Запознанство с непознат

• 19 894
  • 714
  •   1
Отговори
# 630
Затова загатнах на РФ. Да не бърза да се кефи.
Пред него едно, зад гърба му сигурно му се смеят благоверната и флиртаджията.

# 631
Не съдете от собствената си камбанария, от свалка до чат има поне един телефонен номер разстояние, а той не "пада" лесно. Щом и PITP се е отказал да превзема точно тази цитадела.

# 632
има поне един телефонен номер разстояние, а той не "пада" лесно
Че какво и е на добрата стара телептия? Joy Look into my eyes в действие (е - ограничавайте обхвата на мислите 🤣🤣🤣). И тогава никога и нищо няма да се наложи да се иска - сами всичко ще предложат, и сами всичко ще дадат Stuck Out Tongue Winking Eye

# 633
  • София
Вече избягвам директни запознанства и залагам само на приложенията за такива . Последно време обаче забелязвам,че все по- трудно се случват нещата . Някои жени искат само чат,други са обвързани ,трети очакват повече ухажване . А на мен ми се е.. както се казва

# 634
Че какво и е на добрата стара телептия? Joy Look into my eyes в действие (е - ограничавайте обхвата на мислите 🤣🤣🤣). И тогава никога и нищо няма да се наложи да се иска - сами всичко ще предложат, и сами всичко ще дадат Stuck Out Tongue Winking Eye
Пробвал съм и работи, но частично. Стигнахме само до комплимент за доброто ми зрение. Не знам дали факта, че тя бе офталмоложка, а аз на преглед е бил от значение за магията.

# 635
Вече избягвам директни запознанства и залагам само на приложенията за такива . Последно време обаче забелязвам,че все по- трудно се случват нещата . Някои жени искат само чат,други са обвързани ,трети очакват повече ухажване . А на мен ми се е.. както се казва
Това звучи много тъжно и стерилно.
А естественото общуване някъде в сейф мод ли е?
Жените, които срещате също звучат изперкали.

# 636
Искрено и лично в бг мама Joy Мързелът не е добър другар, не се отпускай, освен ако не си решил да се пенсионираш.

# 637
  • София
Това звучи много тъжно и стерилно.
А естественото общуване някъде в сейф мод ли е?
Жените, които срещате също звучат изперкали.
Ами някои са изперкали,ама то и аз не съм най читавия. Естествено ,че искам общуване и всичко останало ,но повечето жени около моята възраст са често с деца,забързано ежедневие и много ангажименти и много бавно се получава една емоционална връзка, дори да искам . За мен лично най-трудната възраст при която една жена има най-много ангажименти от всякакво естество е 35-45

# 638
  • Далечният изток
Ами да, докато децата не станат поне студенти, че и тогава. Все са си на първо място. От там нататък работа, приятелки, хобита и някъде на опашката евентуално мъж.

# 639
Между другото потребителят е описал значителна част от проблемите на сънгъл мъжете в първия свят. Все по-малък е броят на жените, които търсят връзка, приблизително наполовина от броя на мъжете.

# 640
  • France
Наистина за какво ти е връзка? Тя трябва да ти носи повече от живота сама, а дефакто се оказваш с един, на когото да переш чорапи срещу (евентуално) да те почерпи една пица.

# 641
  • Обран бостан ;)
Не съдете от собствената си камбанария, от свалка до чат има поне един телефонен номер разстояние, а той не "пада" лесно. Щом и PITP се е отказал да превзема точно тази цитадела.
Чат, та чат. Още не мога да проумея какво намирате в писането. Не знаеш кой пише, не знаеш кой чете, не можеш да видиш изражението на човека, няма как да чуеш интонацията. Все едно да ближеш захар през стъкло. Stuck Out Tongue Winking Eye

Наистина за какво ти е връзка? Тя трябва да ти носи повече от живота сама, а дефакто се оказваш с един, на когото да переш чорапи срещу (евентуално) да те почерпи една пица.

Ако само черпенето ти трябва от един мъж - наистина е по-добре да нямаш връзка. Confused

# 642
  • France
За мен не се кахъри Simple Smile

# 643
Скрит текст:
Чат, та чат. Още не мога да проумея какво намирате в писането. Не знаеш кой пише, не знаеш кой чете, не можеш да видиш изражението на човека, няма как да чуеш интонацията. Все едно да ближеш захар през стъкло. Stuck Out Tongue Winking Eye

Ако само черпенето ти трябва от един мъж - наистина е по-добре да нямаш връзка. Confused
По-скоро ако това е всичко, което мъжът може да предложи. Разбира се, има и жени, които се впечатляват основно от финансови възможности и това им е напълно достатъчно.

# 644
  • France
Какви да са тези финансови възможности? Защото в съседна тема един, с (уж) голяма заплата, изтисква финансово младата си жена. Не е само до парите

Общи условия

Активация на акаунт