💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 Любов и сълзи 💫 Сърцебиене /Тема 53/

• 36 310
  • 735
  •   1
Отговори
# 330
Снимка зад кулисите от днешния епизод на "Сърцебиене"

Скрит текст:

# 331
Тези реални снимки ли са според вас или са дело на ИИ?
Текстът над тях беше : " Нови кадри от "Сърцебиене"

# 332
  • София
Нови/стари на Керем. Много ми хареса на това събитие. Особено на афтърпартито

Скрит текст:
Sunglasses

https://x.com/i/status/1972013121406693797

https://x.com/ISencalkapimi/status/1972231476914819213

# 333
Нова

Пети епизод доближава 6 милиона гледания в Ютуб 👏

# 334
Тина, мисля, че снимките са ИИ.

Една красива Мейра.

# 335
С този ИИ нещата стават страшни.....

Един чаровник 💜

# 336
"Ако обичаш силно" еп.  39  (български дублаж)

# 337
Нова снимка на Керем с Мехмет

# 338
От сета на "Сърцебиене"

Скрит текст:

# 339
Mavi Mağara's Symbols
💙

# 340
От руската преса:

Този нов филм с участието на Ханде Ерчел надмина „Великолепният век“ по рейтинги и беше посрещнат с бурни овации в Турция

След три години очакване, „Пиян от любов“ доказа, че историческата драма може да бъде едновременно чувствена и въздействаща.

В Турция се състоя премиерата на турско-иранския филм „Пиян от любов“ . Това е проект, който е обект на спорове от няколко години.

Филмът с участието на Ханде Ерчел, известна с ролята си в сериала „Почукай на вратата ми“, беше отложен дълго време заради протести в Иран, но сега филмът е пуснат и веднага завладя публиката.

В IMDb има 8.4, което е значително по-високо от легендарния „Великолепният век“ (7.0).

Любовна история, развиваща се на фона на персийската поезия
Режисьорът Хасан Фати разказва историята на Кимя Хатун, доведената дъщеря на великия поет Руми, която се влюбва в сина му.

Съдбата ѝ е вече предопределена, но героинята се противопоставя на традицията, избирайки чувствата пред дълга. Именно тази вътрешна борба направи филма не просто исторически, а наистина човешки.

Предизвикателна роля и личен пробив
За Ханде Ерчел „Пияна от любов“ е стъпка в съвсем различна посока. За разлика от романтичните сериали, тук тя е изправена пред драма, която изисква пълната ѝ отдаденост.

Според участниците в снимките, актрисата често е работила седем дни в седмицата, усъвършенствайки сцените си. И резултатите са очевидни: зрителите наричат изпълнението ѝ най-зрялото в кариерата ѝ.

Защо имаше скандал около филма?
Първоначално проектът беше планиран за пускане през 2022 г., но беше отложен поради недоволство сред иранското духовенство – те не харесваха идеята турска жена да играе ролята на иранка.

Екипът на филма беше обвинен в неуважение към националната култура и поиска филмът да бъде презаснет. Продуцентите обаче упорстваха и именно това решение им донесе огромен успех.

Музика, актьори, емоции
Във филма участват Халит Ергенч, Боран Кузум, Бенсу Сорал, Селма Ергенч и Ибрахим Челиккол.

Музиката е написана от Фахир Атакоглу, същият композитор, създал саундтрака към „Великолепният век“. Неговите мелодии отново са безупречни: ориенталската поезия, трогателните текстове и близките планове правят филма почти хипнотичен.

„Пиян от любов“ не е просто красив – той възстановява вярата на зрителите във великото турско кино, където чувствата говорят по-силно от политиката.

# 341
Здравейте!

Аз като един не фен на Ханде искам да споделя, че сериала Любов на сълзи много ми харесва. Рейтингите не могат да определят дали ще ми хареса или не.

За този сезон това е нещото което ме грабна от самото начало. Дори бих казала че чаках още от рекламата. След като бях гледала филма на Нетфликс, нямах търпение да започне 😃 много ми харесват като двойка.

Темата за болеста е доста болезнена за доста хора.😒 Нетипично е за сериал да започне с женена двойка, да няма изневери и насилие 😆 като цяло сюжета е доста различен.

Но според мен трябва да го разчупят малко, повече динамика и повече развитие в отношението на главните. Някак странно е уж женени, уж се обичат  а се държат сякаш не се познават.

През лятото изглех филма им по Нетфликс. Много лек и приятен.

Снощи захванах и сериала им, който също ми хареса и то много. Ханде е много различна там.

Надявам се сериала да се задържи. Да успеят да излезат от дупката.
Здравей и добре дошла в темата. Flowers Hibiscus Радвам се, че сериала остава такива позитивни впечатления в теб. И Ханде като цяло.

Миси, след като видях рейтинга вчера и очаквах да обявят финал. Всеки момент очаквам де. Ти бъди оптимистична и за мен. Satisfied

Плакатът на „Любов и сълзи“ (Queen of Tears) беше публикуван на корицата на специалното издание за Mipcom Cannes на списание TVDRAMA, публикувано от World Screen, което обхваща всички развития и анализи в международния медиен сектор в печатен и онлайн форма.

https://issuu.com/worldscreen/docs/tv_drama_october_2025

# 342
  • Dupnica
Здравейте момичета,
Успях да гледам с голяма удоволствие преведените серии на "Любов и сълзи".
Хубав сериял става. В последните серии е динамично, разкриха се нови събития от миналото на дядото и бизнеса. Завърза се интрига със сиропиталище, деца живяли там и решили да отмъщават, но защо. Има още неща , които надявам се да се разрешат в следващите серии. Много силни думи на майката на Селим към "сватята" - Не са толкова богати , че да загубят ценностите си , и после го доказа с гостоприемство и чист нрав.
Ерджан е обсебен от Мейра и се изправи срещу Дилшах, което пък е в помощ на Селим и разкритията за отмъщението. Purple Heart
Лелята е супер , с Фуркан са добро дуо! Hands Clap
За играта на Ханде, Баръж и компания няма какво да кажа - добри са , екип са.
Последната сцена бе силна, но и може би  и неочаквана - признанието на Мейра, трябва много сила.
За сега толкова.
Може би ще трябва да намеря време за още един поглед на епизодите, но на първо четене ми харесва и ме грабна.
Продължавам да следя благодарение на вас работливи пчелици! Flowers Four Leaf Clover Heart Flowers HibiscusFlowers Hibiscus

За "Сърцебиене" - само до втори епизод и от вашите коментари можах да следя.
Но заради Керем ще намеря време и за него. Purple Heart
До скоро! Purple Heart

# 343
Обаче има много талантливи фенове:

# 344
Здравейте момичета,
Успях да гледам с голяма удоволствие преведените серии на "Любов и сълзи".
Хубав сериял става. В последните серии е динамично, разкриха се нови събития от миналото на дядото и бизнеса. Завърза се интрига със сиропиталище, деца живяли там и решили да отмъщават, но защо. Има още неща , които надявам се да се разрешат в следващите серии. Много силни думи на майката на Селим към "сватята" - Не са толкова богати , че да загубят ценностите си , и после го доказа с гостоприемство и чист нрав.
Ерджан е обсебен от Мейра и се изправи срещу Дилшах, което пък е в помощ на Селим и разкритията за отмъщението. Purple Heart
Лелята е супер , с Фуркан са добро дуо! Hands Clap
За играта на Ханде, Баръж и компания няма какво да кажа - добри са , екип са.
Последната сцена бе силна, но и може би  и неочаквана - признанието на Мейра, трябва много сила.
За сега толкова.
Може би ще трябва да намеря време за още един поглед на епизодите, но на първо четене ми харесва и ме грабна.
Продължавам да следя благодарение на вас работливи пчелици! Flowers Four Leaf Clover Heart Flowers HibiscusFlowers Hibiscus

За "Сърцебиене" - само до втори епизод и от вашите коментари можах да следя.
Но заради Керем ще намеря време и за него. Purple Heart
До скоро! Purple Heart
Довечера ще пуснем и първи епизод на "Платоничен". Намери време и за него.
Не знам какво да напиша за сериала, изпрати ме в друго измерение. Satisfied
Ще чакам отзивите ви.  Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт