BIG BROTHER 7 - тема 4 (13.10. - 19.10.)

• 22 367
  • 718
  •   2
Отговори
# 225
Валката от яд така стиска челюсти, че ще му се напука емайла по зъбите. 36,8 градуса е много сериозна и нездравословна температура. Ама ако си шаран. Демек вярно може да е на умирачка.

# 226
  • Между гори и планини
Не знам, толкова са скучни и тъпи, а с претенции.
Като някакви баби са, да им дадат да плетат и гледат индийски сериали за наказание! Клуб пенсионер. И най - дъртият дядо е Котов! Живец няма в това момче, живец!

# 227
Котов веднага тича при ББ да му покаже колко е умен, сетил се че е мисия. Той е дошъл да играе и надиграе ББ не да играе със съквартирантите. Абсолютно се възприема за нещо повече от всички даже и от ББ, и това показва наличие на знания, но не и на акъл. 😁

# 228
  • София
Елена ми е чаровна като се нагримира, Въшка също има чар.

Котов ще си вкара страшен автогол, а имаше доста потенциал, разместват му се лимките и на него или просто си е такъв..

Иван нещо тихичък го дават, днес не са се гушкали със Стефан.

# 229
  • Между гори и планини
Котов е като зубъра на класа. Може да ти изпее урока, надут е с тези с по- ниски оценки. Само, че в живота оценките не винаги имат значение за успеха!

# 230
Опитвам се да се сетя дали съм виждал тоя с призраците по-щастлив в тая къща, от момента, дет масажираше господаря си и не мога...

# 231
Не знам защо дори е влязъл - още в началото започна с претенциите. „Да не правим тъпите хора известни“, -  каза той 😆. Обаче той самият не показва нищо по-различно, като развали мисията на Мина.

# 232
  • София
Психарят Иван рязко ми избледня, не му се чува гласа и стана статист...

# 233
Цветелина е права… решил да отстоява принципи? И влезе точно в Биг Брадър?

Последна редакция: ср, 15 окт 2025, 23:21 от Emo._

# 234
Тоя Валентин какъв сухар е. Голяма работа, че някой ще го доближи малко. Лиготии и превземки.

# 235
Котов удари дъното. Дори и доводите на Цвети са по състоятелни от неговите.

# 236
  • София
Въшката е много зле, баси примадоната сиганска..не е свикнала да е персонал, винаги е била вип..

# 237
Противна  Сияна! Освен да се кълчоти и позира тя друго не може. Ето ще провали мисията и с лигавото си гласче се обяснява , че тя това не може да го върши. Ама разбира се, тя тази работа не е като онази. И Давид ѝ се извинява, той горкият без да иска го направи и тя сега няма да му проговори. И на Стоянов е сърдита по този повод.
Цвети беше за пръв път права. Котов много олекна като няма аргументи премина към лични обиди към жена два пъти на възрастта му. Низко.

Последна редакция: чт, 16 окт 2025, 10:21 от *Амбър*

# 238
  • София
Всъщност Котов от самото начало заяви, че ще е с дървено поведение като отказа мисията "деси" и пишеше на шльокавица на Иван, щото не знам си какво за името си не го сменял...После имаше някакъв проблясък, че ще направи играта интересна. но му липсва достатъчно житейски опит и  хумор най-вече.

# 239
Котов е като зубъра на класа. Може да ти изпее урока, надут е с тези с по- ниски оценки. Само, че в живота оценките не винаги имат значение за успеха!
Има такива дървени философи, които цял живот не им стига да го разберат това.  Загубите са за него

Общи условия

Активация на акаунт