💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 6 (13.10 - 20.10)

• 38 704
  • 887
  •   12
Отговори
# 660
Най-добрите този сезон са Калин и Ръждавичка - наистина са феномени. Калин с такъв финес и бързина минава през трасетата, че човек си мисли, че е най-лесното нещо на света. Отгоре на всичкото и приятен характер. Блести не само със сините си очи. Дано да победи!
Ръждавичка наистина гори в игрите и от време на време показва не особено приятни черти на характера си, но ми е любимка сред жените - много е добра. А по нищо не личи, че е толкова силна.
Надявам се, че и тя ще стигне далеч, а защо не и на финал.

# 661
  • Буркина Фасо
мъжете ще премахнат жените към финалните 4 - 5. и така трябва да е.
оставят ли ги те се наказват допълнително с 15-20 кг.

# 662
мъжете ще премахнат жените към финалните 4 - 5. и така трябва да е.
оставят ли ги те се наказват допълнително с 15-20 кг.

Мразя червения шрифт, с който се изтъкваш, но не мога да не те подкрепя- не ми беше хрумвал този аспект. Разбира се, ако са само мъже нямат тези безумни жилетки, които осакатяват не идеята за "равенство", а за право на зрителя да се наслаждава на играта. Ако претендират за "равенство" на участниците независимо от пола- да им раздадат на някои и по един изкуствен интелект...

# 663
  • тук и там
Зелените и мен много ме забавляват,сините също.Само при жълтите е скука и интриги покрай върти опашката Александра.Скъсвам се от смях като коментират Иван(ка),и всеки път като говорят за психичното му здраве,камерата дава сцени, където Ваня гледа точно като умопобъркан..Ясно че подбират кадрите,но и той дава всичко от себе си..Grinning Ще излезе с диагноза след това предаване..

# 664
Зелените живнаха с новия домоуправител. Станаха за гледане. Дино, вечно ухилен, Иван, страх и ужас в погледа, а сега ще руши племето. Става интересно.
Надявам се, въпреки, някои негативни участници, сините да останат сплотени поне до сливането.
За блатото прогноза- Гордиенко се качва на автобуса за София, а при тия кадри там, за мое съжаление влиза Радка.  С тези участници няма да има особено голяма конкуренция.
Довечера очаквам син съвет.

# 665
Александра бързо се срина в очите на зрителите. То голямо самочувствие и претенции, понеже се позадържа в играта. Вчера ги коментира колко били зле на варелите, пък тя щяла да блести, видиш ли Joy Дай и да плете коалиции и да ги сменя нон стоп.
Хайде, да отпадат и тя и Коеджикова и Гордиенко, че твърде много се задържаха, а не показаха почти нищо, освен претенции.

# 666
  • София
Иван предусеща какви са настроенията в племето и затова се държи неадекватно. Ясно е за всички, че той е следващият след д-р Вет, даже и той го знае ...

Аз влизам най-вече да изкажа възмущението си от Алекснадра! Направо недоумявам как може да извърта нещата по този начин и защо изобщо се чувства предадена от Ивайло? Че то ако не беше Ивайло, тя зобщо нямаше да е там вече... Какво прави това момиче незнам и  как само каза, че няма да говори с Ивайло, а направо ще го "изненада" на съвета. Много долно държание! А досега й симпатизирах /въпреки всичко/.

Феномените са много задружен отбор, което само по себе си е феномен в това предаване и много ме е яд, че им взеха Чикагото. Очевидно и на него му е мъчно, но се раздаде за новото племе.
От сините харесвам всички, Ръждавичка ми е любимка, само Алекс на моменти ме дразни с някои изказвания.
В зелените симпатизирам на Дино и Сие.

# 667
Силно се надявам за зелен съвет довечера. Ще стане весело с тези интриги в жълтото и зеленото племе. Предричам епична битка за спасение между Иван/ка/ и Александра. И ай дано и двамата да отпаднат. Laughing
Гадно ще му е на Чикагото да играе срещу своите. Стискам палци при обединението, някак си отново да попадне при тях.

# 668
  • София
Аз съм втрещена как 36 годишна жена се нарича баба и тук и в Игрите.

# 669
Плюйте пак по Симона, мъкнете половината племе, вършете всеки път работата на трима и бъдете вечно позитивни, усмихнати
Айде, айде, никой не я е карал да влиза в Игрите. Сега ще си я коментираме, както искаме.

И по повод на другия ти коментар към съфорумка (срещу правилата на форума, впрочем) - предполагам, че ти догодина едва ли ще пишеш, защото специално тази година се включваш да хвалиш Ръждата. 😏
И как точно наруших правилата на форума? Тя ме реплекира, аз и' отвърнах , не мисля че съм нарушил добрия тон, но ако си на друго мнение имаш съответния бутон.
Никой не е вечен, не съм и постоянен зрител на игрите, гледах частично миналия и плътно този сезон. И да, до голяма степен защото си намерих фаворит, така е и съсс спортовете които гледам -футбол, тенис, волейбол... - гледам и горя в играта когато имам фаворит или поне предпочитания, и мисля че така е с почти всички. Ако имам за кого да стискам палци и следващия сезон вероятно ще гледам и  пиша, ако нямам - едва ли.Не знаех че трябва съм постоянен зрител за да пиша тук. Или нов, но правилно ориентиран,
Много странна логика  и с това че никой не я карал да влиза, затова трябва и да минава по 3 трасета и да търпи плюенето. Ами търпи си момичето, плаче, мърмори но си търпи. Някой беше написал че това че била жена щяло да я спаси от овикване. Както се вижда това изобщо не я спасява, напротив овиквана е с много по-голяма ярост и най-вече от собствения си пол. Това е риск който всяка публична личност поема с излизането си па екран. Ама и вие търпете когато някой не пее в общия хор

# 670
  • Be realistic - plan for a miracle.
Както съм казвала и преди, жената в България след 40 се счита за кофата, а след 35 явно близо до нея.

# 671
  • До морето
Адски ми е неприятна Коеджикова, дваж по-неприятен ми е Иванушка Дурачок, но той я нарича "баба" не защото е на 36, а защото се движи така по трасето.

П.П. Налудничавият поглед на Иван ме плаши. Мълчи като бито куче, няма т○пки да каже какво мисли, крие се зад полите на жените, пълна скатавка е като стане дума за поемане на отговорност, но има страшно много злоба в това момченце. Като тенджера под налягане е, чудиш се кога ще гръмне.
Изглежда точно от тези пъпчиви пубери дето търпят тормоз и накрая взимат по един автомат, влизат в някое училище и стрелят на месо.

# 672
Ръждавичка е като лъжицата катран в кацата с меда на Феномените. Хубавото е, че оптимизмът и сплотеността им успяват донякъде да тушират този кисел характер. Тези фасони, самоизтъквания и мрънканици щяха да я направят персона нон грата в другите племена много отдавна. Наистина не разбира, че е попаднала на най-доброто място и винаги ги критикува и подценява. А всъщност се ползва с доверието и уважението им. Просто не е нужно да ги храни всеки епизод с такова високомерие.

# 673
Чикаго влезе доста силно в зелените, но се чудя дали ще го толерират както Феномените. Там евентуално го удариха на майтап особено с Наталия, но при лечителите не знам дали ще е същото.

Да се свършва с това блато вече (и изолатора след това).

# 674
  • Bayern
Ръждавичка е като лъжицата катран в кацата с меда на Феномените. Хубавото е, че оптимизмът и сплотеността им успяват донякъде да тушират този кисел характер. Тези фасони, самоизтъквания и мрънканици щяха да я направят персона нон грата в другите племена много отдавна. Наистина не разбира, че е попаднала на най-доброто място и винаги ги критикува и подценява. А всъщност се ползва с доверието и уважението им. Просто не е нужно да ги храни всеки епизод с такова високомерие.
Този пост ми се иска да го цитирам на всяка страница.
Направо ми скапва удоволствието от гледането, а този сезон ми харесва за разлика от предните 2

Общи условия

Активация на акаунт