Запознанство с непознат

• 22 751
  • 732
  •   1
Отговори
# 270
И като не го хареса на външен вид, той пак ще мрънка. Като цяло той мрънка винаги, когато не му пуснат или не му пуснат лесно и безпрепятствено, което пък се случва много рядко, даже никога.

# 271
Само външен вид ще бъде, ако е имало 0 общуване при въпросното запознанство. В трезво състояние е малко вероятно.

# 272
Много възвишено всичко бре. А все пак има и професия жиголо.

# 273
Много възвишено всичко бре. А все пак има и професия жиголо.

Тук не говорим за платен секс или секс с каквото падне, а за секс произлязъл от приятно запознанство и разговор.
Хайде да не слагаме знак за равенство между двете.

# 274
Ако трябва да сме точни, то и за секс не говорим, а само за склонността към запознанство със случайни хора и доколко е приятно изживяване само по себе си. Но също както и по време на запознанството въпросът е за какво си мислим.

# 275
Чета, чета.
И се дивя.
От един поглед и здрасти се включиха закони, нули, бедни мъже, евтин секс.
Как се живее с толкоз стрес?
Сякаш всеки човек дръзнал да каже здравейте е потенциален клошар, психично болен, муджахидин или търсещ (как беше - евтин секс).
Нали всички дами са умни и благоразумни тук в темата? Тогава какво ги притеснява, ако знаят кога да кажат Не.
Много ме забавлява тази тема.
Очаквам скоро да я заключат. Joy

# 276
  • Далечният изток
Ами бедните мъже говорят за себе си, не четеш май.
Стресът си е за тях, да се оправят.
Аз нямам подобни проблеми - нито с бедни мъже, нито с грозни, нито с евтин секс. Някои имат - споделят.

# 277
Чета, чета.
И се дивя.
От един поглед и здрасти се включиха закони, нули, бедни мъже, евтин секс.
Как се живее с толкоз стрес?
Сякаш всеки човек дръзнал да каже здравейте е потенциален клошар, психично болен, муджахидин или търсещ (как беше - евтин секс).
Нали всички дами са умни и благоразумни тук в темата? Тогава какво ги притеснява, ако знаят кога да кажат Не.
Много ме забавлява тази тема.
Очаквам скоро да я заключат. Joy

На някои мъже/жени, най-благоразумно е да се каже не още преди да са си отворили устата. След това е вече късно за безпроблемно отхвърляне на следващо предложение от същия човек.

# 278
Аз не мисля, че Бънди е беден.
Гъбарка ни тук.
А вие се хващате.
Само се смея аз.

# 279
  • Далечният изток
Е.
И в други теми сме го чели как не може да си плати данъците и осигуровките.

# 280
Абе хубаво е малко от малко да подбираш, нали… само най-гладните улични помияри намират приятен вкус в мухлясал народен шпек Simple Smile

# 281
А, не знам.
Виждам, че тук много се подбира.
Но на брашното евтини, на триците скъпи.

# 282
Виждам, че тук много се подбира.
Е, нали така трябваше, уж?

# 283
  • Далечният изток
Тук може, форум е. Всичко е разрешено.
Те и някои с много щастлив брак във форума са влюбени в други в живота, против изневерите са във форума, пък изневеряват в живота, така че........

Последна редакция: чт, 16 окт 2025, 21:58 от AIDA_N

# 284
Знаех си аз, че е блъф това трябване да се подбира.

Общи условия

Активация на акаунт