Естетични процедури за лице и тяло – 65 тема

• 33 085
  • 679
  •   3
Отговори
# 630
  • в пералнята
Момичета, някой правил ли е prp и какво ви е впечятлението?
Колко време има зачервяване?

# 631
Aadii, снимайте и двете очи, моля 🙏🏻
Не зная как да сложа в скрит текст😌

Ако може препоръки малко да се подобри състоянието,торбичките не са постоянно,има дни в които не са така ясни,но сутрин е ужас.

# 632
  • в 1001-та нощ
Така се вижда доста по-добре състоянието и изглежда по-сериозно, отколкото на вчерашната снимка.

След като торбичките са оточни, а не мастни - блефатопластиката не е решение. По-скоро да се види защо задържате вода и на първо място прегледайте бъбреци и черен дроб. Не е решението, което очаквате с процедура, но в случая няма как проблемът да се реши с външно въздействие, а отвътре.

В допълнение аз бих Ви препоръчала да се насочите към хубави Омега 3 (триглицеридна форма) в по-висока концентрация за справяне с хроничното нискостепенно възпаление, както и хубав колаген. Ефектът ще го видите доста бързо и ще Ви светне лицето Flowers Hibiscus Успех Simple Smile

# 633
  • София
Alena, имаш ли впечатления от хидролизирания колаген на Real food? Предлагат го в няколко форми чист и в комбинация с ХК и цинк.

# 634
...
В допълнение аз бих Ви препоръчала да се насочите към хубави Омега 3 (триглицеридна форма) в по-висока концентрация за справяне с хроничното нискостепенно възпаление, както и хубав колаген. Ефектът ще го видите доста бързо и ще Ви светне лицето Flowers Hibiscus Успех Simple Smile
Алена,
Можеш ли да препоръчаш конкретна омега и колаген? Благодаря

# 635
Здравейте! Този пост е първият ми и имам нужда от съвет. Майка ми тежеше около 120 кг и за една година с хранителния режим „По зоната“ свали до 74 кг. Въпреки ,че отслабна много, кожата на лицето ѝ, особено в областта на шията е отпусната и се е получил вид на „двойна брадичка“. Преди също си я имаше , но сега изглежда предимно кожа, без видима мастна тъкан (поне така предполагам).
Опитва се да прави упражнения и масажи в зоната, но няма голям видим ефект. Тъй като категорично не желае хирургична намеса, бих искал да ѝ подаря за Коледа посещение при специалист във Варна, който работи с неинвазивни процедури за лифтинг (например HIFU или други подобни). Разглеждах HIFU, но не съм сигурен дали е най-подходящ за прибиране и оформяне на кожата в тази област.
Ако някой е имал подобен проблем или знае добър специалист/клиника във Варна, моля да сподели препоръка. Ще съм много благодарен! ❤

# 636
Да не разочаровам излишно, но тази кожа само с оперативна намеса ще се оправи. Всичко останало ще са пари на вятъра. Тя реално няма какво да лифтира, има какво да маха, защото просто вече е излишно.

# 637
  • в 1001-та нощ
Alena, имаш ли впечатления от хидролизирания колаген на Real food? Предлагат го в няколко форми чист и в комбинация с ХК и цинк.

Имаше един период през лятото, в който обмислях да го тествам, но в крайна сметка се отказах на този етап.

# 638
Здравейте момичета! Flowers Hibiscus

Преди 20 дни си поставих по 0,5 мл. Teosyal RHA4 в зоната на скулите. От ляво резултата много ми допада - леко лифтиране, естествен лек обем, омекотяване на назолабиалната бръчка. От дясно обаче още от самото начало забелязах едно хлътване и неравност под окото. Сякаш филърът е поставен като едно топче малко над назолабиалната и не се слива равно с останалата част на скулата.

Миналата седмица бях за корекция и докторката ми каза, че трябва да се постави филър под очите, но след доста четене не съм сигурна, че първо имама нужда от филър по очите и второ след врме как ще изглежда и дали няма да мигрира и да изглежда още по-зле.

Как мислите? Кой е по-добрият вариант - да се коригира и допълни скулата или да се постави филър под очите? Също и кой лекар бихте препоръчали за такъв тип поставяне? Знам, че зоната е изключително деликатна.

# 639
Момичета, мислите ли, че наистина е възможно такава драстична промяна да бъде постигната само с бишектомия?

Поне така е посочено в сайта, от който взех снимките.

При тези момичета резултатите направо са феноменални - сдобили са се със супер изящни и нежни лица.

# 640
Категорично не, очевидно обработени снимки и в двата случая, а при първото момиче има огромни разлики в пропорциите на лицето, които не биха могли да се постигнат само с бишектомия. Залагам на много Фотошоп.

# 641
  • София
Aadii, снимайте и двете очи, моля 🙏🏻
Ако може препоръки малко да се подобри състоянието,торбичките не са постоянно,има дни в които не са така ясни,но сутрин е ужас.

Aadii, на мен ми помага следното: сутрин обтривам зоната под очите с кубче лед, веднага има подобрение, много добре действат и масажи, може да държиш две лъжици в хладилник и да масажираш торбичките под очите няколко пъти на ден с тях. Отделно -  добавката Лимфомиозот също има ефект.

# 642
ValGeorg, вижда се доста добре разликата между двете страни и по мое скромно мнение филърът от дясно съвсем не е поставен добре, за съжаление. Аз бих разградила и поставила наново естествено при друг лекар. Бих се доверила на д-р Георгиевски или някой друг лекар от Дерма Акт.  Филър под окото ще влоши асиметрията си мисля, а и това е зона, която е доста деликатна.

Къде постави филъра би ли споделила?

# 643
ValGeorg, вижда се доста добре разликата между двете страни и по мое скромно мнение филърът от дясно съвсем не е поставен добре, за съжаление. Аз бих разградила и поставила наново естествено при друг лекар. Бих се доверила на д-р Георгиевски или някой друг лекар от Дерма Акт.  Филър под окото ще влоши асиметрията си мисля, а и това е зона, която е доста деликатна.

Къде постави филъра би ли споделила?

При мен за съжаление разграждане не съм сигурна дали е възможно, тъй като имам алергия.

Филърите поставих в contour clinic при д-р Петкова.

# 644
  • в 1001-та нощ
Здравейте момичета! Flowers Hibiscus

Преди 20 дни си поставих по 0,5 мл. Teosyal RHA4 в зоната на скулите. От ляво резултата много ми допада - леко лифтиране, естествен лек обем, омекотяване на назолабиалната бръчка. От дясно обаче още от самото начало забелязах едно хлътване и неравност под окото. Сякаш филърът е поставен като едно топче малко над назолабиалната и не се слива равно с останалата част на скулата.

Миналата седмица бях за корекция и докторката ми каза, че трябва да се постави филър под очите, но след доста четене не съм сигурна, че първо имама нужда от филър по очите и второ след врме как ще изглежда и дали няма да мигрира и да изглежда още по-зле.

Как мислите? Кой е по-добрият вариант - да се коригира и допълни скулата или да се постави филър под очите? Също и кой лекар бихте препоръчали за такъв тип поставяне? Знам, че зоната е изключително деликатна.

Отбележете на тази картинка с червено къде точно е поставян филъра. На тази деформираната страна ли спите? Не Ви ли предупредиха - да спите по гръб поне 2 седмици. Не при всеки се налага. Зависи как спи, на каква възглавница и т.н., но при Вас изглежда като деформация именно от това и не сте изключение.

Общи условия

Активация на акаунт