Естетични процедури за лице и тяло – 65 тема

• 33 210
  • 679
  •   1
Отговори
# 375
Богданска си взе апартамент точно под ДермаАкт, новата сграда с лице на бул.Черни Връх и все ходи там на процедури.

Цитат на: Sladkata.37 link=topic=1822041.msg50419152#
Що се отнася до инфлуенсърите — според мен е напълно логично някои да предпочитат да им се „плаща“ с процедури, когато са доволни от резултата. Хората, чийто външен вид е част от професията им, едва ли биха правили компромис с качеството.
100% съм сигурна, че примерно Богданска са ѝ предлагали пари от много клиники, но тя просто предпочита Дерма Акт — дори нека, ако някой я познава, да я пита и да ни сподели отговоря й.
Така че,ако именно такива популярни лица избират Дерма Акт, това само по себе си говори за професионализма на екипа, а не за „схеми“ или „стиснат грък“ 😉

Не съм фен на предразсъдъците, включително и към националности, но за мен фактите и резултатите винаги говорят най-добре.

# 376
  • София
Дерма-акт дали имат Черен петък?

# 377
  • в 1001-та нощ
Черен август е при тях Simple Smile

# 378
Богданска с нейния Vaser Lipo, все си отдава корема на масажи с Венци Стоянов и маслото му с колаген. И че уж много тренира, пък тя с отпуснати крака и дупе. Много не ми допадат такива личности, които подвеждат хората. Иначе и аз я виждам често към Derma Act, понеже и аз съм в района.

# 379
  • София
Дерма-акт дали имат Черен петък?

Миналата година е бил в средата на Ноември.

# 380
A момичета много ли боли поставянето на филър в устните? И после примерно мога ли да си излизам веднага или ще съм подута,

# 381
Индивидуално е- и на двата върпоса.

# 382
Аз като човек с нисък праг на болка по-леко преживях филъра в устните отколкото лазерния ресърфейсинг. Има си известен дискомфорт няма как да се отрече.

# 383
Аз СО2 издържам леко, но устнитеее…ужас ми е.Някой път съм надута и синя, друг път не…Така че човек не може да очаква на 100% да се появи пред хора , сякаш нищо не е било.

# 384
ДХЗ, аз съм с много нисък праг на болка и се страхувам като цяло дали ще станат добре и дали според вас са трудни моите устни за оформяне.

# 385
Искайте да ви намажат с лидокаин,поне 20 мин. по рано.При мен доктора не изчака много и си болеше.

# 386
Някоя от вас да е ползвала Хидрохинон ( в Дерма акт го изписват и дават) за избелване на петна? Снощи за първи се намазах  и днес където е бил кремът си личи зачервяване.  На някой да му се е случвало?

# 387
Зачервяването означва, че е подействал. Скоро мястото ще се излющи и ще се молим петното в долния слой на дермата да е по- малко и по- светло. Така действа хидроквинонът.

# 388
Ох, благодаря! Писах сега и на Клаклова, че се притесних. Помислих да не съм се изгорила, знам ли и аз вече. Миналата година, когато ползвах избелващ крем, правен тук в БГ не съм имала такива зачервявания и затова се паникьосах.
Другия петък ще правя втори лазер за това петно, да видим.

# 389
Да, аз, внимателно ползвай.Така действа това активно вещество.При мен, за жалост, вече
даже не действа, но може да се получи изгаряне, така че много фино мазане и наблюдение.

Общи условия

Активация на акаунт