Естетични процедури за лице и тяло – 65 тема

• 33 405
  • 681
  •   8
Отговори
# 225
Именно за това реших последния път да сложа ботокс при един лекар, който е лицево целюстен хирург ( близка прави при него блефаро и ми хареса резултата) и съм много, много доволна. Много говорихме за структура, мускули и т.н неща, които нито едно светилО при което съм била не е споменал 😂 Избелих си и зъбите и светнах цялата 😂

Мила, би ли споделила кой е лекарят?!
[/quote]
Ще ти пиша на лични, защото не е от коментираните, да не се сметне за реклама.

# 226
Е, не, пишете тук, моля, нали затова е темата.

# 227
Ееее ...какво като не е от коментираните ,пишете тук...

# 228
https://aes.clinic/
Нова е сайта на доктора, момичета.

# 229
  • София
Планирам да се възползвам от намалението за рожден ден в Дерма Акт следващия месец. Никога не съм посещавала клиниката, много консервативно подхождам към естетичните процедури, но съм на 40 и е време вече за нещо разкрасяващо, затова моля за препоръки при кой лекар да се запиша. Ботокс няма да слагам (Георгиевски отпада в такъв случай), Трендафилова е в майчинство доколкото знам, колебая се между останалите. Мислех 0,55 мл за устни и нещо хидратиращо/лек филър за лицето.

Последна редакция: нд, 26 окт 2025, 11:35 от Restless

# 230
Нямам снимки след ретуша, но като се снимам, ще кача. Иначе блефаро планирам към 40-45, ще видим дотогава как ще е.
Благодаря, момичета за комплиментите!

# 231
Някой правил ли е процедури на врата … ниски килограми съм и се появиха едни жили и като цяло отпуснатост, и много ме дразнят Sad

# 232
  • София
И аз се включвам в питането за Дерма Акт и кой специалист, според вас, има най-естетичен поглед над лицето, цялостно? Не съм особен фен на филърите, може би само в устните, затова ми се иска някой, който не прибягва до тях като първа опция.

# 233
Някой правил ли е процедури на врата … ниски килограми съм и се появиха едни жили и като цяло отпуснатост, и много ме дразнят Sad
Шията ли имате предвид?
Сега правих Сунекос, ще поставя поне още веднъж, а може и три пъти, както е по протокол. Ще пиша за резултата.

# 234
Шията ли имате предвид?
Сега правих Сунекос, ще поставя поне още веднъж, а може и три пъти, както е по протокол. Ще пиша за резултата.
Да, шията
Ще чакам отзивите Simple Smile

# 235
Вчера правих Rejuran около очи и шия, включително подвижния клепач. Засега има оток и много обещания, че ще уплътни кожата там, което респективно ще отвори и освежи леко окото.
Също правих и ботокс в масетрите с очаквания, че ще повдигне малко контура и ще обере лекия булдог, който имам.

# 236
Момичета, имам лоша новина. Исках да запиша час при Георгиевски и ми казаха, че е излязъл в непредвиден отпуск, за неопределен период от време. Дано всичко е наред с него!
Д-р Трендафилова е в майчинство, д-р Хаджийска много не ми допада с филърите и се чудя при кой да отида...
ДХЗ, ти при която ходеше и беше доволна?

Някой знае ли нещо за Георгиевски?

# 237
Oткога е този отпуск, защото имам час при него за други ден и никой не ми се е обаждал да го отменя.

# 238
Нямам идея. Преди малко писах и ми отговориха така. Ако искаш им пиши в Instagram. Ще се радвам после да споделиш какво е станало.

# 239
Чилингирова?

Общи условия

Активация на акаунт