Естетични процедури за лице и тяло – 65 тема

• 32 990
  • 678
  •   5
Отговори
# 600
kalina_pehlivanova, колко процедури ви препоръчаха и през колко време? Какъв е ефектът? Чудя се кой от двамата намалени скинбустера да взема, моята кожа също като цяло е хубава за възрастта ми 40. Аз бих сложила 1 мл на цялото лице, по бюджетни причини, а и ми е дребно.
Рано е да кажа за ефект. Аз го сложих днес. В момента си усещам лицето плъмпнато, но винаги е така след инженционна процедура първите дни от лекия оток.
Не са ми казвали да повтарям процедурата. Еднократно по 1мл на страна и това е. Нямало нужда сега да идвам пак. Ефектът на хидратация казват, че се задържал до 6 месеца (много не ми се вярва). Евентуално след половин година може да повторя, ако сега ми хареса резултатът.

# 601
kalina_pehlivanova, колко процедури ви препоръчаха и през колко време? Какъв е ефектът? Чудя се кой от двамата намалени скинбустера да взема, моята кожа също като цяло е хубава за възрастта ми 40. Аз бих сложила 1 мл на цялото лице, по бюджетни причини, а и ми е дребно.
Рано е да кажа за ефект. Аз го сложих днес. В момента си усещам лицето плъмпнато, но винаги е така след инженционна процедура първите дни от лекия оток.
Не са ми казвали да повтарям процедурата. Еднократно по 1мл на страна и това е. Нямало нужда сега да идвам пак. Ефектът на хидратация казват, че се задържал до 6 месеца (много не ми се вярва). Евентуално след половин година може да повторя, ако сега ми хареса резултатът.
И аз сложих еднократно по 1мл, толкова каза лекарката че е максимум при мен. Не са ми споменавали и втора процедрура. При мен все още държи ефекта, вече минаха около 5-6 месеца. Тогава бързо видях ефекта, някак кожата беше плъмпната и по-свежа.
За съжаление при мен на хормонална основа (сега) се появиха някакви неравности, пъпчици и сега вече чувствам нужда да направя и някаква процедура за самия тургур на кожата, но скинбустера определено бих го повторила пак.

# 602
А подходящ ли този скинбустер за зоната на шията?

# 603
Пише, че е подходящ, но не съм разпитвала. Аз на шията слагах два пъти Профайло през месец. Преди това пък бях правила мезоботокс. От мезоботокса съм по-доволна и скоро ще повторя. Представлява ботокс в комбинация със скинбустер, в моя случай беше Jalupro.

Последна редакция: пт, 21 ное 2025, 08:41 от kalina_pehlivanova

# 604
Благодаря за темата! И аз почти всичко си правя сама. За козметик само почистване

# 605
Пише, че е подходящ, но не съм разпитвала. Аз на шията слагах два пъти Профайло през месец. Преди това пък бях правила мезоботокс. От мезоботокса съм по-доволна и скоро ще повторя. Представлява ботокс в комбинация със скинбустер, в моя случай беше Jalupro.

Може ли да споделите къде сте го правили?

# 606
Здравейте, бихте ли споделили мнения за добра козметичка в Меден. Рудник.

# 607
Профайло правих в Дерма акт по време на летните промоции, а мезоботокс при д-р Кожухарова в Хил клинк на ул. Московска.
Втори ден след Skinvive лицето ми е много хубаво, нямам синини, само малко червени точици на местата, където са били убожданията. Да видим обаче дали резултатът ще се задържи повече от 2 седмици.

# 608
  • гр.София
Има ли ефект от Профайло? Лятото говорих с др Трендафилов, според него ефекта е нула и се отказах.

# 609
Здравейте, някой правил ли е  RRS® HA Eyes - за околоочен контур, при тъмни кръгове и отпусната кожа. Има намаление сега в Дерма акт. Нямам кръгове, но имам отпусната кожа и даже торбички, и се чудя тази мезотерапия ще има ли ефект при тези проблеми или ще е само бодене и пари на вятъра...

Ако торбичките са от задържане на течности, не се препоръчва мезотерапия, таака зная от очен лекар.

Идея нямам от какво са. Понякога имам по-големи, друг път - не толкова... кака се разбира от какво са?

# 610
Има ли ефект от Профайло? Лятото говорих с др Трендафилов, според него ефекта е нула и се отказах.
На забелязвам особен ефект върху шията, а правих две през месец, както си е по протокол - септември и в началото на октомври още веднъж.

# 611
Момичета, бях писала по рано за едно малко топченце в устните ми след година и половина след слагането.Слагала съм 3 пъти по0,5 volift retouch.Първите два пъти нямах топчета.
Аз до скоро не му обръщах много внимание, но скоро се вгледах и сега имам чуството че се вижда повече.Вероятно се вижда повече,защото филъра започва да спада и то изпъква?Та …сега нали само това ми е в главата …забелязах че имам още няколко съвсем миниатюрни.По видимото е на горна устна от външна страна и ми прилича на мехурче, с една супер миниатюрна сиво синя точица като връх на игла.
Много четох по темата в нета, някъде пишат че нищо не го правят а само добавят още филър встрани за да го скрият, други пишат че го пукат с игла, трети пишат че разграждат…ама аз не искам да разграждам…
Звуча малко хаотично, но може ли някой да ми разясни защо се използват различни подходи?

# 612
Идете да Ви го пукнат и игла и да го махнат така ако може.Щом е видимо е ок.

# 613
Записах си час за доктор Георгиевски ще идва в Бургас на 7 дек ще се свежна малко 💗

# 614
  • София
Догодина ще правя липофилинг на лице - назолабиални и малко за обем в скулите. Това не е често срещана процедура, така че ще чакам с интерес да видя резултата.

Общи условия

Активация на акаунт