Естетични процедури за лице и тяло – 65 тема

• 33 250
  • 679
  •   2
Отговори
# 360
Здравейте, прекрасни дами! Обмислям поставяне на ботокс в Дерма акт, попринцип съм пациентка на Д-р Тендафилова, но тъй като е в майчинство трябва да избера друг лекар. Към кой бихте ме насочили, мислех си за Георгиевски или Хаджийска, но от тук разбрах, че Георгиевски вече не е част от екипа. Да вметна, че досега не съм си поставяла ботокс, а само скинбустери и филъри в устните, затова избора на лекар ми е много важен.

# 361
  • София
Той идва периодично в Бургас. Обадих се преди няколко дена да се запиша казаха, че декември ще идва.
Ако не ще му пиша в ИГ да каже къде ще работи.
А дали идва периодично и във Варна някой знае ли?

# 362
Бях чула, че периодично посещава и клиника в Русе, но така и не успях да се свържа с тях.

# 363
Абсолютно не вряно:) Собственик е Костас Пагидас, на акционери са и Трендафилова и други лекари, гръкът беше първият, който въведе тази политика в такъв тип бизнес, а именно да дава проценти на лекарите, с които е започнал, да залага изключитело на реклама с популярни лица, доста от които ползват безплатни услуги. Работеща му е схемата. И да вериятно доктор Георгиевски, който беше вторият по заетост след Трендафилова, в един момент е покискал също да има някакво участие и не са се разбрали. Бизнес, нормално. Можеха по добре да се разделят според мен … но явно е ескалирало напрежение.
Познавам собственикът по друга линия и никак не ми е приятен, та не се учудвам. Но е добър в бизнеса си не може да се отрече.

Благодаря за отговора Simple Smile
Не съм особено навътре в темата с фирмите, но едно елементарно нещо знам със сигурност — когато фирмата е „ЕООД“, както е Дерма Акт (знам го, защото съм искала фактури), то „Е“-то идва от едноличен собственик 🙂
Също, понеже съм малко „нърд“, направих бърза справка в „Папагал БГ“ и там ясно се вижда, че Дерма Акт е ЕООД с един собственик (няма как да е иначе 😊), докато Инфинити е със съдружие. Така че се радвам, че поне този технически въпрос е изяснен и „акционерите“ в случая са по-скоро мит.

Що се отнася до инфлуенсърите — според мен е напълно логично някои да предпочитат да им се „плаща“ с процедури, когато са доволни от резултата. Хората, чийто външен вид е част от професията им, едва ли биха правили компромис с качеството.
100% съм сигурна, че примерно Богданска са ѝ предлагали пари от много клиники, но тя просто предпочита Дерма Акт — дори нека, ако някой я познава, да я пита и да ни сподели отговоря й.
Така че,ако именно такива популярни лица избират Дерма Акт, това само по себе си говори за професионализма на екипа, а не за „схеми“ или „стиснат грък“ 😉

Не съм фен на предразсъдъците, включително и към националности, но за мен фактите и резултатите винаги говорят най-добре.

# 364
Специално за д-р Трендафилова, информацията, че е партньор е публикувана на техния сайт: https://derma-act.bg/team/d-r-stilyana-trendafilova/. Как точно са им уредени нещата документално нямам представа. Лично мои предположения са, че не работи като редови специалист там.
Да споделя, че се заех да отида на дерматолог за розацеята си, с идеята да ми назначат изследвания и каквото се налага още като терапия. Голямо проучване направих и накрая посещението беше да речем "разочароващо", да не кажа друго... Нямала съм нужда от изследвания, щото нямам пъпки към момента на прегледа, SPF и компрес от лайка, ха. Ще си купя Соолантрата май на своя глава и ще видим.

Последна редакция: вт, 04 ное 2025, 23:59 от Bitter_Sweet

# 365
Ще разводним темата, но като юрист да уточня. Sladkata, има разлика между партньор и съдружник. В ЕООД няма как да има съдружник, да. Но партньор/партньори - да. Отношенията се уреждат с договор за съвместна дейност, обичайно или рамков договор за медицински услуги. Това означава,че даденият лекар не е назначен на трудов договор в клиниката, а работи съвместно с нея, като всеки запазва своята независимост и съответно вече в договора разпределят приходите по определена формула. Papagal.bg по принцип не е легитимен източник, често информацията там е остаряла. Но в случая съвпада с тази в ТР.
Иначе, аз съм пациент на клиниката от вече не знам колко години, сигурно откакто и отворена, няколко месеца след това, така че за нея не мога да кажа и една лоша дума Simple Smile

# 366
Здравейте, прекрасни дами! Обмислям поставяне на ботокс в Дерма акт, попринцип съм пациентка на Д-р Тендафилова, но тъй като е в майчинство трябва да избера друг лекар. Към кой бихте ме насочили, мислех си за Георгиевски или Хаджийска, но от тук разбрах, че Георгиевски вече не е част от екипа. Да вметна, че досега не съм си поставяла ботокс, а само скинбустери и филъри в устните, затова избора на лекар ми е много важен.

По естествен начин остава Хаджийска. Вселената ти казва кой да избереш, няма как да откажеш Simple Smile)) Дай ни обратна връзка впоследствие.

# 367
Здравейте,в началото на октомври правих Sculptra и Скинбустери - Profhilo® лице , предстои ми  2 -ра  процедура
- Sculptra и се чудя да я взема  в  Пакет Sculptra® + хиалуронов филър Restylane®, на 51г. и искам да поизгладя назобиални и ....Какво ви е мнението.

# 368
На мен Хаджийска ботоксът нещо май не ми го издокарваше. Самите вежди ставаха прави и не се вдигаха добре. Но може само при мен да е било така.

# 369
  • София
И на мен би ми било интересно да чуя за рестилейн. Аз вече твърдо реших за филър, но тъй като съм си записала oттук, че е най-добре да е динамичен за назолабиални-theosyal, не съм сигурна какъв да избера.
Отделно търся място, където има промо на venus legacy, но тъй като последно като ходих, тук си говорихме, че протоколът е един единствен- 30 мин /зона, ми е мн тръдно да ги разбера, защото никъде вече не се предлага 30 мин. (гледам местата с промоции де), или е 40 мин за 2 зони, или е 20 мин за 1. И съм объркана. трябва ми за корем и паласки. още по-проблематично е, че очевидно двете паласки са 2 зони, защото иначе пак ще е по 15 мин всяка Grinning  Визирам skin line i nirvana. На други места не мога да си го позволя....

# 370
Здравейте, решила съм се на поставяне на филър в устни. Искам траен и естествен резултат. Какъв филър е подходящ?

# 371
Здравейте, решила съм се на поставяне на филър в устни. Искам траен и естествен резултат. Какъв филър е подходящ?
Рестилейн кис. Разбира се и количеството има значение.

# 372
За пръв път ще слагам и моя лекар ми каза, че 1 мл първоначално трябва. Има Pluryal, Restylane и Teosyal (дано са ги пиша правилно).
Това са ми устните и никога не съм слагала нищо.

# 373
Морска фея сложете по- малко 0,5-0,6 мл.
Аз сложих преди 5 месеца 0,6 мл. и ми беше достатъчно, сега ще подновявам,  че се разгради доста.

Но аз съм активно спортуващ човек и е нормално по- бързо да се рагражда филъра.

# 374
Сигурна ли сте, че
искате филър на тези пухкави устни?Ако все пак държите-0,5 ще е ок като количество, Рестилейн в ок, нямам опит с другите.

Общи условия

Активация на акаунт