча да се защитавам.
Така че, от една страна, играя, а от друга, уча нещо ново.

📌Коя емоция е най-трудна за теб на сцената? Тъга, изненада или смях?

🎭Най-трудното е да си тъжен. Защото трябва наистина да почувстваш тази тъга.
Да, има неща на снимачната площадка, които те карат да плачеш, но е важно да играеш искрено.
В „Далечен град“ имаше сцена, в която Алия е изхвърлена през вратата, а аз се опитвам да стигна до майка си през вратата.
Искрено плаках в тази сцена. Дори казах на всички: „Моля ви, не ме разсмивайте сега.“
Всички бяхме много тъжни и те се опитаха да ме успокоят. В този момент бях искрено притеснен и много исках да стигна до Алия.

📌Как искаш да продължиш кариерата си? Само като актьор или имаш други мечти?

💫В момента съм много щастлив от актьорството и искам да продължа по този път.
Искам да продължа да играя красиви и добри роли.
Но също така мечтая да стана адвокат или пилот. Харесва ми да мечтая за тези неща.

📌И накрая, какви са твоите новогодишни пожелания?

🎄Най-голямото ми желание е всички да са здрави и щастливи.
Но най-вече искам нищо лошо да не се случи на никое живо същество през новата година.
Пожелавам ви година, изпълнена с късмет и щастие със семейството и любимите ви хора.
Аз също искам да участвам в  в нови проекти, като реклама, и да правя различни неща, за да могат още повече хора да ме опознаят.
Честита Нова година на всички!
(направих някои редакции на род и имена)

Приятна зимна неделя!

# 307
Добро утро!

# 308
Добро утро,момичета!

Сташе, в Мардин пак е навалял пухкав сняг. Nature Snowflake

Онур и Йозге работят...

за ''Далечен град''

Току що пуснаха откъса...
„Обичам те толкова много...“

https://www.youtube.com/watch?v=-1MMLv_MX0Q

Скрит текст:
Смесени спойлери от Нурлан, 🐦 и надеждни източници.
📌 Аля ще се почувства гадно.
(Епизод 47 е признак за бременност)
📌 Разводът определено ще бъде в епизод 48.
📌 Българите и любовницата ще се появят в епизод 47.
📌 Аля ще разбере за любовницата в епизод 47.
📌 Аля ще проведе разговор с приятел от Канада.
📌 Сцената на приема в болницата е презаснета: роклята на Аля е сменена, танцовата сцена е премахната.
📌 Джихан ще се приближи до Аля, ще се опита да я успокои и ще има целувка.
📌 Сцената с половинката не е отменена, ще се случи.
📌 Боран ще умре 2-3 епизода след развода.
📌В болницата Джихан ще пребие Боран. Това ще е паралелно на сцената, в която Джихан бие Угур в стаята на Аля.
(Номерът на епизода все още е неизвестен)
📌 Сватбата на Джихан ще се състои в епизод 50.
📌Избраната дестинация за меден месец е Истанбул, но това може да се промени (Кападокия).
📌Ще има сцена на ревността на Аля.
📌Жената, от която Аля ревнува, по-късно ще се опита да се сближи с Шахин.
📌Новината за бременността скоро ще бъде обявена в историята на ШахНар.
📌Край на епизод 46: Боран заключва Аля в стая. Когато Джихан нахлува с медицинска сестра и Наре, Боран се наранява с първия предмет, който му попадне, и се опитва да обвини Аля.

Приятен ден и лека седмица!

Скрит текст:
Бързам за зъболекар...

Довечера ще пусна превода на откъса и линковете

===========================================

Прибрах се и добавям откъса с руски субт.от тази група..

https://vk.com/uzaksehir?w=wall-198834522_357016

Последна редакция: пн, 19 яну 2026, 11:27 от Zlatina3

# 309
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Отново е денят на Далечен град...Да видим до къде ще стигне Боран....

# 310
Здравейте!

❤️📺Нов епизод тази вечер.

линковете за руската онлайн озвучка от Сабина
1.https://turoktv.com/15873-dalekiy-gorod-seria-46.html
2.https://ruturkserial.net/dalekiy-gorod-qwr8t0d8dt2yj84u/4758-dal … j5d0f2ryhwg5.html

Част от  допълнителните снимки за 46 еп.

Всички допълнителни снимки

https://www.youtube.com/watch?v=8geZBuX2VcU

Приятно гледане по-късно!

==============================================================

До къде стигна Боран? Сам се намушка за да обвини Алия.

https://www.youtube.com/watch?v=28t1k4feG24

и с руски субт.
https://vk.com/mediadizi?w=wall-132999259_2554255

Последна редакция: пн, 19 яну 2026, 23:36 от Zlatina3

# 311
Добро утро Благодаря за споделеното

# 312
Добро утро,момичета!

Дари,благодаря за кадрите с Онур и Йозге.

за ''Далечен град''

какво ни очаква...

рейтингът

БГ превода на 46 еп.от Плей Тубе за сега не е пуснат.

Приятен зимен вторник ви желая!

# 313
  • Плевен / София
Доста е паднал рейтинга в последните две групи....Серията не беше толкова лоша...
Здравейте момичета
Страшно ме ядосват и Демир и Боран. Знаят, че не са обичани, но не искат да позволят на другите да бъдат щастливи....Завършени егоисти....

Общи условия

Активация на акаунт