💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 Любов и сълзи 💫 Сърцебиене /Тема 53/

• 33 990
  • 735
  •   1
Отговори
# 435
Добро утро! Simple Smile
Гледала съм само първите епизоди на сериалите на Ханде и Керем. Причината е липса на време. Но съм провокирана от ниските рейтинги. Според мен обяснението за това е вълната от сериали, в които попаднаха и с които са в конкуренция. А тя най-общо казано се характеризира с: изследване на едни райони, в които бушуват много страсти; сблъсъци между поколения; динамика на действието и напрежението... В тая вълна психологическите драми на хората от големия град падат жертва.
Сигурно има и други причини, аз така си обяснявам нещата.

# 436
# 437
Благодаря много за този Труд ! ❤ довечера си имам занимание благодарение на Вас неуморни пчелички! 🌺

# 438
Мики, Пчелички, Kissing Heart

П.С.
Аз имам друго обяснение, защо в петък „Любов и сълзи“ пропускат епизод:
Просто в тази седмица ще има „директна елиминация“ – Сериалът с най-нисък рейтинг е ЧАО ...

Арабите си рекламират сериала из соц. мрежи, така че финал очаквам чак около Коледа Simple Smile

Цялата ситуация е прост стратегически ход на АТВ да спре сериалите, които не му носят печалба и са с нисък рейтинг, без да има сърдити. Sunglasses

# 439
  • София
Благодаря за превода, Мики, Пчелички!Flowers Bouquet

# 440
Мики, 💐
Сърдечни благодарности!

В Туитър въртят, че Керем има ново гадже 😎

# 441
Мики, Пчелички, Kissing Heart

П.С.
Аз имам друго обяснение, защо в петък „Любов и сълзи“ пропускат епизод:
Просто в тази седмица ще има „директна елиминация“ – Сериалът с най-нисък рейтинг е ЧАО ...

Арабите си рекламират сериала из соц. мрежи, така че финал очаквам чак около Коледа Simple Smile

Цялата ситуация е прост стратегически ход на АТВ да спре сериалите, които не му носят печалба и са с нисък рейтинг, без да има сърдити. Sunglasses

Миси, чувствам се като в "Игри на волята". Grinning Тъкмо научиш правилата на играта и те ги променят. Grinning Все пак, когато се променят в наша ползва, няма да се оплакваме, я! Доколкото разбрах през миналия сезон ATV са рязали глави наред, а сега почти всичките им сериали се въртят около 2 рейтинг и ги държат. Да видим. Не съм толкова оптимистична като теб. Ще изгърмим и ние, но кога не знам. Когато шефовете кажат. Joy

# 442
И във фейсбук също:
Мики, 💐
Сърдечни благодарности!

В Туитър въртят, че Керем има ново гадже 😎

# 443
Пишат, че Селин е причината за раздялата на Керем и Мелиса Сабанджъ.

Феновете са намерили изказвания на новата изгора, че много харесвала Ханде Ерчел.

И като и гледам снимките в Инстаграм се опитва да и подражава и то много 😉

# 444
Туитър наистина "гърми" от новината ... Нашият не си губи времето .. Евала .. оправно ни е момчето Stuck Out Tongue Winking Eye

Колко е годишна мацката?

Последна редакция: вт, 21 окт 2025, 13:13 от mi_si

# 445
Селим е близка приятелка и на Гамзе.
Освен нея следва Ханде и Хакан.

# 446
Тини, май всяка следваща ще е бледо копие на Ханде😅😅😅. Ох, не мога вече, и тази също с такива обувки.😅😅😅
Керемчик си е сладур, забавлява се. Девойката едва ли е мечтала дори да се добере до него, а пък сега я титулуват вече за гадже😅😅😅
Временна ще е закачката и тук, знаем си го нашия герой. 😉

Пишат, че Селин е причината за раздялата на Керем и Мелиса Сабанджъ.

Феновете са намерили изказвания на новата изгора, че много харесвала Ханде Ерчел.

И като и гледам снимките в Инстаграм се опитва да и подражава и то много 😉

# 447
Явно Керем някъде е казал, че харесвал блондинки ( предполагам в интервю) и сега им дават максимум 2-3 месеца 😎

Малко инфо за новата избраница: 😎
Селин Ягджъоглу (Selin Yağcıoğlu) е известна турска инфлуенсърка и личност в социалните мрежи

Завършила е специалност "Икономика" в Истанбулския университет. След дипломирането си се насочва към кариера в социалните медии, където придобива голяма популярност.

Тя е много активна, особено в Instagram, където има над 1 милион последователи. Съдържанието ѝ включва лайфстайл, мода, красота и лични моменти.

Родена е на 1 януари 1991 г. Висока е 1.65 м и тежи 49 кг.

Освен като инфлуенсър, тя има и бизнес ангажименти.

Последна редакция: вт, 21 окт 2025, 15:08 от tina-latina

# 448
Нови снимки зад кадър на 6 еп. на "Сърцебиене"

Yellow Heart

# 449
  • Dupnica
Здравейте,
Благодаря ви за преводите! Gift Heart
Трудите се за нас Animal Bee

За "Платоничен" не мога да споделя нищо. Май не съм дорасла да разбера пародията.
В първи епизод всичко беше объркано, само познати лица, и добре че е 42 минути.
Ще видим развитието после. Stuck Out Tongue

Общи условия

Активация на акаунт