💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 6 (13.10 - 20.10)

• 41 646
  • 946
  •   87
Отговори
# 705
Мира не ви дава тая Ръждавичка. Въздишайте си там по честните сини очи на Калинчо, стига сте и' правили психоанализи, диагнози...Нищо и' няма на момичето  - амбициозна, перфекционистка, роден победител Trophy

# 706
  • До морето
Много щеше да и отива да се казва Весела или Радостина Stuck Out Tongue Winking Eye

Познавам една Мила, която е най-грубият човек на света 😂

# 707
ааа,на Ивайло имунитет за 150 гроша му предлагат....хахахахахахахахах

# 708
  • София
Мизерници!
Искат 150 гроша за имунитет на Ивайло.
А на Гордиенко и дадоха имунитет + храна + матрак и завивка за 100 гроша.

# 709
Дино защо търси все някой мъж да го води? Съветник 1 бил :Д. Дава контрола на Чикагото.

# 710
  • В Града на липите
Не съм виждала по-бързо разпаднала се коалиция от последната на Александра. Grinning

Мизерници!
Искат 150 гроша за имунитет на Ивайло.
А на Гордиенко и дадоха имунитет + храна + матрак и завивка за 100 гроша.
Той няма плоско стъпало. Wink

# 711
  • София
И за какво Йоана похарчи 50 гроша за допълнителен глас?!
Грешка след грешка на съвет. Йоанчеееее
Нищо, дано пък вземе 100 гроша за главата на кифлата/къртиче.

п.п. Допускам все пак, че се е колебаела за двата гласа на Николета и просто е искала да има възможността да изпратят двама човека от коалицията на Ивайло, но гласуването така тръгна и се разви, че нямаше никакъв друг вариант освен Алекс/Йо.

# 712
Едва ли от Продукцията са очаквали Императора да спечели. Бутаха си го (както и другите силни и кадърни) с цел силна и оспорвана битка за финал. Един вид злодея Контузията на Момчил обаче прецака плана.
Много добре си знае продукцията как се очерня човек (с превилегии) и как се "прави любимец" с уж прецакване. Същотото показно ни демонстрират в ББ , елементарна обратна психология , но си минава номера
Момчил и императора не са от един сезон.

А аз седя и се чудя какъв Момчил е имал в миналия сезон?

Бъркам ги вече , не помня кой беше добрия на терен злодей в неговия сезон , но жив го оплакваха Момчил в темите

# 713
 Aлександрооо, още ли се чудиш защо те номинира Томи? Голями са ти не само джуките, голяма ти е устата, затова.

# 714
  • София
Миналата седмица дефакто не отпадна никой, така че нищо чудно тази да компенсират, а и сме виждали много пъти как всякакви сметки се объркват, та да не стане така и двечките утре за ръчичка и при Ванчето Flushed

# 715
  • София
Нагла. По-нагла. Най-нагла. Александра.

# 716
Дино защо търси все някой мъж да го води? Съветник 1 бил :Д. Дава контрола на Чикагото.
Забавлява се!

# 717
  • София
Д-р Пекин интересно дали така се отнася с пациентите си, както и с Иван...
Много ми олекват всичките до един в племето на Лечителите. Ако се дразнят на Иван, то не пречи при следващ номинационен съвет да гласуват за него. Но не и да му се подиграват.

# 718
Нека някой да ме светне....Александра силен играч ли е

# 719
Нека някой да ме светне....Александра силен играч ли е
Баба ми има хубава дума за такива като нея. Александра е гьонсурат. Това в определени случаи си е сила.

Общи условия

Активация на акаунт