Второ на първата снимка Богданска е много млада.Лицето търпи промяна с възрастта, в някои случаи( като моя) към по-добро и балансирано излъчване.
Така че нещата са комплексни.
Нос, промяна във веждите, устните, брадичка, филъри в скули, челюст, вероятно поддържа кожата си със скинбустъри и биостимулиращи филъри.
Да, така е. Но мисля, че на снимките това са 6-7 години разлика. За тези години очевидно формата на лицето й се е променила, съответно и излъчването. Преди е овално, сега е скулптурирано, лифтирано и стои като изписано. Не знам как е на живо, но промяната е впечатляваща и бих искала и аз нещо подобно. Явно ще трябва да се захвана сериозно и да започна да ходя на процедури през няколко месеца….
Конкретно при Богданска и двете снимки, разликата е поне 10 години. Костната структувра се променя.
Тя има не малко корекции, най-малкото нос, устни и скинбустери или филър, които са хармонизирали лицето и.
Препоръчвам да и гледате видеа в youtube, често се е снимала и без грим, вижда се че се поддържа кожата, но не е като на обработената снимка, с професионалния грим.
Ето тук, например:
https://www.youtube.com/watch?v=ty49XN2b82k
Александра и на мен много ми харесва и на живо, честно казано въпреки промените които е правила, лицето и не е неестествено и не е прекалила.
Не мисля, че е правила брадичка, но филъри се вижда че има.
Оооо, много добра идея! Благодаря. Почвам да й следя канала и да анализирам. Със сигурност не искам да приличам на нея, аз имам супер паднали естествено “тъжни” вежди и овално лице, скулите ми са почти плоски, никакви ги няма 🫣, просто искам да остарявам към по-добро, както в случая виждам, че се случва при нея. Затова попитах 🙂