💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 6 (13.10 - 20.10)

• 25 850
  • 593
  •   139
Отговори
# 300
Дъската нали се регулира според височината на играчите. Във всяка игра на издръжливост го има това.

И Джиесем??? Николета как си е спечелила този прякор?

Явно жените като са ги мерили, са били приклекнали Laughing

Другото си е от възрастта.. опс това беше форбидън тук Simple Smile Bowtie най-вероятно е от краткосрочната памет, или пък и от двете или колкото са там типовете паметти ахахаха макар, че може да се определи и като спойлер, че Николета сменя Гизем на блатото LaughingLaughingSmiling Imp

# 301
нали знаеш, че игрите са завършили отдавна, когато не е имало любимци на форума. епизодите са правени преди 2 месеца.
продукцията си  прави свой сценарий, който няма как да е съобразен с желанията ни сега.

Все едно да кажеш че продукцията на един филм като го прави да не знае кои ще са положителните и отрицателните герои и не ги създава самата тя

# 302
Не знам, ама миналата година след началните епизоди на ИВ един от първите спойлери за победителя беше, че най-много ще ни хареса от тримата финалисти. А то какво стана - оказа се най-мразеният. 😁

# 303
А дали не се опитват да защитят най-добрата плувкиня в света с това амулетче? Тя беше заедно с Кристиян най-зле представилата се на битката. И подозирам, че "най-силното" племе ще ходи на съвет, а Николета е последна в нейната коалиция и не прие офертата на останалите, та може да и трябва защита.
40K0B0K0, снимките наистина показват огромна разлика в ъглите, но и няма съмнение, че на тази битка продукцията се е подготвила и знае предварително кой ще спечели (именно затова това всички участници минават през одобрени треньори).
Все пак аз (без да зная кой е търсеният и кой реалният победител) разсъждавам по следния начин: първо не се видя да има кремвирши на бъчвата, което според мен веднага насочва, че Николета не е очакван победител (нея я показаха и на синхрон). Второ: играчката д-р Шанхай би я взела без да се замисли (т.е тук няма интрига, пък и ще изглежда твърде нагласено да и се бута толкова рано благинка). Обаче при Калин би имало някаква дилема дали да избере нещо индивидуално или за племето. Време е вече да започват да вкарват на фаворитите разни благинки, и по мое мнение Калин е такъв, а д-р Шанхай по скоро би била поддържаща на някой друг както бяха Жени в с4 и Виолета в с5 (тук все пак е възможно да го направят както в сезон 3 играчката да стигне до крайната си цел през друг човек). Но все пак си мисля, че тъй като сме в игри на Волята, да видим именно това: Калин да покаже воля и да надделее над "явното" ощетяване като мъж срещу две жени, както направиха на кръстовете където уж битката беше за Гизем.
Мен поне тази седмица обаче ми е много по-интересно какво ще се случи при жълтите, че този синхрон от вчера на Ивайло "Ние сме най-силното племе" още ме плаши.

# 304
  • София
При жълтите Николета не е цел номер 1 от коалицията си. Едните ще стрелят по Сашка, другите по Йоана като най-слаби от отсрещната страна, така че плувкинята поне засега може да е спокойна. Е винаги може да завъртят нещата на 180% но засега не съм видял подобни индикации.

# 305
Много ме е яд за Шопа. Не може толкова да се готвиш, на кастинги да ходиш и печелиш , накрая да те разболеят и излезеш. Всички победители ги пратиха на блатото , като награда.
Никой не го заслужава.
Защо не му дадоха и на него легло и матрак, че и храна, като на Горди. На нея за едно плоскостъпие я направиха с друг статут, него с този кръст и проблеми сигурно още в началото е почувствал болка от това блато, го затриха. Направо са за съд тези от продукцията. Не бива да има нещо, дето застрашава здравето им, тези хора им правят сезона , изкарват парите и т.н. Не казвам да нямат лишения, да имат лоши локации, но всичко си има мярка и безопасност.
Как за един играч толкова облаги, а друг с повече проблеми да не му обърнат внимание.

# 306
Е ако беше поискал легло и удобства , веднага се превръща в най-мразения . Защо да си причинява това

# 307
Плоскостъпието на Гордиенко дали се излекува на матрака и с храната? Спомням си, пак мрънкаше, че спяла на S.

Надявам се Шопа да се завърне.
Дино, горкия, и той ходи с някаква синя лепенка на кръста....За тях креват няма.

# 308
Разликата между Шопа и Гордиенко е, че тя мрънкаше за всеки сопол и като я засърби, пардон поизпоти, ръчичката... Шопа явно си е мълчал за дискомфорта до момента, в който вече както видяхме му се насълзиха очите. Нали не си представяте, че Шопа ще мрънка и ще се извинява като Гордито... Та за това не са му предложени легло и храна. А и надали мъжката му гордост би приела такова подаяние. А аз даже не го харесвам Шопа, ама гледайте как го похвалих сега Grinning

П.с. даже ми стана малко жал, че ще отпадне така, колкото и да не ми е симпатичен.

# 309
Много ясно, че моите любимци не съвпадат с тези на всички останали. Тук говорим за любимците на маса от зрители, като Гого и Калин. В случая Калин е и мой любимец, Гого не беше. Но това няма никакво значение. Продуцентите са били много наясно кой ще харесат повечето зрители.

# 310
  • софия
Шопето вчера беше плашеща гледка. Млад, здрав мъж, не можеше да мръдне, с поглед в една точка(доколкото е възможно, де) Само на концентрация се държеше прав, два метла човек. Много гадно беше. Cry
Яд ме е и мен, нищо че искаше да опердаши Калин Grinning Ако още не е бил при Ваня, значи има шанс да го върнат.

За довечера - очаквам " жените са за цвят" да му излезат през носа на Калото Blue Heart  Време му е и на него да го нахокат на арената. Grinning
Тази битка е идеална за повода. Че и малко нагласена.

Да чуем Раличка довечера (аз на запис) първо тук ще прочета Grinning

# 311
Много ясно, че моите любимци не съвпадат с тези на всички останали. Тук говорим за любимците на маса от зрители, като Гого и Калин. В случая Калин е и мой любимец, Гого не беше. Но това няма никакво значение. Продуцентите са били много наясно кой ще харесат повечето зрители.
Абе не знам с какво толкова са наясно. Калин го дават също толкова рядко, колкото даваха Гого. Общо взето само в игрите.

# 312
Нали не си представяте, че Шопа ще мрънка и ще се извинява като Гордито...

Няма начин! Мис Запек не се извини! Даже беше убедена, че е права и в правото си.

# 313
  • София
Абе не знам с какво толкова са наясно. Калин го дават също толкова рядко, колкото даваха Гого. Общо взето само в игрите.
Гаранция още на кастинга женската част от екипа са имали еднакви мисли JoyJoyJoy

# 314
Нали не си представяте, че Шопа ще мрънка и ще се извинява като Гордито...

Няма начин! Мис Запек не се извини! Даже беше убедена, че е права и в правото си.

Имах предвид, че винаги си намира извинения, че е слаба на терен и все не може нещо да направи.

Общи условия

Активация на акаунт