Запознанство с непознат

• 19 881
  • 714
  •   1
Отговори
# 675
  • Out of the Mix
PITP, добре си се ориентирал, но може в съчетание да разгърнеш и с на 4 очи тематични сбирки. Няма да ти давам конкретни жокери, а само загатвам, ти ще си се разровиш и ориентираш, ако имаш желание.
Последните 4 м. жънах яко, смених доста, докато си попадна на моята.

За мен лично обвързани жени не са никаква опция, с все бумагите и обремененостите, грижите.

За други са "лесна плячка, щото са отчаяни".

Да, но не, защото уредената жена има изисквания и с всеки никога не би се хванала.

Единствено за топ жена (излята, като от калъп за мен) близка до моите години с пораснало дете (ако ще има "зависимости", разбира се самостоятелна, както съм и аз) бих направил компромис.

Относно чатовете - ми подбирай, лайкваш по 100 сигурно на ден.

В момента, в който завъртиш кръга, започнеш да съчетаваш с излизания, това-онова, изведнъж имаш в него минимум 3-5 жени едновременно, с които кореспондираш, излизате, с една се получава. Статистика и математика е - колкото повече, толкова повече и шансове за всичко по-големи.

Възможностите в момента са неограничени - време и все пак някакви ресурси да имаш, е условието.
Не коментирам външен вид, чар и обаяние, умение за общуване, сваляне и ухажване, защото е субективно, но все пак и това играе роля.

Последна редакция: ср, 12 ное 2025, 12:13 от Revoker

# 676
Аха, лични наблюдения не важат, форумни не важат, по разни фб страници не важат, явно статистиката дето жените имат повече деца от мъжете важат?
ъъъъ, не съм сигурна, че разбрах как жените имат повече деца от мъжете? Като цяло трябват двама за тази работа. С този нюанс, че една жена може да има дете и от епруветка.
[
И аз не разбрах, но тук една много навътре със статистиката го твърди уверено във всяка такава тема. Така че освен статистически данни трябва и малко мозък за анализ.
Да не подхващаме темата за мулти култи-то, че хептен ще се отклоним

# 677
Ако раждат от различни мъже, математически може да имат повече от 1 мъж, да.
Но може и мъж да има повече деца – от различни жени.
Така че не виждам проблем и за двете страни да се каже, че могат да имат повече деца.

# 678
  • София
То не е само от тук, представи си имам реални познати, приятелки на жена ми, нейни познати, колежки и т.н. Много от тях видяха зор да си намерят мъж за семейство, някои хич не успяха, при мъжете почти всеки който иска успя, общо взето тези които закъсняха след 30 и от двата пола стана много по трудно от тези хванали се по рано.

Тоест, мъжете като цяло са успешни, просто лузурите се бутат в бг мама Laughing

Иначе жените около мен са реализирани на ниво връзки, почти всички с деца, някои с втори мъже и деца от тях (така повече жени да имат деца Wink), някои с връзки за кеф след раздялата, за разлика от бившите си. Въпрос на среда.

# 679
Simple Smile Българското село Долно таралежово може да има едни виждания за връзките в съвременния свят, но това няма общо с реалността. Най-общо казано.
Има достатъчно публикации, верно - не на български език, пускала съм линкове към изследователски центрове и научни публикации, вярвам, че среднообразован днешен човек може да стигне до тях и със собствени усилия.
Всички обяснения тип "моите съселяни са така, следователно по целия свят е същото" дават информация единствено на когнитивните възможности на автора им.

# 680
  • France
Така че не виждам проблем и за двете страни да се каже, че могат да имат повече деца.
И аз така го виждам, затова и не разбрах какво иска да каже РФ

# 681
И аз така го виждам, затова и не разбрах какво иска да каже РФ
И аз така казвам, но според НСИ не е така, и тва значело че жените повече стават от мъжете. Това са заключения лансирани тук, не нещо което си измислям, правило ми е впечатлено колко е абсурдно, за това го пиша в тая тема.
Иначе обяснено е съвсем друго, децата с баща неизвестен също участват в статистиката,а от един определен етнос това се ползва за получаване на допълнителни помощи.

# 682
  • France
Оф, бе, РФ Joy

# 683
  • Обран бостан ;)
Ако съдя по моите по-възрастни приятелки, 2 от тях са с много по-млади мъже. Като казвам по-млади, значи в двайсете им години.
Скрит текст:
Другите също са с нови мъже, като обикновено мъжете натискат за съжителство и по-сериозни отношения, а жените дават заден

Ако говорим за жената на лиричния герой от съседната тема - егати продаването, да даваш 50% от заплатата си и да предоставиш местоживеенето безплатно. Joy

И моите наблюдения са такива. То младата жена, жена ли е ? Stuck Out Tongue Winking Eye

Все мрънка за нещо, все недоволна, намусена, по заведения иска да я водиш, подаръчета, цветя, пфууу.

Друго си е обръгналата жена - обучена, научена, с кинти. И мусака ще ти направи, и други работио с "м". Абе направо манна небесна.

# 684
Така де, ако извадим всички бисери публикувани тук може да издадем цял сборник

# 685
А, не разчитай, Бънде. Зависи от жената. Не всяка е тип сладка лелка – с менците и манджорлака. А и повечето жени в предменопауза и менопауза са с доста ниска сексуалност.
Всичко е до човека.
Има млади кисели зелки и пременопаузни такива.
И друг път съм го казвала – независимо от възрастта, мъжете избират жени, с които могат да комуникират, да им носят спокойствие и удовлетворение от общуването.
Младите мъже са станали всъщност доста взискателни и избирателни откъм жени и комуникация. Особено в частта прагматизъм – ако не му е ок общуването с жена на живо, защо да се занимава като може да си цъка тик-тока и да зяпа просто разни пикли там, че и да си чати с тях, и други неща.

# 686
  • Обран бостан ;)
А, не разчитай, Бънде. Зависи от жената. Не всяка е тип сладка лелка – с менците и манджорлака. А и повечето жени в предменопауза и менопауза са с доста ниска сексуалност.
Всичко е до човека.
Скрит текст:
Има млади кисели зелки и пременопаузни такива.
И друг път съм го казвала – независимо от възрастта, мъжете избират жени, с които могат да комуникират, да им носят спокойствие и удовлетворение от общуването.
Младите мъже са станали всъщност доста взискателни и избирателни откъм жени и комуникация. Особено в частта прагматизъм – ако не му е ок общуването с жена на живо, защо да се занимава като може да си цъка тик-тока и да зяпа просто разни пикли там, че и да си чати с тях, и други неща.

Е, са те изядоха. Trollface

# 687
  • France
Защо? То си е факт.

# 688
Затова загатнах на РФ. Да не бърза да се кефи.
Пред него едно, зад гърба му сигурно му се смеят благоверната и флиртаджията.
Добър опит, ама не позна:)
Тия неща си личат по много признаци и не че има гаранция, но е много малко вероятно да не се усетиш при дългогодишна връзка и близки отношения.
Иначе съм се нагледал на всякакви опити и най съм се чудил виждат я, че си има мъж, деца и пак налитат. Е до сега не се е налагало да загрявам врата на някой по ентусиазиран, но не мога да го разбера тва да се буташ там където очевидно не ти е мястото. Ясно, че такива предлагат на всяка и една от 100 да върже пак е на печалба, ама мен би ми било много унизително да ме режат така

# 689
В частта, че мъж/приятел не спира другите мъже си прав.
Но че предлагат на всяка, не е така.
Има и такива вероятно, но точно тези, които са упорити, искат точно определената жена.

Общи условия

Активация на акаунт