Запознанство с непознат

• 22 526
  • 732
  •   1
Отговори
# 615
Въх, че кисело това грозде.
Но да минем на кафе, все пак сега ставам.
Някой непознат да ви се е мяркал тия дни?

Добро утро.

С кое стана нагоре, че да знам дали да слагам цедката, или да карам през просото (бостана в моя случай). Wink
С което трябва.
Слънчице съм аз.

# 616
Бройки от тук нямам, а и от другаде в последните 15 години, иначе много пъти са ми писали потребителки за съвет по някой по -личен въпрос или емоционална подкрепа, давал съм.
Джеръмито много се хвалеше с подвизи тук, според мен е възможно за който си го постави за цел, те тия киселите потребителки дето се изявяват постоянно не са толкова голяма част от всичките като цяло

# 617

Скрит текст:
Чудя се кои ли са тези привилегии, които следват форумния ми образ? Thinking
Ако може някоя добра душа да ми подскаже.
Уау, как сложи 25 години в една житейска скоба?! И най-гледащият през пръсти статистик би се изчервил пред такава смелост Simple Smile

Скрит текст:
За останалото, нормално е в реала да се заобикаляме от хора, които ни приличат. По темперамент, по култура, по доходи дори... и естествено, че общуването е по-лесно и приятно. Което не пречи и с някои потребителки да се радвам, че делим едно форумно пространство. Simple Smile

Така е, нека четат, нека се изчервяват, нека завиждат. Има защо.
Макар че личният ми съвет към тях е да помислят за смяна на областта на основните им занимания.
Мисля, че никак не им е лесен живота, така презирани от обикновения човек за лъжите, които разпространяват. Срещу заплащане.

# 618
  • София
Няколко пъти съм се запознавал така със жени,които ми харесват ,като измислям претекст ,че все едно търся нещо в района . Само веднъж се е стигало до среща и после връзка . Във всички останали случаи ме гледат с недоверие и някак не смеят да ми дадат номер да продължим комуникация . Усещам колебание ,но все пак не дават и аз вече се отказах по този начин . Само приложения за запознанства !

# 619
  • София
Няколко пъти съм се запознавал така със жени,които ми харесват ,като измислям претекст ,че все едно търся нещо в района . Само веднъж се е стигало до среща и после връзка . Във всички останали случаи ме гледат с недоверие и някак не смеят да ми дадат номер да продължим комуникация . Усещам колебание ,но все пак не дават и аз вече се отказах по този начин . Само приложения за запознанства !
Ахаха, представих си Добър ден, къде е магазинът за хляб? А какъв е телефонният ти номер?
Не започваш добре с лъжа.

# 620
На моята така се пробват от време на време разни мераклии, изглеждат супер призрачни и хубаво им се смеем като ги обсъждаме вечер на по чашка.

# 621
Само да не ѝ виждаш чатовете после. Wink
Иначе, си е смешно.

# 622
  • Далечният изток
Призрачни в какъв смисъл, че не разбрах?!

# 623
Че съществуват ако ще и да не вярваш в тях.

# 624
  • Далечният изток
Може да е имал предвид "прозрачни", затова питам.

# 625
  • София
На моята така се пробват от време на време разни мераклии, изглеждат супер призрачни и хубаво им се смеем като ги обсъждаме вечер на по чашка.
Бил съм и с обвързани/омъжени и сме се смеели на мъжа какъв е мухъл ,така ,че има го и обратния вариант

# 626
Затова загатнах на РФ. Да не бърза да се кефи.
Пред него едно, зад гърба му сигурно му се смеят благоверната и флиртаджията.

# 627
Не съдете от собствената си камбанария, от свалка до чат има поне един телефонен номер разстояние, а той не "пада" лесно. Щом и PITP се е отказал да превзема точно тази цитадела.

# 628
има поне един телефонен номер разстояние, а той не "пада" лесно
Че какво и е на добрата стара телептия? Joy Look into my eyes в действие (е - ограничавайте обхвата на мислите 🤣🤣🤣). И тогава никога и нищо няма да се наложи да се иска - сами всичко ще предложат, и сами всичко ще дадат Stuck Out Tongue Winking Eye

# 629
  • София
Вече избягвам директни запознанства и залагам само на приложенията за такива . Последно време обаче забелязвам,че все по- трудно се случват нещата . Някои жени искат само чат,други са обвързани ,трети очакват повече ухажване . А на мен ми се е.. както се казва

Общи условия

Активация на акаунт