💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 6 (13.10 - 20.10)

• 38 754
  • 887
  •   17
Отговори
# 690
  • София
Едва ли от Продукцията са очаквали Императора да спечели. Бутаха си го (както и другите силни и кадърни) с цел силна и оспорвана битка за финал. Един вид злодея Контузията на Момчил обаче прецака плана.
Много добре си знае продукцията как се очерня човек (с превилегии) и как се "прави любимец" с уж прецакване. Същотото показно ни демонстрират в ББ , елементарна обратна психология , но си минава номера
Момчил и императора не са от един сезон.

# 691
Я вижте на какво попаднах, Крис е участвал в Да хванеш гората преди 2 години.

Жена му е много красива!

Дано не я поошляпва Hands Wave LaughingLaughing ахаха какви глупости съм писал...

Много готино семейство изглеждат. Пу, да са живи и здрави! Simple Smile

# 692

Дино ми е смешен малко , на битката с влаченето на количките през рова , не спря да мрънка, че няма мъже ( другите племена също бяха с по трима). Дино , миличък мойта зодия си за това те харесвам, но имам изненада за теб , колкото и да не ти се вярва но ти си мъж. От теб се очаква да дърпаш и влачиш. Голяма бета е човека , чаровник но иска и него мъж да го води.
Като казахме зодии Ръждичка и Гизем са една зодия .

Дино мрънкаше защото нямат силни мъже, а не че нямат мъже. Дино сигурно е 60 кила, сравни го примерно с Чикагото, Лапунов, Георги. Няма как да са равностойни в една игра на бутане и дърпане.

# 693
  • София
Едва ли от Продукцията са очаквали Императора да спечели. Бутаха си го (както и другите силни и кадърни) с цел силна и оспорвана битка за финал. Един вид злодея Контузията на Момчил обаче прецака плана.
Много добре си знае продукцията как се очерня човек (с превилегии) и как се "прави любимец" с уж прецакване. Същотото показно ни демонстрират в ББ , елементарна обратна психология , но си минава номера
Момчил и императора не са от един сезон.

А аз седя и се чудя какъв Момчил е имал в миналия сезон?

# 694
Гледах д-р Коеджикова редом до Сапунджиева. Има талия колкото нея, просто ханшът е по-широк. Стана ми мъчно как ще се почуства сега в отношението си към Пекин като вижда какви ги е сукала зад гърба и. Ивановото "бабичка" е силен комплекс за собствената му мъжественост. Но да не се  правя на психолог. Ако има някой наистина объркан там това е Иван.

# 695
Дино и Чакагото се позват извън игрите. И двамата са от Стара Загора.

# 696
# 697
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Въпреки всичко е адски грубо изказването на Иван. Той играеше с тази "баба" и му беше удобно да е в женската коалиция.

Да, много грозно отношение има и не само към Деси.
Към доктора, към Дино..
Иване,я ни напомни колко с обиколки те биха на капитанската? Цял сезон се криеш зад жените, Animal Mouse

Ръждавичка е страхотна на терен,това никой не го коментира.Обаче как може да е толкова млада, и толкова кисела и недоволна. Непрекъснато!
Отидат на резиденция - Мрън, паднат на битка - Мрън. Няма хубаво,няма лошо. Толкова е токсична и негативна.

# 698
  • София
Гледах д-р Коеджикова редом до Сапунджиева. Има талия колкото нея, просто ханшът е по-широк. Стана ми мъчно как ще се почуства сега в отношението си към Пекин като вижда какви ги е сукала зад гърба и. Ивановото "бабичка" е силен комплекс за собствената му мъжественост. Но да не се  правя на психолог. Ако има някой наистина объркан там това е Иван.

Е, реално погледнато и Коеджикова се поизказа за Пекин на синхрони и реално тя първа обмисляше смяна на съюза. Така че, не мисля че едната е по-предадена от другата. Все пак от тях двете - навън очаквам Пекин да приеме нещата, че все пак е само игра. Коеджикова много по-лично приема всичко.

# 699
На Ръждавичка може би и трябва наистина едно готино гадже да оправи настроението и емоциите. Много ме дразнеха навремето тези стереотипи, но определено си има истина и връзка. Това е донякъде в кръга на шегата, ама ще и отива да я видим усмихната, наконтена и с някой симпатяга.

# 700
  • Пловдив
Честно, на моменти е прекалено крайна.
Според мен е пълен индивидуалист и изобщо не умее да работи с хора.
Понякога се чудя дали не минава пубертета за втори път или е в менопауза — такова хаотично поведение няма логично обяснение.

# 701
Много щеше да и отива да се казва Весела или Радостина Stuck Out Tongue Winking Eye

# 702
Ръждавичка е от хората, на които чашата е винаги наполовина празна.

Рядко опак и негативен характер.

# 703
Симона е добра на терен, никой не го отрича. Първото ми впечатление за нея беше, че изглеждаше разочарована, че я избраха Феномените и се дразнеше от позитивността им. Щеше да е добре да я изберат жълтите и да крещи с тях "Победа сега! На всяка цена!" - това характеризира и нейната същност. В което и племе да беше отишла нямаше да я бъде повече от две седмици и нямаше да може да покаже потенциала си. Волята е да спечелиш, но оставайки човек. Тя спечели арена, подкрепа, приятелство, но бездушието ѝ не оценя тези плюсове. Егото и амбицията я водят. Надявам се на доблестен победител, а нея да я преместят в друго племе... Адмирации за играта ѝ, но както някой по-горе беше писал, шампионите трябва и да могат да губят достойно и с уважение към останалите играчи.

# 704
  • Буркина Фасо
На Ръждавичка може би и трябва наистина едно готино гадже да Я оправи
Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт