Запознанство с непознат

• 22 596
  • 732
  •   1
Отговори
# 435
Да бе, така е, като баничката ми е наядена, демек някой си е отхапал. Просто с напивам в тоя смисъл май почти не се използва, а в комбо с ракия го намирам забавно и без помощта ѝ.

# 436
Но ако все пак я знае - не се мятай веднага, а първо попитай дали е виждала динозавър на живо Joy

Burek, you’re all that I need Heart

# 437
  • Out of the Mix
Такава съм, що не съм те извел на среща досега? Sunglasses

След коледния ти бонус☠️

Добро чувство за хумор. Stuck Out Tongue Winking Eye

Няма нужда да "чакам" да взимам, каквото и да било. SunglassesSmirk

Всъщност, когато се води комуникация, винаги разбираш по един или друг начин с какво се занимава човек, как живее. Нали разговаряте, споделяте за себе си, стига се по естествен път, от дума на дума и до тези теми. Хммм

Така е. И се преценява можеш ли да споделяш този начин живот.
Примерно аз с тези постоянно пътуващите не мога да се разбера.
Като не говоря за командировки, свързани с бизнес и работа, това е нормално, и няма как.
Има ли любов, нагаждат се двама, при общо желание и проактивност
.

По темата за храна малко да поклюкарствам - на първа среща са ми подарявали букет изработен от луканка, зехтин и някакви зеленчуци имаше.. 😁😁Но човекът е запомнил, че храната е култ за мен, съобразил е.. и се издигна в очите ми 😄 Шоколадови неща също ми примъкват, домати са ми носили, а, и риба ми купи пак на първа среща друг.. 😁

Не подарявам нищо на първа среща.
Говорил съм си с много жени.
Фифти-фифти е, като най-много цвете, букет да приемат за нормално, но повечето предпочитат без нищо, просто мъжът да е точен с уговорката, чист, спретнат, добре ухаещ и джентълмен. Облеклото smart-casual най-добре. Никакви флинтифлюшки и строгост, формалност. Реално за първа среща няма какво да се "изисква" друго
.

Т'ва, ако не нахраниш жена си... къв мъж си!

100%.
Нахранвам, след това "захранвам", не на първа среща, но наскоро ми се случи.
На следващия ден се видяхме, на 3-я ден "захраних"...с айран. YumSweat Smile
Въпреки това със жена, с която виждам много потенциал и взаимност, предпочитам постепенно да се случва всичко, осъзнато и желано от двамата
.

Последна редакция: пт, 24 окт 2025, 09:49 от Revoker

# 438
  • София
Не подарявам нищо на първа среща.
Говорил съм си с много жени.
Фифти-фифти е, като най-много цвете, букет да приемат за нормално, но повечето предпочитат без нищо, просто мъжът да е точен с уговорката, чист, спретнат, добре ухаещ и джентълмен. Облеклото smart-casual най-добре. Никакви флинтифлюшки и строгост, формалност. Реално за първа среща няма какво да се "изисква" друго.

Точно защото цвете и букет са "нормални", искам да избягам от рамката и обстановката да е по-различна, разчупена още от самото начало, а не типичното клише. Индивидуалният подход смятам, че винаги е печеливш, или поне отиваш на + положителна точка в актива.
Напр. цветя не обичам да ми подаряват, и стандартни букети също. Но ако в разговорите ви дамата е споменавала нещо, което й допада, защо пък да не вземеш дребен жест, различен от другите 99%, които е получавала (цветя, например:))?
Отиваш на 10 срещи, при 9 от тях купуваш цветето Х, панделата Х и айде, при 1 обаче си съобразил, запомнил!! какво харесва жената, постарал си се да минеш през магазин, вложил си мааалко повече от себе си.
Ето това е допълнителната стойност, която носи една такава среща лично за мен.

И понеже говорихме за баница... едни кори за баница също вършат работа Smiling ImpTrollface

# 439
  • Out of the Mix
Съгласен.
Индивидуалният подход, жестовете са важни и правят впечатление.
Жестът, отношението са важни, не друго, не вещите, дрънкулките.
Ако жената е споделила, т.е. сме останали дълго в чата, да, винаги бих измислил нещо с кеф.
Обаче аз не седя дълго в чата.
Бързо ми се развиват нещата.
Опознаваме се на 4 очи.
Чатът и профилите са за бързо отсяване - грамотни, интелигентни, нормални, реални, приятен хумор, ведрост, готовност за запознанство. Има ли всичко това, се виждаме в рамките на дни, два до три.
Ако ли не, ънмач. Wink

Става.
От мен продуктите - качествени и скъпи, от теб приготвянето. SmirkRelieved
Аз ще ти се радвам отстрани, може и зад теб, и още нещо. JoySunglasses
Като нали се сещаш, че след това калориите от баничката трябва да се изгорят някак. Wink

Последна редакция: пт, 24 окт 2025, 18:14 от Revoker

# 440
  • Далечният изток
Е колко пък да са скъпи едни кори за баница?!

# 441
Безплатни са като мечтите, от които са част.

# 442
  • Далечният изток
Или са прекалено скъпи за мечтите, от които са част...

# 443
Ревокерчо пак си мечтае за някоя гладна и окъсана, която да му сготви рибата на промоция от Кауфланд... Ама нали се разбрахме, че сексуалното посегателство, докато жената държи ножа за чистене на риба не е много добра идея.

# 444
Тя му казва, че получила букет с луканка и се зарадвала, той - не, нищо не се носи, говорил съм с много жени…
С тея жени по-добре започни да слушаш и действаш, а по-малко прави анкети “как мислят жените”.

# 445
Ех, мечти, мечти-и-и-и...

# 446
  • София

Индивидуалният подход, жестовете са важни и правят впечатление.
...
Ако жената е споделила, т.е. сме останали дълго в чата, да, винаги бих измислил нещо с кеф.

Обаче аз не седя дълго в чата.
Бързо ми се развиват нещата.
.... се виждаме в рамките на дни, два до три.
Ако ли не, ънмач. Wink

Аз ще ти се радвам отстрани, може и зад теб, и още нещо. JoySunglasses
Като нали се сещаш, че след това калориите от баничката трябва да се изгорят някак. Wink

Седя в колата, чета, дъждецът ромоли, капе, капе.. и си мисля.. колко мъка има по света. И у нас.

Вече имаме отговор защо не си ме извел на среща.

# 447
“Виждаме се в рамките на дни - два до три, или ънмач…” Това винаги ми е било антисекси. Мъж без работа и планове. Пък и очаква всички да са като него.

# 448
  • Out of the Mix
Такава съм, нямам никакви "мъки", всичко ми е на 6, даже повече, не знам за вас, ваша работа. Simple Smile

А отговорът е защото дори не съм направил и опит, нито поканил.
Която преценя и съм поканил, не отказва, нито пък има оплакала се от нещо.

Отдавна ми е ясно, че тук освен за парлама, няма какво друго да се прави, както и шеги и бъзици, лаф, въобще не се разбират. Важното е, че който трябва, разбира.

Не можеш да ме изкараш в дъжда в момента, трябва много спешно нещо да се случи.
Ти си стой в колата, аз съм си на домашен уют.

Манди, не виждам какво общо има това има ли работа някой, няма ли, какви планове имал с поведение в чата.
Но, ако си мислиш, че някой ще те чака със седмици да се "опознавате", особено бидейки от 1 град, много си се объркала. С всичките ми гаджета сме се виждали буквално в рамките на дни, и те така са искали, и аз. Нещо си изпуснала последните тенденции в онлайн запознаствата, ама няма как да ги и знаеш, наденала хомота. Sweat Smile

# 449
  • Далечният изток
Гаджета?
Омайваш ги онлайн, излизате веднъж и приключвате.
Ти на това гаджета ли му викаш? Joy

Общи условия

Активация на акаунт