Естетични процедури за лице и тяло – 65 тема

• 33 459
  • 681
  •   5
Отговори
# 405
Първо това е дългогодишна трансформация и не е въпрос на поддръжка, даже да не се бърка с това.
Второ на първата снимка Богданска е много млада.Лицето търпи промяна с възрастта, в някои случаи( като моя) към по-добро и балансирано излъчване.
Така че нещата са комплексни.
Нос, промяна във веждите, устните, брадичка, филъри в скули, челюст, вероятно поддържа кожата си със скинбустъри и биостимулиращи филъри.

Да, така е. Но мисля, че на снимките това са 6-7 години разлика. За тези години очевидно формата на лицето й се е променила, съответно и излъчването. Преди е овално, сега е скулптурирано, лифтирано и стои като изписано. Не знам как е на живо, но промяната е впечатляваща и бих искала и аз нещо подобно. Явно ще трябва да се захвана сериозно и да започна да ходя на процедури през няколко месеца….
Мисля, че първо трябва да придобиете представа и да различавате професионални и обработени снимки от реално състояние на лицето. Отделно на това всяко лице е индивидуално. Не е ок да хванете снимка на жена, която ви харесва и да искате да се преобразите като нея, просто защото няма да е  хармонично с вашето на 100%.
Конкретно при Богданска и двете снимки, разликата е поне 10 години. Костната структувра се променя.
Тя има не малко корекции, най-малкото нос, устни и скинбустери или филър, които са хармонизирали лицето и.
Препоръчвам да и гледате видеа в youtube, често се е снимала и без грим, вижда се че се поддържа кожата, но не е като на обработената снимка, с професионалния грим.
Ето тук, например:
 https://www.youtube.com/watch?v=ty49XN2b82k
Александра и на мен много ми харесва и на живо, честно казано въпреки промените които е правила, лицето и не е неестествено и не е прекалила.
Не мисля, че е правила брадичка, но филъри се вижда че има.

Оооо, много добра идея! Благодаря. Почвам да й следя канала и да анализирам. Със сигурност не искам да приличам на нея, аз имам супер паднали естествено “тъжни” вежди и овално лице, скулите ми са почти плоски, никакви ги няма 🫣, просто искам да остарявам към по-добро, както в случая виждам, че се случва при нея. Затова попитах 🙂

# 406
Нека видим обаче след 45 г какво ще стане, когато започнат промените , щото на мен 12 г след поставяне на филър под очи, чак сега започнаха отоци и когато кожата губи еластичност и плътност долу филъра цъфва….

# 407
Скрит текст:
Първо това е дългогодишна трансформация и не е въпрос на поддръжка, даже да не се бърка с това.
Второ на първата снимка Богданска е много млада.Лицето търпи промяна с възрастта, в някои случаи( като моя) към по-добро и балансирано излъчване.
Така че нещата са комплексни.
Нос, промяна във веждите, устните, брадичка, филъри в скули, челюст, вероятно поддържа кожата си със скинбустъри и биостимулиращи филъри.

Да, така е. Но мисля, че на снимките това са 6-7 години разлика. За тези години очевидно формата на лицето й се е променила, съответно и излъчването. Преди е овално, сега е скулптурирано, лифтирано и стои като изписано. Не знам как е на живо, но промяната е впечатляваща и бих искала и аз нещо подобно. Явно ще трябва да се захвана сериозно и да започна да ходя на процедури през няколко месеца….
Мисля, че първо трябва да придобиете представа и да различавате професионални и обработени снимки от реално състояние на лицето. Отделно на това всяко лице е индивидуално. Не е ок да хванете снимка на жена, която ви харесва и да искате да се преобразите като нея, просто защото няма да е  хармонично с вашето на 100%.
Конкретно при Богданска и двете снимки, разликата е поне 10 години. Костната структувра се променя.
Тя има не малко корекции, най-малкото нос, устни и скинбустери или филър, които са хармонизирали лицето и.
Препоръчвам да и гледате видеа в youtube, често се е снимала и без грим, вижда се че се поддържа кожата, но не е като на обработената снимка, с професионалния грим.
Ето тук, например:
 https://www.youtube.com/watch?v=ty49XN2b82k
Александра и на мен много ми харесва и на живо, честно казано въпреки промените които е правила, лицето и не е неестествено и не е прекалила.
Не мисля, че е правила брадичка, но филъри се вижда че има.
Оооо, много добра идея! Благодаря. Почвам да й следя канала и да анализирам. Със сигурност не искам да приличам на нея, аз имам супер паднали естествено “тъжни” вежди и овално лице, скулите ми са почти плоски, никакви ги няма 🫣, просто искам да остарявам към по-добро, както в случая виждам, че се случва при нея. Затова попитах 🙂
[/quote]
Не знам на колко години сте, но е супер че искате да започнете грижата от сега.
Просто се доверете на добри специалисти, които си разбират от работата.
Аз имам супер паднал клепач, който ми придава тъжен вид на очите, преди имах супер оформени скули, които сега над 40 вече нямам...
Това което искам да постигна е да върна доколкото мога свежестта на лицето , да подобря кожата, да се стимулра производството на колаген, но искам да запазя своята индивидуалност, не искам да не се разпознавам по снимките преди.

# 408
Брадичка е правила и челюст, има скимки , това се вижда , че е тя

Последно обясняваше за бустери, че си прави и устни със сигурност. Аз се чудех дали няма някакъв лек лифтинг / brow lift или блефаропластика

# 409
Извинете за тъпия въпрос, но как се прави брадичка?

# 410
С филър или протеза/имплант.Едното е временно, другото за постоянно.

# 411
Тя като, че ли ... открито рекламираше процедурата, т.е. не крие, че я е правила 👌
Аз знам, че плочките са в следствие на процедура. Дали не бяхме коментирали в звездни компромати точно кой доктор й го беше правил.
Тук момичетата много правилно са се казали, не ги е заблудила, а и всяка жена, която тренира знае как се постига такъв релеф и че той се постига последен и се чисти с хранителен режим.

# 412
Брадичка е правила и челюст, има скимки , това се вижда , че е тя

Последно обясняваше за бустери, че си прави и устни със сигурност. Аз се чудех дали няма някакъв лек лифтинг / brow lift или блефаропластика
Да, тя е със сигурност. Но естествена и лека е промяната, поне в моите непрофесионални очи Simple Smile
Сега като гледам мисля, че и нейната приятелка Йоана Йоко е правила такова. Гледам и при нея има такава промяна.
Тя като, че ли ... открито рекламираше процедурата, т.е. не крие, че я е правила 👌
Аз знам, че плочките са в следствие на процедура. Дали не бяхме коментирали в звездни компромати точно кой доктор й го беше правил.
Тук момичетата много правилно са се казали, не ги е заблудила, а и всяка жена, която тренира знае как се постига такъв релеф и че той се постига последен и се чисти с хранителен режим.
Обаче от вчера се сдържам, но искам да развенчая това убеждение. Не искам да звучи като самохвалство.
Но не е вярно, че релеф на корема се постига само с процедури...
Цял живот съм с ясно изразени релефни плочки на стомаха. Разбира се, не такива като на културистка
За мой "късмет"тънката талия и в комбинация и без бюст (та не е много красиво) Като гледам тази Дениз от Ергена и тя е като мен и хич не ми харесва, ама това е...Мисля, че и Богданска е била така преди да сложи импланти.
Въпреки това, редовно са ме питали как ги поддържам тия плочки.
Ами никак и сега на 42 години имам супер тънка талия (ген ми е от баща ми). Цял живот имаше плочки, да спортувал е лека атлетика като млад но от 40 години нищо не прави, а до скоро си имаше.
Когато по-активно се занимвах със спорт имах супер добре оформен корем, без да го тренирам специално, сега просто ми е плосък, защото не тренирам от една година ( за което съм си изцяло виновна аз)
В момента аз навлизам в перименопауза и очаквам промени, но за сега корема ми е все още така, като на снимката.
Тази е от преди 2 месеца:
Моля не ме копирайте с нея, давам я като пример.
И да, вече нямам плочките в следствие на процедурата на Богданска, но може да си имаш такива и само от спорт. А тя със сигурност спортува ежедневно.

Последна редакция: нд, 09 ное 2025, 10:27 от Joana85

# 413
Далеч е този корем от нейния, дори и преди да си го направи.

# 414
Далеч е този корем от нейния, дори и преди да си го направи.
Да, пак казвам, че това е корем, който не е трениран и не е правил процедури.
Преди години с редовни тренировки имаше силно изявен релеф, бях и на нейните години също така.

# 415
Джоана, твоят корем не в същия.Имаш изразен контур на страничния коремен мускул, но това не са плочки.Ето плочки:

# 416
Джоана, твоят корем не в същия.Имаш изразен контур на страничния коремен мускул, но това не са плочки.
Аз не казвам, че имам плочки (точно обратното, не съм искала да имам), нито че ми е като на Богданска, която има тотално различна структура и се сцепва от тренировки. Никога не съм тренирала за корем и като цяло не ми харесват жени с плочки, освен ако не е фитнес модел, което с това се занимава професионално.

Казвам, че плосък корем, с релеф, при слаба жена, на 30 години е напълно естествен и може да бъде генетично, не е задължително да е свързан с корекции. Богданска е на толкова и се поддържа, защото си изкарва парите с това и е модел. Казвам, че тя и преди да направи тази корекция имаше релефен корем и в зависимост от светлината, изглеждаше както и сега.
Моята снимка която качих е, в отговор, че "не може да имаш плосък корем, без тренировки и процедури", което аз не мисля, че е така. На моята снимка не се виждат плочки (аз не съм и имала и когато бях по-млада), но имах силно изразен релеф, без мазнини. Вече ми е само плосък, може би и ще започне да се променя, предвид че наближавам менопаузата.
В този пост, Богданска си е споделила резултатите от 35 дневно предизвикателство, което е правила:
https://www.instagram.com/p/DQgaFfxjPJe/?img_index=1
Ако е правила нещо, то страхотно и се е получило! Има топ форма

Последна редакция: сб, 08 ное 2025, 13:41 от Joana85

# 417
Плосък корем може да имаш без тренировки, естествено. Но да направиш само плочки без никакъв друг мускул, няма как без процедурата. Според мен Богданска е далеч от сцепването с тренировки, иначе би изглеждала по-добре. Тренира и се снима за реклами на това-онова…. За мен това не е тренирано редовно тяло ( не, че тялото е лошо)
Скрит текст:
Скрит текст:

# 418
Плосък корем може да имаш без тренировки, естествено. Но да направиш само плочки без никакъв друг мускул, няма как без процедурата. Според мен Богданска е далеч от сцепването с тренировки, иначе би изглеждала по-добре. Тренира и се снима за реклами на това-онова…. За мен това не е тренирано редовно тяло ( не, че тялото е лошо)
Скрит текст:
Скрит текст:
Може би, ако харесвате и сравнявате с фитнес модели- жени, може да намерите кусури на нейната физика, но за мен тя има изваяна спортна фигура, за жена модел.
На шоуто на Виктория Сикрет повечето жени изглеждаха именно така и в моите очи това е жествено, хармонично и красиво.
Ако имате предвид такава физика, то не забравяйте че тези жени изглеждат така преди състезания, спазвайки много драстични диети, за да изкарат всяко мускулче да бъде видимо:

# 419
Aлекс има късмет да има такова тяло по рождение, не се скъсва от тренировки.Не съм сигурна, че си е правила нещо на корема, освен ако тя не е казала.Не я следя.

Последна редакция: сб, 08 ное 2025, 17:17 от ДХ3

Общи условия

Активация на акаунт