Запознанство с непознат

• 22 523
  • 732
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Не ме интересува особено как изглеждам в нечии очи. Мисля че си личи, че не съм тук да се харесвам на някого Joy Но попринцип съм против личните коментари, та спитам дотук със страничните разсъждения.

# 541
А според мен сте прекалено сурови с момчетата. Те само се правят на корави, а всъщност са романтици и нежни души.
Да вземем случая с баницата с много скъпите подправки. Всички провидяхте сексуални намеци, а бас ловя, че човекът е имал предвид, че ще се наслаждава на изяществото, с което Такава е приготвя баницата. Даже си е представил как леко я прихваща през кръста, и заедно навиват корите, но само си го е представил - все пак е джентълмен, и галантност е второто му име. А след консумацията на този гастрономичен шедьовър е нормално да му се доспи, но - как да губи време в сън, лишавайки се по този начин от компанията и? Така че - изгарянето на калории е добър начин на разсънване. А какво по-добро от среднощна разходка и танци под дъжда? Heart

Е, защото не са му от вчера мечтите за гастрономически перверзии на този потребител:

# 542
  • Обран бостан ;)
Защо се дразните от "мечтателя" Ривоукър, а не се дразните от десетките мечтателки населяващи форума.

Не ме интересува особено как изглеждам в нечии очи. Мисля че си личи, че не съм тук да се харесвам на някого Joy Но попринцип съм против личните коментари, та спитам дотук със страничните разсъждения.

Естествено, че не си.
Ти за това не си с твоя снимка, за да не ти завиждат за красотата.
Чела си Снежанка и знаеш колко е лошо друга жена да ти завиди за красотата. Wink

# 543
Аз затуй си избирам само красиви приятелки. Joy

# 544
Четенето на писанията на Revoker - a са като катастрофа на магистралата.
Знаеш, че гледката е отвратителна, обаче не можеш да се спреш.

# 545
# 546
И все пак, нима не е нужно даден човек да ти направи добро впечатление, за да поискаш да общувате и да се опознаете?

Добро впечатление можеш да направиш и без да обожествяваш жената с която си общуваш.

Кой говори за обожествяване? Аз имам предвид най-обикновено първо впечатление, нищо повече. Дали с външност, или с поведение, вярвам, че е необходимо човекът да ти направи добро впечатление, за да пожелаеш да продължиш общуването.

# 547
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:
И все пак, нима не е нужно даден човек да ти направи добро впечатление, за да поискаш да общувате и да се опознаете?

Добро впечатление можеш да направиш и без да обожествяваш жената с която си общуваш.

Кой говори за обожествяване? Аз имам предвид най-обикновено първо впечатление, нищо повече. Дали с външност, или с поведение, вярвам, че е необходимо човекът да ти направи добро впечатление, за да пожелаеш да продължиш общуването.

Авторката към която беше първоначалния пост каза, че за да има шанс мъжът, трябва да я убеди, че е единствена, неповторима, че само тя съществува за него и т.н. Това си е обожествяване.

Скрит текст:
Ако познавате 10-те божи заповеди, първата е: "Да нямаш друг Бог освен мен".

Цитат : Аз съм Господ, Бог твой; да нямаш други богове освен Мене.

Както сте прочела и други потребителки си мечтаят за подобно нещо.

Няма лошо, нека си мечтаят. Wink

# 548
Авторът на темата не е ли мъж?
//
Мъжът трябва сам да поиска да те оБожава. От него да си дойде. Следвайте ме за още съвети. Joy

# 549
  • Обран бостан ;)
Авторът на темата не е ли мъж?
//
Мъжът трябва сам да поиска да те оБожава. От него да си дойде. Следвайте ме за още съвети. Joy

О, да. Ама трябва и малко труд да се вложи.

Вложиш ли труд и ентусиазъм, много бързо ще чуеш "Оооооо, правиш божествени м....екици." Wink

# 550
Скрит текст:

Авторката към която беше първоначалния пост каза, че за да има шанс мъжът, трябва да я убеди, че е единствена, неповторима, че само тя съществува за него и т.н.
Скрит текст:
Това си е обожествяване.

Скрит текст:
Ако познавате 10-те божи заповеди, първата е: "Да нямаш друг Бог освен мен".

Цитат : Аз съм Господ, Бог твой; да нямаш други богове освен Мене.

Както сте прочела и други потребителки си мечтаят за подобно нещо.

Няма лошо, нека си мечтаят. Wink
Не споря. Просто мисля, че е нормално, когато си влюбен, поне в началото, обектът на чувствата ти наистина да ти се струва уникален.

# 551

Точно обратното си личи Simple Smile
Определено си тук за да се харесаш някому. Даже мога много точно да кажа кому.
На себе си.
Няма лошо, много хора са така, да не кажа всички включени по един или друг начин във виртуалната среда. Тоест всички.
Както при всичко в живота, и тук важна е мярката.
И когато се ожесточавате върху един участник, в случая (с никовете) Ал Бънди и Revoker, ясно е, че мярката е изтървана. И желания имидж (а имиджа е всичко във виртуалната среда) почва да се спихва. Което ви ожесточава още повече и така колелото превърта.
И разликата между това доколко се харесвате сами и впечатлението, което създавате у другите (анонимни Simple Smile ) участници, става драстична.
Не е добре за психиката.
Има 2 решения.
Или намалявате принизяващите псевдо-саркастични обвинения към другия.
Или се примирявате с не толкова перфектния ви форумен имидж. Тоест редуцирате си егото.
Аз лично ползвам второто решение Wink

Цитат
Но попринцип съм против личните коментари

Това някакъв майтап ли е?

# 552
  • Обран бостан ;)
Не споря. Просто мисля, че е нормално, когато си влюбен, поне в началото, обектът на чувствата ти наистина да ти се струва уникален.

По-скоро прекрасен, но реално не е нито едното, нито другото. Wink

Не отричам, че чувствата слагат розови очила, но както и ти каза - това е в началото.

# 553
Честно, не разбирам за какво се борите и искате да убедите последните страници.

Не разбирам и какво значи да те обожава мъжа. Да ме обича - зная, да се грижи - зная, да ми помага - зная, но това обожествяване нещо ми се губи. Светнете ме, още съм млада, време има да наваксам.

# 554
Ееее, кой е казал, че животът е справедлив.💃

Общи условия

Активация на акаунт