Онур Туна и Севда Ергинджи/Минали и бъдещи проекти и партньори Тема № 40

• 26 238
  • 316
  •   2
Отговори
# 300
Здравейте,момичета!

Сташе,благодаря за снимките и инфото.Браво на Еда.Не забравя синчето си от ЗЯ.

Скрит текст:

Според съобщенията, продължение на филма „Go Turkey“ с участието на Синем Юнсал и Озан Акбаба е в процес на разработка.
Рекламите на „Go Turkey“ с участието на звезди от телевизионни сериали продължават да чупят рекорди по гледаемост. Докато подготовката за нови филми е в ход, се планира и продължение на 10-серийния сериал „Go Turkey“ „Истанбулска история“ с участието на Синем Юнсал и Озан Акбаба, продуцирано от Ay Yapım.
Според запознати, новият филм, чиито снимки са планирани да се проведат в Кападокия, все още няма конкретна дата на излизане поради натоварения график за снимки на телевизионния сериал.
✍️Birsen Altuntaş

ПП По-късно трябва да пуснат новите снимки и озета.Така,че си знаете-очаквам пост.

Желая ви приятен зимен ден!

# 301
# 302
Здравейте!

Дари Hug

Част от новите снимки за 46 еп.

и озета:
Искането на Джихан за обяснение от Боран относно отвличането на Алия и Джихан Дениз и декларацията му, че никога няма да се откаже да ги защитава, вбесява Боран. Чувствайки се неадекватен в тази битка, Боран търси утеха в думите на Еджмел. Садакат решава да елиминира Еджмел, за да предотврати формирането на това опасно партньорство; обаче се развиват неочаквани събития.

Докато Джихан и Алия правят обнадеждаваща стъпка, за да завършат недовършените истории на другите, те не осъзнават тежкото изпитание, което Зерин и Кая трябва да издържат. Зерин, приемайки условията на Демир, за да стигне до детето си, е принудена да се изправи пред най-голямата жертва в живота си.

В Албора всяка любов продължава да бъде изпитвана, докато Алия започва да плаща цената за това, че е до Джихан, цена, която тя е изправена пред действията на Боран. Когато Боран се опитва да хвърли сянка върху иначе успешната нощ на Алия, Джихан му нанася оглушителен шамар в лицето за неуважителното поведение. Вместо да отстъпи обаче, Боран променя тактиката си.Той примамва Алия в неизбежно затруднено положение с опасен ход.

Всички снимки

https://www.youtube.com/watch?v=uZHVHAR3hB0

# 303
Добро утро!
Стори от Севда.

# 304
Здравейте,момичета!

Сташе Hug,благодаря за сторито от Севда.
От както се омъжи не се показва често.От последната снимка,която беше пусната в темата ми се стори,че е бременна.На 32 год. и е време да стане майка.

Стилът на Синем от рекламата за  ELLE Style Awards 2026

и за тържеството на болницата в ДГ...

със стилиста си Руткай Озиш

Дилин и Алпер са фенове на ФК Бешикташ и са били на стадиона.Дамата,която се е снимала с тях ми е позната,но й забравих името.Преди време често се снимаше с Мурат Йълдъръм.

Желая ви спокоен зимен ден!

# 305
Добро утро

# 306
Здравейте,момичета!

Дари Heart ни е донесла прекрасна Еда!

за ДГ

Не забравяй да се покриеш с одеяло.

Имаме интервю с нашия малък паша...

Скрит текст:

🎄🧸📰Интервюто на Кузей за списание "Kids Life", януари - февруари 2026 г.

"Оставам си дете и се защитавам."

Кузей Гезер, който е оставил голяма следа на екрана с малките си стъпки, става известен за първи път като дете в сериала "Забранената ябълка", където играе "Халит Джан". Като възрастен, той се появява отново пред публиката в сериала "Далечен град", играейки "Дениз".
През 2025 г. на церемонията Altın 61 Ödülleri (Възраст на годината) той печели наградата "Най-добър детски актьор на годината", пленявайки дори най-малките сърца. Кузей сега е на шест години. Със своята сладост, естественост и увереност на сцената, той придава на думата "дете" ново значение: малка звезда с голяма светлина.

🎄 „Искам това да е година, в която никой няма да пострада.“🎄

📌Кузей, за първи път те видяхме на екрана като Халит Джан, след това стана Дениз. На толкова млада възраст вече играеш и печелиш награди. Как намираш баланс между актьорството и детството? Кога се чувстваш сякаш си просто дете?

🎒Започнах много малък. Първият ми проект беше сериалът „Забранената ябълка“, където играх Халит Джан. Много хора все още ме познават с това име.

Забавлявам се много както пред, така и зад камерата. Тази награда не е първата ми; получавал съм такава преди чрез социалните медии.
След снимките плувам, яздя коне и се занимавам с различни дейности. Това ме прави много щастлив и наистина се наслаждавам на всичко.

📌Как се почувства, когато беше избран за „Най-добър детски актьор на годината“ на Altın 61 Ödülleri? Какво те развълнува най-много онази вечер?

🏆Това ме направи много щастлив и горд.
Семейството ми беше там, за да ме гледа, и толкова много хора около мен – бях много нервен.
Когато излязох на сцената, забравих всичко. Беше съвсем различно – много вълнуващо и необичайно.

Скрит текст:
📌Следите актьорската си кариера със семейството си. Кой пръв забеляза таланта ви?

❤️В началото дори не бях регистриран в никоя агенция.
Семейството ми забеляза, че се чувствам комфортно пред камерата, мога да уча реплики и играя лесно.
Семейството ми винаги ме е подкрепяло, но най-вече майка ми. Тя никога не се е отказвала, винаги е била до мен и е правила толкова много за мен.

📌През детските очи – кое е най-вълшебното място на снимачната площадка? Гардеробната, зад кулисите или мистериозните слушалки на звукорежисьора?

🎬Мисля, че най-вълшебното място е подготовката.
Когато ми сложат микрофона, сърцето ми започва да бие по-бързо, защото това означава „Готов съм“.
И тогава, когато кажат „3... 2... 1... запис“, сякаш се отваря вълшебна врата.
Всички изведнъж замлъкват, поглеждат ме и в този момент се чувствам много специален и щастлив.

📌В кого се превръщаш, когато камерата се изключи? Кое е първото нещо, което правиш след снимките?

🧸Когато камерата се изключи, аз съм просто отново аз.
Но дори на снимачната площадка си оставам дете. Когато кажат „край“, всички се смеят и ние веднага започваме да играем. Понякога играем на камък, ножица, хартия, понякога тичаме, понякога се смеем на шегите си.

📌Има ли тайна прилика между Дениз от сериала и истинския Кузей? Или има страна, за която не си казал на никого?

💫Най-голямата прилика между Дениз и Кузей е, че и двамата реагираме много бързо. Казваме каквото ни дойде на ум веднага.
Но има и разлики. В реалния живот Кузей е по-енергичен и има повече приятели.

Накратко, Кузей е по-активен и весел.

📌Дали да си дете актьор означава да пораснеш по-бързо? Или голяма част от това все още е просто игра? Как намираш баланс?

🤓Мисля, че да си дете актьор не означава, че трябва да пораснеш веднага.
Наистина обичам актьорството. И когато играя, се уча да говоря по-добре с хората и да се изразявам по-добре.
Понякога възрастните могат да забравят, че съм дете. Но аз все още съм дете и се уча да се защитавам.
Така че, от една страна, играя, а от друга, уча нещо ново.

📌Коя емоция е най-трудна за теб на сцената? Тъга, изненада или смях?

🎭Най-трудното е да си тъжен. Защото трябва наистина да почувстваш тази тъга.
Да, има неща на снимачната площадка, които те карат да плачеш, но е важно да играеш искрено.
В „Далечен град“ имаше сцена, в която Алия е изхвърлена през вратата, а аз се опитвам да стигна до майка си през вратата.
Искрено плаках в тази сцена. Дори казах на всички: „Моля ви, не ме разсмивайте сега.“
Всички бяхме много тъжни и те се опитаха да ме успокоят. В този момент бях искрено притеснен и много исках да стигна до Алия.

📌Как искаш да продължиш кариерата си? Само като актьор или имаш други мечти?

💫В момента съм много щастлив от актьорството и искам да продължа по този път.
Искам да продължа да играя красиви и добри роли.
Но също така мечтая да стана адвокат или пилот. Харесва ми да мечтая за тези неща.

📌И накрая, какви са твоите новогодишни пожелания?

🎄Най-голямото ми желание е всички да са здрави и щастливи.
Но най-вече искам нищо лошо да не се случи на никое живо същество през новата година.
Пожелавам ви година, изпълнена с късмет и щастие със семейството и любимите ви хора.
Аз също искам да участвам в  в нови проекти, като реклама, и да правя различни неща, за да могат още повече хора да ме опознаят.
Честита Нова година на всички!
(направих някои редакции на род и имена)

Приятна зимна неделя!

# 307
Добро утро!

# 308
Добро утро,момичета!

Сташе, в Мардин пак е навалял пухкав сняг. Nature Snowflake

Онур и Йозге работят...

за ''Далечен град''

Току що пуснаха откъса...
„Обичам те толкова много...“

https://www.youtube.com/watch?v=-1MMLv_MX0Q

Скрит текст:
Смесени спойлери от Нурлан, 🐦 и надеждни източници.
📌 Аля ще се почувства гадно.
(Епизод 47 е признак за бременност)
📌 Разводът определено ще бъде в епизод 48.
📌 Българите и любовницата ще се появят в епизод 47.
📌 Аля ще разбере за любовницата в епизод 47.
📌 Аля ще проведе разговор с приятел от Канада.
📌 Сцената на приема в болницата е презаснета: роклята на Аля е сменена, танцовата сцена е премахната.
📌 Джихан ще се приближи до Аля, ще се опита да я успокои и ще има целувка.
📌 Сцената с половинката не е отменена, ще се случи.
📌 Боран ще умре 2-3 епизода след развода.
📌В болницата Джихан ще пребие Боран. Това ще е паралелно на сцената, в която Джихан бие Угур в стаята на Аля.
(Номерът на епизода все още е неизвестен)
📌 Сватбата на Джихан ще се състои в епизод 50.
📌Избраната дестинация за меден месец е Истанбул, но това може да се промени (Кападокия).
📌Ще има сцена на ревността на Аля.
📌Жената, от която Аля ревнува, по-късно ще се опита да се сближи с Шахин.
📌Новината за бременността скоро ще бъде обявена в историята на ШахНар.
📌Край на епизод 46: Боран заключва Аля в стая. Когато Джихан нахлува с медицинска сестра и Наре, Боран се наранява с първия предмет, който му попадне, и се опитва да обвини Аля.

Приятен ден и лека седмица!

Скрит текст:
Бързам за зъболекар...

Довечера ще пусна превода на откъса и линковете

===========================================

Прибрах се и добавям откъса с руски субт.от тази група..

https://vk.com/uzaksehir?w=wall-198834522_357016

Последна редакция: пн, 19 яну 2026, 11:27 от Zlatina3

# 309
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Отново е денят на Далечен град...Да видим до къде ще стигне Боран....

# 310
Здравейте!

❤️📺Нов епизод тази вечер.

линковете за руската онлайн озвучка от Сабина
1.https://turoktv.com/15873-dalekiy-gorod-seria-46.html
2.https://ruturkserial.net/dalekiy-gorod-qwr8t0d8dt2yj84u/4758-dal … j5d0f2ryhwg5.html

Част от  допълнителните снимки за 46 еп.

Всички допълнителни снимки

https://www.youtube.com/watch?v=8geZBuX2VcU

Приятно гледане по-късно!

==============================================================

До къде стигна Боран? Сам се намушка за да обвини Алия.

https://www.youtube.com/watch?v=28t1k4feG24

и с руски субт.
https://vk.com/mediadizi?w=wall-132999259_2554255

Последна редакция: пн, 19 яну 2026, 23:36 от Zlatina3

# 311
Добро утро Благодаря за споделеното

# 312
Добро утро,момичета!

Дари,благодаря за кадрите с Онур и Йозге.

за ''Далечен град''

какво ни очаква...

рейтингът

БГ превода на 46 еп.от Плей Тубе за сега не е пуснат.

Приятен зимен вторник ви желая!

# 313
  • Плевен / София
Доста е паднал рейтинга в последните две групи....Серията не беше толкова лоша...
Здравейте момичета
Страшно ме ядосват и Демир и Боран. Знаят, че не са обичани, но не искат да позволят на другите да бъдат щастливи....Завършени егоисти....

# 314
Здравейте,момичета!

Честит Бабинден!Да сме живи и здрави всички баби!Честит ден на родилната помощ!

21 - ви януари е обявен за Международен ден на Прегръдката /International Hug Day/.
Прегръдката е символ на топлота и приятелство, дарява доверие, обич и сигурност на хората които обичаме.
Прегръщайте се, не само днес, а всеки ден! Прегръщайте се!

Онур с котката си...

''Далечен град''...
18/46 еп с БГ субт. в ПлейТубето
https://playtube.tv/watch/%D0%B4%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D1%87%D0%B5%D … oNLMsfHP47vz.html

🍃 🎀Синем Юнсал е новото лице на марката Molped (хигиенни продукти)

Скрит текст:
https://vk.com/fermannazli?z=clip-201732739_456241404

👧🎀Според демографската статистика, стотици хиляди бебета са се родили в цяла Турция миналата година. Докато „Алпарслан“ запази водещата си позиция сред имената на момчетата, изненадваща промяна се наблюдава сред имената на момичетата.
Името „Алия“, изпреварвайки дългогодишния лидер „Дефне“, зае първото място. Напоследък се наблюдава забележим, бърз ръст на популярността на това име сред новородените, съвпадащ с образа на Алия, изиграна от Синем Юнсал в сериала „Далечен град“.
✍️Milliyet.com.tr

✂Gif-Time️✂
️„Когато мама и татко са добре координирано снайперско дуо.“

Скрит текст:
Смесени спойлери от Нурлан, 🐦 и надеждни източници.

📌Пристигането на българите е отложено.

📌Българите ще присъстват на сватбата на ДжихАл.

📌ДжихАл ще изпълни никах.

📌Боран ще бъде в шоуто до края на сезона.

📌Аля няма да отиде в затвора - ще сключат сделка в замяна на видеото.

📌Аля ще отиде в полицията.

📌Кадир ще поиска ръката ѝ от Пакизе за втори път и този път Музафер ще приеме.

📌Кадир и Пакизе ще се оженят. Не съм сигурен какво ще се случи след това, но ще има драма.

📌Сценарият с любовницата е отменен.

📌Боран и Аля ще се разведат (Епизод 48).

📌Демир и Зерин ще се разведат (но все още не е ясно в кой епизод; ще ви уведомя, когато стане ясно, не се притеснявайте).

📌Сцените на медения месец са преместени от Кападокия в Истанбул.

📌Снимките на „Go Türkiye“ ще се проведат в Кападокия (снимките започват през втората седмица на февруари).

📌Причината за отмяната на сцената с целувката е болестта (грип) на Озан Акбаба.

📌Джихан и Аля ще се скарат.

📌Боран ще отгледа Мерием, а Аля ще ревнува.

📌Аля може да се окаже в Истанбул за известно време, благодарение на помощта на Садакат.

📌Паралелно: Този път Джихан ще бъде пияница.

Допълнителни спойлери от Нурлан:

📌Всички ще разберат, че бебето на Зерин е живо (в епизод 48).

📌Зерин ще се върне в къщата на Демир.

📌Раната на Боран не е дълбока. Ще му бъде направена превръзка в болницата.

📌Сюжетната линия с господарката ще бъде разгадана в епизоди 47 или 48. (Все още не е ясно дали тя ще дойде в Мардин.)

📌След като Боран напусне стаята на Аля, Аля ще разкаже на Джихан всичко, което се е случило.

📌Публикувани са снимки на нова жена. Тя пристигна, за да накара двойката СиАл да ревнува. Сюжетът е преработен и сега тя ще бъде бавачка на Шимал.

Приятен зимен ден,макар и студен!

Общи условия

Активация на акаунт