Запознанство с непознат

• 22 706
  • 732
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Здравейте дами, есен е! Жегите отминаха, градовете се напълниха отново. Много от вас посещават паркове, кафенета, магазини и често сте сами или с приятелка примерно. Колко приемливо би било за вас в подобен момент непознат мъж да ви заговори с цел запознанство и да ви покани на кафе примерно? Да приемем, че мъжът е приветлив, не е нахален, дори може би и симпатичен и не ви би отнел повече от минутка време.

Колко от вас одобряват подобно поведение и колко от вас мислят че това не е адекватен начин мъж да се запознава с жена?

Благодаря ви!

Бих се представила, бих си поговорила с този мъж и, ако съм сама на пейка в парка или на маса в кафене, бих приела да седне при мен, за да си поговорим (ако ми направи добро първо впечатление). Ако сме в парка на пейка ще е добре да отиде и да вземе по 1 кафе. От разговора, който ще проведем вече ще зависи дали бих приела покана за среща с него. Разговорът задължително трябва да е продължителен, да има време да си поговорим хубаво и да видим дали изобщо имаме някакъв интерес един към друг. След това, ако приема покана за среща, то срещата задължително би била на обяд в някое не твърде претенциозно заведение.
Ако някой дойде при мен и директно ме покани на среща, със сигурност бих благодарила за проявения интерес, но бих отказала. Не обичам нещата да се случват от вратата за краката.

# 181
  • France
Хубавото на сайтовете е точно, че може за излезеш от средата си. Последно един познат ми каза, че в сайта, в който току що се е записал имало 100К жени около неговата възраст само в Парижки регион. Никой не познава 1000 човека, а за повече да не говорим.
Познавам най малко 10ина двойки, вече с деца, които са се запознали така. За мен е едно удобство. Стоиш си на топло вкъщи, пиеш вино и споделяш скрийн шотове с приятелките и си пишеш с поне десетина. Докато мнението ми за някой, който така си позволява да заговаря жени в парка - е тооооолкова ниско, че самият контакт ще ми е неприятен. Въобще няма да го гледам хубав ли е, мил ли е, смел ли е и тн

# 182
Около мен всички са обвързани, женени, с деца, разведени с деца, но тотални ергени познавам само двама и те са 45+ (в смисъл не са от особено младите).
Наскоро бях на сватба и точно това обсъждахме с попа, че има някакъв бум на сватби и кръщенета на млади хора. Не съм проверявала статистиката.

И според мен по-млади се женят сега. Това са хора, отраснали в сравнително спокойни и сигурни години, без лишения, с манталитета и самочувствието, че заслужават много, не се страхуват, че ще останат без работа, ще получават ниска заплата, ще стане някоя криза и няма да могат да си гледат децата от една страна, от друга пък подписани повече от родителите си и не се замислят за последствията. В "100% будни" даваха, че незнамсиколко % от младите ходели на интервюта за работа с майките си, и на незнамсиколко процента родителите им помагали в изпълнение на работните им задължения. Като се ожени на 20, и да стане нещо, родителите са насреща.

# 183
Като се ожени на 20, и да стане нещо, родителите са насреща.
Споко, татьовото, ако не се справиш с правенето на дете - тати е насреща. Пък сватовете ще го гледат Joy
Простете, но ме досмеша много и не се сдържах

# 184
Хубавото на сайтовете е точно, че може за излезеш от средата си. Последно един познат ми каза, че в сайта, в който току що се е записал имало 100К жени около неговата възраст само в Парижки регион. Никой не познава 1000 човека, а за повече да не говорим.
Познавам най малко 10ина двойки, вече с деца, които са се запознали така. За мен е едно удобство. Стоиш си на топло вкъщи, пиеш вино и споделяш скрийн шотове с приятелките и си пишеш с поне десетина. Докато мнението ми за някой, който така си позволява да заговаря жени в парка - е тооооолкова ниско, че самият контакт ще ми е неприятен. Въобще няма да го гледам хубав ли е, мил ли е, смел ли е и тн

Не ги знам вашите френски сайтове, ама като слушах моята приятелка какво е на пазара и направо се плаща. Тя получаваше на ден по 20 снимки на мъжки полови органи, 5 пъти по толкова вулгарни, гадни предложения от неграмотници, женени мъже, измамници, отчаяни и всякакви други. От всичките съобщения я има две три, които си струват да се отговори. Аааа и е пълно с фалшиви снимки.

# 185
Значи е малко по-екстремно всичко там, но принципно е едно и също. Дали е сайт, фейса, вероятно и тук е подобно, в градския парк или рейс 111. Разликата е само докъде ще стигнат налитайки ти, според съответната среда. Наред с читавите свалки, онлайн ще има дикпикове и вулгарщини, а в градинката селянии от типа коя зодия ти е чантата. Явно това е част от цената една жена да е желана - има необятен избор, но се налага да отсява много плява.
пп. 111 е кофти пример всъщност, вътре е джурасик парк.

Последна редакция: ср, 15 окт 2025, 22:18 от vяsko

# 186
  • Out of the Mix
Подкрепям на 100%.
Средно в телефона си човек има 100-200-300 контакта.
По същия начин и аз с 2-ма, 3-ма приятеля "споделяме скрийншотове" и се смеем, същото е.
Кой е този сайт?
Питам е така.

За справка в БГ Тиндър си е най-ползван, има и Вайбър Дейтинг и Фейсбук Дейтинг, като в него видях една комшийка и одеве я засякох, та се посмяхме. Здраво почва да дава нишани нещо, и смятам да я овъртоля.
Преди само се поздравявахме чаровно.

Badoo е зле и не ме кефи.

Като лично за мен Bumble е най-приятен, имам чувството, че са най - "отбрани" жените, все някакви готини и свестни ми се "предлагат".
Запознах се с две около моите години, върнали се от Щатите, или поне обмислящи трансфер, искащи българин за връзка.
Въобще динамични и готини са времената, в които живеем.

Покрай младата ми компания пък се принудих и Инстаграм да си направя, като тези от Фейса не ги бутам и там, а само отбрани.

Последна редакция: чт, 16 окт 2025, 00:58 от Revoker

# 187
  • София
Няма да ми хареса някой, който директно се натресе и предложи среща. Но ако просто заговори за нещо, може да си разменим няколко думи. После ще се разбере дали става за разговори и т. н.

# 188
Абе и в сайт за запознанства и при нормално запознанство чрез трети хора пак може да попаднеш на кофти човек.
Няма "рецепта" за това. Всичко е до късмет.

# 189
  • Обран бостан ;)
Не евтин, а безплатен секс правя цял живот, да му се не знае! Стотинка не съм взела, нито аз съм платила на някого, сега се почувствах егати селянката! Ей заради такива като мен не върви икономиката в тая държава.

Така е защото ти решаваш да пуснеш. Ако трябваше да си искаш .... Trollface

# 190
  • София
Където и по какъвто и повод да ви срещат и заговарят мъже (на работа, в университета, в бара, приятели от 20 години) идеята е пак за неангажиращ и евтин секс. Само мъжът ми не е, но и той е мъж😀

E, това лошо ли е? Не отминаха ли времената, в които е смяташе, че сексът е за мъжа, а жената му го дава, че едва ли не жената не изпитва такова удоволствие като мъжа? Мисля, че тея времена останаха в историята.

Вече жени спират мъже да се запознат с тях на улицата (да, за секс, не за да боядисват заедно), та.....

Ключовата дума тук е "евтин" - направо ме разби. Сексът скъп ли трябва да е? В смисъл на парично изражение..... или на тва му се викаше една древна професия Wink

# 191
Явно под "скъп" секс се разбира, когато се охарчиш значително за отсрещната страна (независимо от пола) под формата на подаръци и почерпки, за да постигнеш заветната цел.

# 192
Където и по какъвто и повод да ви срещат и заговарят мъже (на работа, в университета, в бара, приятели от 20 години) идеята е пак за неангажиращ и евтин секс. Само мъжът ми не е, но и той е мъж😀

E, това лошо ли е? Не отминаха ли времената, в които е смяташе, че сексът е за мъжа, а жената му го дава, че едва ли не жената не изпитва такова удоволствие като мъжа? Мисля, че тея времена останаха в историята.

Вече жени спират мъже да се запознат с тях на улицата (да, за секс, не за да боядисват заедно), та.....

Ключовата дума тук е "евтин" - направо ме разби. Сексът скъп ли трябва да е? В смисъл на парично изражение..... или на тва му се викаше една древна професия Wink
Точно това имах предвид.
Благодаря.
Или ти харесва, или не.
Не виждам как сексът може да е хубав, ако някой се охарчи за 10 вечери, 2 екскурзии и колиета във форма на какво беше рози/сърца, само защото е скъп. А човекът да се окаже пълно дръвце в леглото.
Бяга ми логиката на целта на секса.
Но всеки сам си преценя.

# 193
А, със сигурност не е задължително нещо да е хубаво само защото е скъпо. А и всеки има различна представа за скъпо и евтино, както и за хубаво и лошо, нали? Така че си остава строго индивидуално.

# 194
  • Обран бостан ;)

Според тукашните теории стиснатите мъже не са секси, та от там идва. Trollface

Общи условия

Активация на акаунт