Запознанство с непознат

• 22 462
  • 732
  •   1
Отговори
# 675
Simple Smile Българското село Долно таралежово може да има едни виждания за връзките в съвременния свят, но това няма общо с реалността. Най-общо казано.
Има достатъчно публикации, верно - не на български език, пускала съм линкове към изследователски центрове и научни публикации, вярвам, че среднообразован днешен човек може да стигне до тях и със собствени усилия.
Всички обяснения тип "моите съселяни са така, следователно по целия свят е същото" дават информация единствено на когнитивните възможности на автора им.

# 676
  • France
Ако раждат от различни мъже, математически може да имат повече от 1 мъж, да.
Но може и мъж да има повече деца – от различни жени.
Така че не виждам проблем и за двете страни да се каже, че могат да имат повече деца.
И аз така го виждам, затова и не разбрах какво иска да каже РФ

# 677
Ако раждат от различни мъже, математически може да имат повече от 1 мъж, да.
Но може и мъж да има повече деца – от различни жени.
Така че не виждам проблем и за двете страни да се каже, че могат да имат повече деца.
И аз така го виждам, затова и не разбрах какво иска да каже РФ
И аз така казвам, но според НСИ не е така, и тва значело че жените повече стават от мъжете. Това са заключения лансирани тук, не нещо което си измислям, правило ми е впечатлено колко е абсурдно, за това го пиша в тая тема.
Иначе обяснено е съвсем друго, децата с баща неизвестен също участват в статистиката,а от един определен етнос това се ползва за получаване на допълнителни помощи.

# 678
  • France
Оф, бе, РФ Joy

# 679
  • Обран бостан ;)
Ако съдя по моите по-възрастни приятелки, 2 от тях са с много по-млади мъже. Като казвам по-млади, значи в двайсете им години.
Скрит текст:
Другите също са с нови мъже, като обикновено мъжете натискат за съжителство и по-сериозни отношения, а жените дават заден

Ако говорим за жената на лиричния герой от съседната тема - егати продаването, да даваш 50% от заплатата си и да предоставиш местоживеенето безплатно. Joy

И моите наблюдения са такива. То младата жена, жена ли е ? Stuck Out Tongue Winking Eye

Все мрънка за нещо, все недоволна, намусена, по заведения иска да я водиш, подаръчета, цветя, пфууу.

Друго си е обръгналата жена - обучена, научена, с кинти. И мусака ще ти направи, и други работио с "м". Абе направо манна небесна.

# 680
Така де, ако извадим всички бисери публикувани тук може да издадем цял сборник

# 681
А, не разчитай, Бънде. Зависи от жената. Не всяка е тип сладка лелка – с менците и манджорлака. А и повечето жени в предменопауза и менопауза са с доста ниска сексуалност.
Всичко е до човека.
Има млади кисели зелки и пременопаузни такива.
И друг път съм го казвала – независимо от възрастта, мъжете избират жени, с които могат да комуникират, да им носят спокойствие и удовлетворение от общуването.
Младите мъже са станали всъщност доста взискателни и избирателни откъм жени и комуникация. Особено в частта прагматизъм – ако не му е ок общуването с жена на живо, защо да се занимава като може да си цъка тик-тока и да зяпа просто разни пикли там, че и да си чати с тях, и други неща.

# 682
  • Обран бостан ;)
А, не разчитай, Бънде. Зависи от жената. Не всяка е тип сладка лелка – с менците и манджорлака. А и повечето жени в предменопауза и менопауза са с доста ниска сексуалност.
Всичко е до човека.
Скрит текст:
Има млади кисели зелки и пременопаузни такива.
И друг път съм го казвала – независимо от възрастта, мъжете избират жени, с които могат да комуникират, да им носят спокойствие и удовлетворение от общуването.
Младите мъже са станали всъщност доста взискателни и избирателни откъм жени и комуникация. Особено в частта прагматизъм – ако не му е ок общуването с жена на живо, защо да се занимава като може да си цъка тик-тока и да зяпа просто разни пикли там, че и да си чати с тях, и други неща.

Е, са те изядоха. Trollface

# 683
  • France
Защо? То си е факт.

# 684
Затова загатнах на РФ. Да не бърза да се кефи.
Пред него едно, зад гърба му сигурно му се смеят благоверната и флиртаджията.
Добър опит, ама не позна:)
Тия неща си личат по много признаци и не че има гаранция, но е много малко вероятно да не се усетиш при дългогодишна връзка и близки отношения.
Иначе съм се нагледал на всякакви опити и най съм се чудил виждат я, че си има мъж, деца и пак налитат. Е до сега не се е налагало да загрявам врата на някой по ентусиазиран, но не мога да го разбера тва да се буташ там където очевидно не ти е мястото. Ясно, че такива предлагат на всяка и една от 100 да върже пак е на печалба, ама мен би ми било много унизително да ме режат така

# 685
В частта, че мъж/приятел не спира другите мъже си прав.
Но че предлагат на всяка, не е така.
Има и такива вероятно, но точно тези, които са упорити, искат точно определената жена.

# 686
  • Обран бостан ;)

Ами като е факт, какво правят твоите познати с младоците ?

Терлици ли им плетат ?

# 687
  • France
Повечето жени влизат в перименопаузата след 50те Simple Smile

# 688
Не всички са с ниско либидо. При някои жени става по-високо дори, зависи от хормоналния баланс.
Лично аз след 30-годишна възраст след като родих, станах много по-сексуална. Към момента съм с много високо либидо. Всичко е до начин на живот, спорт, хормони, хранене и най-вече – да ти е дзен в душата.

# 689
Предлагам да не лежите на таз кълка с ниската сексуалност, че ХЗТ не е думичка от речника за чуждици, а и с опитен любовник ниското либидо бързо става високо.
Повечето жени влизат в перименопаузата след 50те Simple Smile
Грешка. След 35 - 40. След 50 - менопауза.

Общи условия

Активация на акаунт