💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 Любов и сълзи 💫 Сърцебиене /Тема 53/

• 36 303
  • 735
  •   1
Отговори
# 315
7, но пак зависи от порода, големина и други фактори
Как беше една човешка на 4 кучешки ли се отнасяха?
Керем празнува днес - 10 години Хектор! Heart

Времето лети още по-бързо, когато си стопанин на кученце. Да е здрав Хектор! Hug

# 316
Благодаря ти за разяснението 💐 Наистина ми беше странно.
Зависи от продуцентите май. Но по принцип сериалите много често са блокирани за Турция и за страните, в които е продаден - един вид да го гледат официално по каналите и платформите, не в ютуб. Макар че който иска - намира начин да ги гледа. А понякога направо го блокират за определени региони....
Поне преди логиката им беше такава, сега ....

# 317
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Пожелавам ви един свеж, усмихнат и изпълнен с положителни емоции ден Simple Smile

Gift Heart

Sparkling Heart

# 318
Здравейте, 🌞
Нова снимка на Керем от Кан

Дано днес сценаристите да разплетат историята с бебетата 😃

Хубав ден на всички 😃

# 319
# 320
Мики, Пчелички, сърдечни благодарности! 💐

# 321
  • au bout du monde
Здравейте!

Аз като един не фен на Ханде искам да споделя, че сериала Любов на сълзи много ми харесва. Рейтингите не могат да определят дали ще ми хареса или не.

За този сезон това е нещото което ме грабна от самото начало. Дори бих казала че чаках още от рекламата. След като бях гледала филма на Нетфликс, нямах търпение да започне 😃 много ми харесват като двойка.

Темата за болеста е доста болезнена за доста хора.😒 Нетипично е за сериал да започне с женена двойка, да няма изневери и насилие 😆 като цяло сюжета е доста различен.

Но според мен трябва да го разчупят малко, повече динамика и повече развитие в отношението на главните. Някак странно е уж женени, уж се обичат  а се държат сякаш не се познават.

През лятото изглех филма им по Нетфликс. Много лек и приятен.

Снощи захванах и сериала им, който също ми хареса и то много. Ханде е много различна там.

Надявам се сериала да се задържи. Да успеят да излезат от дупката.

# 322
Здравейте!

Аз като един не фен на Ханде искам да споделя, че сериала Любов на сълзи много ми харесва. Рейтингите не могат да определят дали ще ми хареса или не.

За този сезон това е нещото което ме грабна от самото начало. Дори бих казала че чаках още от рекламата. След като бях гледала филма на Нетфликс, нямах търпение да започне 😃 много ми харесват като двойка.

Темата за болеста е доста болезнена за доста хора.😒 Нетипично е за сериал да започне с женена двойка, да няма изневери и насилие 😆 като цяло сюжета е доста различен.

Но според мен трябва да го разчупят малко, повече динамика и повече развитие в отношението на главните. Някак странно е уж женени, уж се обичат  а се държат сякаш не се познават.

През лятото изглех филма им по Нетфликс. Много лек и приятен.

Снощи захванах и сериала им, който също ми хареса и то много. Ханде е много различна там.

Надявам се сериала да се задържи. Да успеят да излезат от дупката.

Здравей, добре дошла. Коментарът ти е направо като свеж полъх и нова енергия в темата, бяхме се депресирали вече. Joy Не сме много на кеф от числата и почти 100% сигурен преждевременен финал, но каквото - такова.

В 5ти епизод, че видите, че започнаха сякаш да препускат през събитията, явно искат да съберат основните неща в по-малко на брой серии. Макар и да не съм гледала оригинала, така ми се струва.

Много ми хареса разговорът между двете майки и думите на майката на Селим.

# 323
  • Dupnica
Благодаря Animal Bee
Страхотни сте Flowers Hibiscus

Сериалът ми харесва и го гледам с удоволствие, без за знам какъв е оригиналът!
Ще споделя емоциите си като изгледам сериите до тук!
Purple Heart приятен ден!

# 324
Мики, Kissing Heart

Според мен няма скоро да го финализират. До края на годината ще тормозим Дизилах... Stuck Out Tongue Winking Eye

Както винаги „мръсната работа“ ще е свърши Ханде. Нагледно ще им покаже, чрез „Любов и сълзи“, че турската рейтингова система е само и единствено да пропагандират това, което определени хора (кръгове) решат, че трябва да се гледа. Много качествени проекти ги затриха, за да гледаме едни и същи глупости. Обаче сега май ще се наиграят…

Те турците не са чак толкова тъпи и разбират, че рейтингите се манипулират. Руснаци и араби да не са олигофрени, че да пръскат пари за глупости….  плащат луди пари за сериал, защото се търси и има гледаемост. Могат да си позволят всеки един проект, обаче хората искат точно „Любов и сълзи“. А така набедени фаворити ( от рейтингите) си ги гледат само турците ( и то не е сигурно, така ни се казва/показва). Sunglasses

По официални данни за миналата седмица „Любов и сълзи“ е в топ 10 ( на 6-то място в ИВИ ) и в топ 10 на  платформата Shahid ( на 3-то място).

Официална информация:
Руската стрийминг платформа Иви (ivi.ru) има близо 46,6 милиона уникални посетители на месец.

Платформата Shahid, която оперира основно в Близкия изток и Северна Африка, но се гледа съща в САЩ, Канада и Австралия има дневно уникални 17,8 милиона посетители.

# 325
Нови снимки от епизода

Тази си е Фифи от всякъде

# 326
Фифи не излиза от образ 😂😂😂

Още нови кадри от Сърцебиене

# 327
Нови/стари на Керем. Много ми хареса на това събитие. Особено на афтърпартито

# 328
Още нови снимки от предстоящия епизод на "Сърцебиене"

Скрит текст:

От сета на "Сърцебиене" :