Запознанство с непознат

• 22 657
  • 732
  •   1
Отговори
# 165
Ключа вероятно е в "евтин" Секс.
Евтин е да те черпят кафе или по-малко. А скъп може да ти струва диамантен пръстен, къщата, колата, свободата  :и т.н : )

# 166
  • София
Не евтин, а безплатен секс правя цял живот, да му се не знае! Стотинка не съм взела, нито аз съм платила на някого, сега се почувствах егати селянката! Ей заради такива като мен не върви икономиката в тая държава.

# 167
Ключа вероятно е в "евтин" Секс.
Евтин е да те черпят кафе или по-малко. А скъп може да ти струва диамантен пръстен, къщата, колата, свободата  :и т.н : )

Какво значи "евтин секс" всъщност?
Реално мъжът не може да накара някоя жена да спи с него, ако тя не иска.
Без значение какво ще й даде.
Сега ако някоя се чувства длъжна да се "отблагодари" в натура само заради кафе и сок това си е нейн проблем.

# 168
Скъп секс е всичко, което не е секс след едно пиене на кафе с доскорошна напълно непозната. А някои май и кафе не предлагат, само единичен комплимент.

# 169
Скъп секс е всичко, което не е секс след едно пиене на кафе с доскорошна напълно непозната. А някои май и кафе не предлагат, само единичен комплимент.

Мдам - и после ходят обясняват каква "меркантилна кучка" си била понеже не си спала с тях.
Не знам каква е "модата" сега ама по мое време нямаше секс след едно кафе и сокче.
Гледахме дали тия мъже имат някакви намерения към нас и тогава имаше секс.
Ама и тогава секса не беше толкова достъпен колкото сега.

# 170
  • София
Сега по чатовете се хвърлят направо на "ела у нас". Няма такива лигавщини като запознанства, кафета, сокчета, ресторанти....

А между другото, си говорехме за просто запознанство, след което никой за нищо не е длъжен.

# 171
  • София
Здравейте дами, есен е! Жегите отминаха, градовете се напълниха отново. Много от вас посещават паркове, кафенета, магазини и често сте сами или с приятелка примерно. Колко приемливо би било за вас в подобен момент непознат мъж да ви заговори с цел запознанство и да ви покани на кафе примерно? Да приемем, че мъжът е приветлив, не е нахален, дори може би и симпатичен и не ви би отнел повече от минутка време.

Колко от вас одобряват подобно поведение и колко от вас мислят че това не е адекватен начин мъж да се запознава с жена?

Благодаря ви!

За съжаление, ми се е случвало все като съм обвързана и не съм приемала.
Но го намирам за изключително мило, смело и уважавам такова поведение.

Много по-добре е от Чакай да пиша на тая хубава снимка.

Дами, здравейте! Моля, споделете има ли някъде срещи с непознати? Няколко човека излизат на вечеря без да се познават. Бях го чула от една инфлуенсърка преди време, но не откривам нищо в интернет.
Има в други държави и имам страхотни отзиви от такива инициативи.
В България още няма.

# 172
Сега по чатовете се хвърлят направо на "ела у нас". Няма такива лигавщини като запознанства, кафета, сокчета, ресторанти....

А между другото, си говорехме за просто запознанство, след което никой за нищо не е длъжен.

Е те могат да си предлагат - няма проблем.
Която иска да се завира в дома на напълно непознат, защото на оня му се стискат пет лева за кафе и сок.
Тук вече не става дума само за нейната част от сметката, а изобщо дори собствената си част от сметката да откажеш.
И съм убедена, че на тия "покани" поне една от десет налапва въдицата и отива.
Ако не беше "успешно" нямаше да го предлагат.

# 173
  • София
Щом има риби, които кълват на гола кукичка, ще има и такива рибари.

# 174
Не са риби, просто елиминират риска да им се отще секса като го опознаят.

# 175
Сексът изобщо не е станал толкова достъпен. Особено за някои, по случайност все мъже Trollface

# 176
Сексът изобщо не е станал толкова достъпен. Особено за някои, по случайност все мъже Trollface

В сайтовете за запознанства една на десет налапва въдицата и отива в апартамента на напълно непознат мъж.
Една е достатъчна - една.
Това, че същите тези мъже ще трябва да пишат на още сто жени, за да хванат още една е далеч по-евтино от да канят по срещи, да плащат вечери и т.н. (както писа Рокстар).

# 177
  • София
Е да, обаче. Преди около година си пуснах и жените в едно приложение, ей така, да видя. Ами то... нямаше особен избор и като бройка, и като възраст, и като външен вид. Така че там, ако мъж загуби 10, си е много.

# 178
Ариел, това че съм омъжена от 100 години, както каза , изобщо не означава, че съм кон с чул на главата и не виждам, какво се случва около мен.
И аз работя с млади колеги и момичета имам във възраст с гаджета и мъже около тях, та не съм съвсем извън тренда.. Младите не щат да се обвързват. И наистина сексът не е толкова достъпен, както им се струва  и иска на повечето.
А това жена да отиде в апартамента на непознат, не е толкова често срещано

# 179
Около мен всички са обвързани, женени, с деца, разведени с деца, но тотални ергени познавам само двама и те са 45+ (в смисъл не са от особено младите).
Наскоро бях на сватба и точно това обсъждахме с попа, че има някакъв бум на сватби и кръщенета на млади хора. Не съм проверявала статистиката.

Общи условия

Активация на акаунт