Запознанство с непознат

• 22 534
  • 732
  •   1
Отговори
# 705
Напротив! Да се отдадеш доброволно на самотата, за да оцениш всичко, от което тя те лишава. И когато и биеш шута, да се усетиш отново жив, свободен, и щастлив Heart Лолbagger, ти си един зле прикрит романтик
Ех, ако и Фройд бе си признал тази парадигма, вместо да я пречупва през призмата на собствените си липси, комплекси и недостатъци - светът би бил едно много по-добро място Joy

Mandy, какви са тия телета?

# 706
Не съм се и съмнявал, че бгмамата слага Шопенхауер, точно както и Ницше, а вероятно и много други херои на капиталистическата мисъл в малкото си джобче. Или пък на някое друго място?
Представям си как ще изригнете ако вкарам някой цитат от Метафизика на любовта Simple Smile Wink

# 707
  • Обран бостан ;)
Не съм се и съмнявал, че бгмамата слага Шопенхауер, точно както и Ницше, а вероятно и много други херои на капиталистическата мисъл в малкото си джобче. Или пък на някое друго място?
Представям си как ще изригнете ако вкарам някой цитат от Метафизика на любовта Simple Smile Wink

Да не говорим, че в Дрийм Уъркс, четат и плачат, че нямат такива сценаристи, като потребителките тук. Trollface

# 708
Ти отде знаеш, че не сме сценаристКИ.
Великите умове затова са велики, защото са самотни.
Ние сме просто бг-мами. Joy

# 709
  • Обран бостан ;)
Ти отде знаеш, че не сме сценаристКИ.
Великите умове затова са велики, защото са самотни.
Ние сме просто бг-мами. Joy

Ами няма екранизации. Wink

# 710
Затова е то въображението.  С екранизации всеки може.

# 711
Здравейте, включвам се в темата за съвет.Ситуацията е следната:преди месец в квартала, буквално на улицата ме заговаря непознат,повечето се познаваме ако не лично то визуално а този за пръв го виждам.Човекът не ме спря а поздрави и се присламчи до мен като тръгна да върви успоредно с мен и директно влезе с въпрос дали съм семейна.Почуствах се доста некомфортно и директно го отрязох и той си тръгна.Дотук нищо необичайно, обикновено след като им се откаже мъжете се държат като ощипани госпожици, а с този след това сме се засичали пак в квартала( явно живее тук отскоро),усмихва ми се смигва ми всеки път аз се обръщам на другата страна или се правя ,че не го виждам, демек не го познавам, той следващия път като ме види пак същото намигвания, усмивки все едно се познава а не си знаем имената даже, аз и не искам де.Добре поне,че се движи в едната част на квартала, аз гледа да избягвам да минавам оттам и се засичаме много рядко и не го усещам като притеснение.Но друг път като съм разказвала мъже познатите се цупят,мусят,сърдят,с непознатите се подминаваме ако се засечем след това, а този се правя че но го виждам а той поздравява и се хили.

# 712
  • France
Купи си пиперлив спрей. За всеки случай

# 713
  • Out of the Mix
Изобщо не заговарям съкварталки, освен от време на време пътьом в движение, без спиране си казваме с някои "здравей", че все пак се знаем от 20 г. да кажем, но толкова.

Всички други дори не ги поглеждам, а е пълно вече и с нови, като дори тези от входа ми новите, надувки има едни, изобщо не ги отразявам, подминавам, като пътен знак.

Луна, не е нормално, тоя е некъв психар.
Хората така не се запознават по улиците, има си места затова, както и приложения.
Действай там.

# 714
И според мен не изглежда съвсем нормално. Може и да е безобиден, но не се знае, дамата по-добре да вземе някакви предпазни мерки.

# 715
Всъщност аз нищо не търся, не мога да разтълкувам поведението му. Непознат иска да завърже разговор с мен, след моя отказ той има два варианта прекратява или продължава да досажда.В случая той прекрати разговора но продължава да флиртува но от разстояние без да се доближава и не ме е заговорил повторно, чудя се дали е намислил нещо или просто така ми смигва и се усмихва.

# 716
Няма какво да го чакаш да ти досажда, смиготи, нам какво. Като не ти харесва и не искаш контакт, другия път като те заговори – директно – не търся и не желая комуникация с теб. Смятам го за прекалено и неудобно. Чао, хубав ден.

# 717
Той вече те има за позната. Нали те е придружил лекинко с намеци и директни въпроси. Вече фамилиарничи съвсем свойски. Той  се  запознал, нали.  Първа стъпка - контакт. Втора стъпка- ей, сладур, тук съм и още те харесвам. Очаква от теб да смигнеш и ти и глей кво стаа 🤣. Мераклия, съвсем безобиден и с по- малко сос в мозъка.

# 718
  • София
И според мен е мераклия, ама само за секс. Вероятно има много такива щения, затова и не му е наранено егото. Продължава флирта, защото ти дава време да ти стане любопитно и да преосмислиш. Гледам първата част вече е изпълнена, загнездил се е в мислите ти.

# 719
Напълно ми е ясно каква е целта на подобен тип запознанства,.Притесняваше ме леко това ,че отказът ми за комуникация имаше половинчат ефект, така да го кажем,а и както казах сме в квартала където се знаем и ми е неприятно,че хората може да останат с впечатление, че се познаваме.
Наистина ще последвам съвета и ако пак реши да почне разговор категорично ще му заявя,че не ми е приятно и нежела комуникация ,запознанство и прочие.

Общи условия

Активация на акаунт