BIG BROTHER 7 - тема 4 (13.10. - 19.10.)

• 21 591
  • 718
  •   1
Отговори
# 660
Симпатизирам на Патрашкова, но не ми допада в нея това, че тя постоянно обобщава как младото поколение притежава предимно негативни качества.

# 661
  • Между гори и планини
Цецка също много неправилно говори.
Давид хем е от двуезично семейство, но говори по- добре от тях!
В потрес съм отново, че Ебру ще стане някой ден учител...

# 662
Дано Лена е с най-ниския процент и да ти ходи. Визуално и интелектуално вече е твъде трудна се изтърпяване. Цветелина поне визуално е по-приемлива.

# 663
  • София
Патрашкова има ли деца,,че така компетентно се изказва на темата деца?? Май няма..

# 664
Тая Патрашкова как лъже.

Това с данък наследство така го преувеличи....

# 665
Патрашкова може да изпъкне само сред тази сбирщина от гости и въпреки това пак издиша. Обича да се залъгва най-вече сама с монолозите си колко е правдива,  докато не й се удаде възможност да се отърка в същото младо сбъркано поколение, което толкова не й харесва -- от мазна по-мазна със Златките в нейния сезон, срещу които се обявяваше, и десетилетие по-късно пак не пропуска възможността да се отърка в нов пресен представител на младите, господин Кич, и обикаля подкасти и снима в Инстаграм с него.

И пак чела недочела някой да я светне, че в Япония младото поколение не си строят къщи със или без данък наследство.

# 666
Патрашкова няма деца. И мненията ѝ са.......... Аз имам деца и не мога така да генерализирам и да се изказвам като последна инстанция за деца, поколения и т.н.

# 667
Отново не мога да гледам, отпадна ли вече някой?

# 668
  • София
Все още никой не е отпаднал..очакваме Ленка..

# 669
Патрашкова има ли деца,,че така компетентно се изказва на темата деца?? Май няма..
Няма деца, но в “На кафе” не спира да коментира точно деца и поведението им…

# 670
След колективното оплюване Сияна ми стана по-симпатична.

# 671
Ееее! Много съм разочарована! Лена беше доста по-зле от Цветелина…

# 672
  • Между гори и планини
Еха! Много се радвам, че леля Цецка напуска!
Че и картата си стиска!

# 673
Еееее, жалко. Надявах се да е Лена - Цветелина е по-малкото зло. Но защо по дяволите не им даде картата?!

# 674
  • София
Пак ни преметнаха ...тези 6 и 5% бяха много съмнителни и точно си помислих, че пак ще ни измамят...с минималната разлика..

Общи условия

Активация на акаунт