💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 Любов и сълзи 💫 Сърцебиене /Тема 53/

• 36 237
  • 735
  •   1
Отговори
# 420
  • София

Не са добри новините, които донесе Слънцето. Thinking  Не е сигурно, какви са плановете - стабилизиране и продължение, или финализиране на проекта.  Ситуацията сигурно е тревожна,  стресираща и демотивираща за екипа, надявам се на най-доброто !

# 421
То щом е така, значи да се готвим за финализиране на сериала...
И без друго падат рейтингите, нова конкуренция идва и смяна на сценаристи през епизод. Ами не му върви на този сериал.
Язък..

# 422
Да добавя малко добро настроение с любимите ни Хаят и Мурат и тяхната вечна любов и вечната любов на феновете към тях Hug

В такива времена на тъпи рейтинги, слаби сценарии, вечно треперене … иде ми да си ги пусна отново, но си ги пазя за по-специални и спокойни времена Grinning
Успех, продължаващ и до днес.

# 423
Или ще е съвсем нов сериал, продължение на този. Нови герои, нова история...
От седмица работят трима нови сценаристи ... Явно не мислят за финал.. скоро ще се разбере 😉😎

# 424
Инфо:
:#HandeErçel е номинирана в следните категории на Altın 61. Ödülleri:
• Най-добра актриса (Atriz do ano)
• Най-добра дигитална актриса (Atriz digital do ano)
• Най-добра телевизионна двойка (c/ Barış)

Видяхте ли Баръш... Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: пн, 20 окт 2025, 21:12 от mi_si

# 425
Ханде е с нов автомобил 😉

# 426
Да ѝ е честит, заслужава го. То новината се завъртя наскоро, нали имаше клип с новата кола.

# 427
# 428
Арабите пишат, че заплатите на Ханде и Баръш ще бъдат увеличени с 30 процента от следващия епизод.

# 429
Арабите пишат, че заплатите на Ханде и Баръш ще бъдат увеличени с 30 процента от следващия епизод.

Това е яко JoyJoyJoyJoy

Не разбирам защо се повтаря, че се сменяли през епизод сценаристите? Изобщо няма такова нещо. Махна се първата сценаристка и от тогава реално няма обявен нов. Според мен закърпиха доколкото можаха с наличния материал и сега вече ще работят за спасяване на сериала. Ако се получи, ще е супер.
И Сърцебиене не го излъчваха една неделя и то точно в началото, но не се отрази зле, даже напротив.
Дано имат добри идеи новите сценаристи и да си изкарат проекта до края на сезона.

# 430
Изгледах първи епизод на "Платоничен".
Благодаря Ви за субтитрите и труда Ви скъпи пчелички!
Мнението ми? Дори не знам какво да очаквам и какво да си мисля. Стори ми се изключително странен епизод. Много неадекватни ми се виждат всички, на моменти имах чувството, че съм пуснала да си гледам сериал, който не е особено за нормални хора. Grinning
Не знам със смесени чувства съм...
Ще се опитам да му дам шанс, но имам съмнения, че няма да ми хареса сериала и няма да го гледам целия, но да видим.

# 431
  • Кърджали
Понеже се повтарям, ще го сложа в скрит текст, та да не досажда на тези, на които няма да им е приятно да го прочетат.
Скрит текст:
Не съм изобщо оптимист за "Любов и сълзи". Нисък рейтинг /хубава или лоша, това им е системата в момента и тя дърпа конците/, но в момента рейтинга им е на нивото на ежедневните сериали кажи речи, сериозна конкуренция, проблеми и драми със сценария. Ясно е, че преди да бъде взето окончателно решение няма да кажат" ами да, мислим да го спираме"...
Какво пишат араби, рускини, няма огромно значение. Да, идват пари от продажбите, но дали могат да покрият ниският рейтинг и проблемите със рекламите /в момента това, че няма достатъчно приходи от реклами е сериозен проблем при всички сериали, затова и много често се случва в последният момент направо да отменят излъчването на епизод, много често почнаха да го правят каналите/. Накрая ще пробутат един - два епизода на платформите /които може да не излъчат дори по телевизията, както се случи със "Стая за двама"/ и да кажат: гледаме напред към следващите проекти.
За "Сърцебиене" все още има минимален шанс да се позадържи, рейтинга не му е плачевен. Но с тези промени в сценария да не вземат сами да си забият нож. И те имат сериозна конкуренция, колкото и днес цифрите от рейтингите да не бяха блестящи, и "Разузнаване" и "Измамници" няма да се дадат лесно. Въпроса е канала и продуцентите колко ще ги устройва третото място в неделя за "Сърцебиене".
Аз преди се втелясвах повече, но след като затриха преди година- две "Имам проблем" точно заради ниския рейтинг и въпреки много интелигентната история, теглих една и на рейтинги и на продуценти и минах на принципа "каквото, такова, ама винаги ще им съм сърдита за Имам проблем".
Та като цяло гледайте докато го има, че на каналите в последните сезони грам вяра се няма. Както има и няма да има.

"Платоничен" аз лично нямам намерение да го гледам. Едно че отзивите, които четох не са особено ласкави, второ че по принцип лично аз не обичам комедии и вместо да си тровя нервите.
Нарочила съм си да си пусна отново да изгледам "Този град ще тръгне след теб". Май само този сериал на Керем мога да гледам повторно и повторно. Във "Въпрос на чест" постоянно ми се иска да пребия героя му, та не си го причинявам повече.

# 432
# 433

Тези хара сериозно се бъзикат с нас. Grinning Забавляват се на наш гръб. Ханде и Баръш и без друго са сред най-скъпо платените актьори, накъде повече. Grinning

Хубаво е, че имаме със сигурност още 1 серия, но след всяка ще очаквам новини за финал, толкова е напечено положението. Grinning

# 434
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много усмивки и добро настроение Wink

Gift Heart

Sparkling Heart

Общи условия

Активация на акаунт