BIG BROTHER 7 - тема 4 (13.10. - 19.10.)

• 21 584
  • 718
  •   1
Отговори
# 705
Нещо друго интересно има ли в живота на тази жена, освен любовни истории? Тийн неволи направо. 😁

# 706
Нещо друго интересно има ли в живота на тази жена, освен любовни истории? Тийн неволи направо. 😁
Може и да има, но Елена само за тях питаше. 😁 Между другото каза, че тя в къщата не била споменавала за любовния си живот, докато не влязъл Котов. Той започнал да разказва на всички за визитката ѝ и за да спре шушукането решила да им обясни за какво иде реч.

Като цяло беше ок в подкаста - единственото, което ми направи много лошо впечатление, беше как многословно обясни, че възрастният ѝ бивш приятел на име ***** е импотентен. За чий… Трябваше да го обяви в национален ефир?!

Последна редакция: нд, 19 окт 2025, 18:51 от Lilly_85

# 707
Интересно е това, което е казала за Котов, защото досега не са излъчили нищо, с което той да клюкари за останалите в къщата.

# 708
Интересно е това, което е казала за Котов, защото досега не са излъчили нищо, с което той да клюкари за останалите в къщата.

Именно затова не мога напълно да ѝ повярвам. Не казвам, че е невъзможно, но няма как да сме сигурни…
Преди години имаше 24/7 излъчване от къщата и се чуваше всичко, а сега с тези едночасови епизоди почти нищо не става ясно.

# 709
Факт е обаче, че Котов си има приказка с повечето, а Цвети не я видяхме да се сближава с никого.

# 710
  • Между гори и планини
Ох, опитах се да гледам подкаста. Голяма мъка!
Сега разбирам защо Цецка залага на отношенията си с мъжете. Тя просто няма друго с което да е интересна. Мисълта ѝ поне за мен тече изключително бавно, чак изнервящо . С изключение момента и фактът, че е избягала от първи съпруг насилник и то съвсем млада, тя няма нищо с което да ме впечатли. Обиколила толкова много държави, а толкова еднообразна и скучна! Мъжът ми е обиколил света и е като енциклопедия в сравнение с нея

# 711
  • София
Благодаря за обзора, няма да гледам подкаста, няма смисъл.. Както каза Ебру:- Аз от тази жена няма какво хубаво да науча..

# 712
  • Между гори и планини
Знаете ли какво си мислех - тя не си игра картите добре. Влезе със заявка за полигамност и че е голямата работа.
По време на подкаста няколко пъти каза, че се е сляла с дивана защото другите момичета били много млади, не на нейната възраст и ниво и гримовете не я вълнуват като тях.
А можеше да се превърне в майката на къщата. Но тя го игра застаряващата фатална жена.
И Калин е на възраст, но намира език с по- младите и едновременно явно им е авторитет. Тя нито авторитет, нито приласкава като майка, нито нищо. Като тапет в сива гама.

# 713
Ако го беше обърнала на майката на къщата, барабар с полигамията, щеше да се превърне в Ивонне. Атрактивна, но и много хейтена.

Иначе по едно време беше тръгнала да разказва за пътуванията си и по-специфично как си намирала евтини почивки (каза, че много от пътешествията си ги плаща сама, някои 72 годишният). Но Елена смени темата (отново на мъжете). Щеше да е интересно да чуем.

# 714
  • Между гори и планини
Полигамията ѝ изигра лоша шега. Но пък вероятно и за това са я избрали. Иначе каквато е сива  - едва ли.
Дано си е взела оригиналните перли, купени от плажа!

# 715
В началото имаше коментари, че младите жени в къщата готвят и са по-добри домакини от нея. Бяха я изкарали, че не може две яйца до опържи.

# 716
Кои млади обаче? Май само Ебру и Давид готвят. Поне не съм обърнала внимание някой друг да в в кухнята. За Лена и Сияна със сигурност знаем, че не пипат.

# 717
  • София
И Мина нещо готви..и си облизва пръстите и лъжиците..

# 718
НОВА ТЕМА

РЕЗУЛТАТИ ОТ СЕДМИЧНАТА АНКЕТА

1.Одобрявате ли поведението на Валентин с Биг Брадър?

45 гласа - Това си е театро, разбрали са се предварително с екипа да се държи така, т.е. мисия
42 гласа - Не, прекалява с претенциите. Трябва малко да се обере и да уважава Биг Брадър
25 гласа - Да, не е лицемерен и си казва каквото мисли. Няма от какво да се страхува

2.Трябваше ли Лена да настоява тя да напусне, щом е последна по зрителски вот?
59 гласа - Не. Това е игра, щом й се дава шанс да продължи, трябва да се възползва
52 гласа - Да, така е редно, коректно и честно

3.Има ли Лена лесбо наклонности?
87 гласа - Явно да
16 гласа - Мисля, че не

4.Трима плоскоземци от общо 16 участници. Това сериозно ли е?
87 гласа - Наистина го вярват. Както и във всякакви конспиративни теории. Спасение няма
11 гласа - Най-вероятно се бъзикат

5.Ще има ли хлебец тази седмица?
57 гласа - Ще има
43 гласа - Най-вероятно не. Тези хора правила не могат да спазват

(Извадка: 115 гласували)

Последна редакция: пн, 20 окт 2025, 01:11 от diziler

Общи условия

Активация на акаунт