BIG BROTHER 7 - тема 4 (13.10. - 19.10.)

• 11 350
  • 439
  •   13
Отговори
# 135
Въпросът е дали публиката ще го подкрепи пак? Силно се надявам, че да

# 136
И двамата ги разбирам. И Цветелина е права, че ако той не си изяде неговата храна, ще има по-малко за тях (да не говорим, че сигурно ще отнесат наказание, заради бойкота). И Котов е прав, че може да яде каквото си поиска. Единствената в грешка е Ебру, която веднага побърза да направи интригата.

# 137
Естествено, че ще го подкрепи, защото другите номинирани най-вероятно ще
са Цвети/Калин/Иван/Лена. Кой от тях ще събере повече гласове от Котов? Никой.

# 138
Не разбрах, този Вальо какво работи?
Работи във фин-тек компания, юрист по образование.
Работи той……Нереализирал се в чужбина, нереализирал се и в България.
Вече доволно количество българи работят/работим по чужди компании. И знаем как се работи, изисква и т.н.
И изведнъж една такава компания се лишава от единичка актив, който върши работа, за да може този актив да си начеше егото в някаква частна продукция.
Да, да, да. В мазето имам мармот, който ми завива шоколада.

Последна редакция: ср, 15 окт 2025, 08:22 от Tomata2020

# 139
  • в моя гьол
Ох тая Цветка хич не го удря на един край. Първия път- сам ще си вземеш решението, ако съм аз няма да ям пред гладни хора. Сега обърна плочата -имаш си храна - яж си я.
Обаче ми харесва как всички напъват да родят някаква мисъл относно поведението на Котов.

# 140
  • Между гори и планини
Ебру взе Оскар за драматична актриса 😂 Реве, нарежда и се старае да види дали камерата я снима, но ако може да не се види , че гледа към нея 😂

# 141
Да няма ново гласуване в приложението? Щото на предното гласувах, а сега ми излезе отново да гласувам.

# 142
Тъпичка мисия, но ми е чудно на какъв принцип бяха избрани Лена, Стефан и Давид? Явно това не е свързано с гласуването в приложението, защото Давид е сред най-харесваните, а другите двама сред най-недолюбваните.

# 143
Може да е случаен избор просто. Или са търсили 2 по-кекави ( Лена и Давид) с идеята да се провалят

# 144
Аз лично не харесвам подкаста…

# 145
Аз лично не харесвам подкаста…

От кога Рут Колева води подкаста Trollface

# 146
Подкастът е далеч от това, което трябва да бъде, НО… Трябва да призная, че сега е много по-добре от това, което беше миналата година. Тогава беше пълна скръб.

Последна редакция: ср, 15 окт 2025, 08:23 от Lilly_85

# 147
Тази вечер докато гледах серията изведнъж ме осени една идея относно поведението на Валентин спрямо Брадъра. На мен то ми изглеждащи супер нагло и необяснимо… до този епизод. Сега ще върна малко лентата назад за да обясня идеята си: Когато Валентин и брадъра водеха дългия разговор в изповедалнята след като приключиха Валентин възкликна нещо от рода “Биг Брадъра е изключителен социален експеримент” и изглеждащи доста усмихнат и доволен. След това Брадъра започна да го нарича Любимец, да му дава специални привилегии, а Валентин напук на това да се държи отвратително с него. Супер нелогична реакция към отношението на Брадъра към него.
Това, което ме осени тази вечер е, че точно такова поведение е помолил Брадъра от Валентин. Какъв е социалния експеримент според мен : да наблюдаваме реакцията на масата спрямо Валентин любимеца, на който са осигурени всички облаги и е бунтар, а те обратно послушни, следват правила и се примиряват с трохите, които им дават. Каква ще е реакцията на масата - дали ще го намразят ли за поведението му, ще го принудят ли и той да стане послушен като тях, или ще се примиряват ли с неговите привилегии и да ги приемат или ще възроптаят? Наблюдаваме и реакциите им - страхуват се той да не ядоса брадъра като отказва храна, изпадат в паника защо му е такова поведението му.
Тази вечер при разговора между Валентин и брадъра според мен, не е приключена мисията, а са обсъдили други начини на действие за да продължат експеримента . След разговора Валентин спря да яде храната, която му отпускат, да я складира и поиска да яде от общата храна, което обаче раздразни Цвети, че той яде от тяхната дажба, вместо да си яде храната, която му доставят. Тепърва ще се разбунват духовете.

Последна редакция: ср, 15 окт 2025, 00:55 от delena xs

# 148
Добре де, какво толкова имат да разгадават тези съквартиранти като е очевидно. Карат Валентин да яде пред тях, за да им текат лигите и да му се дразнят. Ако не яде, ще отнесат наказания и пак ще му се дразнят. Няма полезен ход горкият. Брадъра дори го кара да си яде всичко докрай, доста нагличко. Сготви си го. Дано го надвие все пак. Чудех се за някакви идеи как би могъл да излезе от тази ситуация. Да се оправдае с алергии не е вариант, защото сигурно ги питат такива неща преди да влязат, пък и ББ веднага ще изникне с алтернативен вариант за храна. Остава пречистващ пост по религиозни причини. Игра на шах и мат.

# 149
Аз пък не разбирам защо Котов се репчи на Биг Брадър такъв, дали е мисия?
Противна Ебру (а ми беше симпатична в началото) с ужасно дразнещ фалцет.
Леля Цвети дразнеща също.
С паранормалният и Ванко се позабавлявах на драмата им.
Джон Траволта и Въшка - скучни.
Цецо никакъв го няма.
Давид май ще ми е фаворита.

P.S. Елена от Голямата сестра дали сама си е рязала бретона?

Общи условия

Активация на акаунт