💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 6 (13.10 - 20.10)

• 73 054
  • 1 347
  •   1
Отговори
# 675
Ако Дино и Чикагото се разбират, както е досега, според мен няма да има проблеми там. Траян е тих и е негов човек от феномените. Иван надига глас на протест, но неговия глас вече няма да се чува и е крайно застрашен. Пекин със сигурност няма да хареса да загуби контрола в племето, но тя е хитра и няма явно да изрази недоволство. Двете със Сапунджиева ще се мазнят на силните мъже, вече са зарязали Иван, а после Пекин ще отсвири и Сапунджиева и дошло обединението в две племена, където социалните игри започват наново.
Попринцип зеленото племе е трагично и за мен има толерирани участници там - най-вече Пекин. Защото сме чували и чуваме какви ли не подигравки от водещите. Лечителите 100 пъти ги захраниха със силни участници от други племена и всяка победа са хвалби до небесата.

# 676
Аз съм втрещена как 36 годишна жена се нарича баба и тук и в Игрите.

е не е заради годините, макар да изглежда доста по-възрастна от 36 г. докторицата. въобще нямат място такива като нея в игрите, за сметка на това има тотално грешна самооценка.

# 677
Въпреки всичко е адски грубо изказването на Иван. Той играеше с тази "баба" и му беше удобно да е в женската коалиция.

# 678
Иван може би ми е най-антипатични участник в момента.
Освен това е с мега самочувствие, за сметка на това без почти никакво покритие.
малко ефекта на Крюгер се наблюдава.

# 679
Иван не е чак толкова слаб. Даже на промото ми се стори, че довечера на играта с цветовете ще е един от последните останали.
Естествено не казвам, че е някаква безпогрешна машина, ама те там го изкарват по куц от Мани миглата

# 680
Колкото и да е антипатичен Иван , и колкото и да съм за женската коалиция начело с Пекин , не мога да се съглася , че той се крие зад полата и. Ако Иван не беше дошъл в женската коалиция , Пекин отдавна щеше да седи редом до пациентите си на дивана и да вика с усмирителна риза от там . Сега им стана неудобен , и го топят . Иван е нервен понеже усеща негативизма към себе си .
Дино ми е смешен малко , на битката с влаченето на количките през рова , не спря да мрънка, че няма мъже ( другите племена също бяха с по трима). Дино , миличък мойта зодия си за това те харесвам, но имам изненада за теб , колкото и да не ти се вярва но ти си мъж. От теб се очаква да дърпаш и влачиш. Голяма бета е човека , чаровник но иска и него мъж да го води.
Като казахме зодии Ръждичка и Гизем са една зодия .

# 681
Ахахаха Алекс счупи тъпомера, момичетата им били невзрачни Joy но и Ръжди не отстъпва , две от три били невзрачни
Абсолютно съм съгласен- Гизем е много готин и слънчев човек, особено предвид трудностите покрай каузата, която има в личния си живот. Останалите две може да се каже, че са невзрачни- едно момиче, с поведение на кисела лелка, а Наталия е 50/50. Гизем с много хубаво обръщение към Симона "Ти си ревлата."
Николета, ако не беше толкова сладка, щеше да ме е яд колко е тъпа.

# 682
Мисля си, че голяма част от нашите коментари тук са предизвикани от светлината, в която  ни ги показват(участниците) с точно подбрани кадри и сцени. Самото предаване се стреми да вкара хората в някакъв образ. Павел и Ралица си позволяват да ги квалифицират и оценяват. Ще взема да си пусна някой от старите епизоди, струва ми се, че Димо много по-малко коментираше по време на играта и то основно самата игра.
Интересно, защо никой не казва, че Александра мрънка, а тя мрънка и то много. На плажа постоянно беше гладна.
Мрънкаха и Наталия и Гордиенко, но някакси само на Ръждавичка са лепнали такъв прякор (уж от другите племена).
Като се абстрахирам от чалга вида на Александра, я намирам за интересен играч, доста адаптивна(стига и това да не е сценарий).
Иван нарича Деси бабичка, защото ги бави на терена. Като цяло ми е много безинтересен участник Иван, няма да го запомня с нищо.

# 683
  • До морето
Е, как да не се крие зад полите на жените, че той до вчера само дето не й козируваше на Пекин. Нямам нищо против, че играе с жените. Такава му е коалицията, супер. Ама някой да го е чул да се заяви, да смята, да решава какво ще стане, да поеме отговорност?
 " -Кккапитан ли? Аааз ли? Ааа, не! Не съм казал такова нещо аз, аз не съм ял! Не, не, не искам. Е, който е много умен да ходи да се трепе там, аз не съм се хранил...." и прати същата тази Пекин, която може да е всякаква, но два пъти вече поемя отговорност за клетата си коалиция. Мъж, та дрънка! А гласчето му хем едва се чува, хем като се чуе така мъжествено трепери.

# 684
Я вижте на какво попаднах, Крис е участвал в Да хванеш гората преди 2 години.
Скрит текст:

# 685
  • Bayern
Мисля си, че голяма част от нашите коментари тук са предизвикани от светлината, в която  ни ги показват(участниците) с точно подбрани кадри и сцени. Самото предаване се стреми да вкара хората в някакъв образ. Павел и Ралица си позволяват да ги квалифицират и оценяват.
Не съм съгласна. Миналогодишния победител Мартин Императора  се опитаха да ни втълпят, че е много комплексен и адаптивен, а той си беше средна хубост и въпреки, че спечели не успя да грабне сърцата на зрителите. Смятам, че хората са достатъчно прозорливи и не се поддават на внушения.
Да не споменавам и Момчил (Сезон 5), когото се опитаха да очернят, но не успяха .
Продукцията много често се проваля в опитите да манипулира зрителите

Последна редакция: чт, 16 окт 2025, 17:34 от ROSHLA2006

# 686
Едва ли от Продукцията са очаквали Императора да спечели. Бутаха си го (както и другите силни и кадърни) с цел силна и оспорвана битка за финал. Един вид злодея Контузията на Момчил обаче прецака плана.
Много добре си знае продукцията как се очерня човек (с превилегии) и как се "прави любимец" с уж прецакване. Същотото показно ни демонстрират в ББ , елементарна обратна психология , но си минава номера

# 687
Аз не знам защо е това убеждение, че продукцията е градила идеализиран и положителен образ на Мартин. Градеше го точно както гради сега образа на Ръждавичка - тя като плаче и мрънка, той - като високомерничеше, ехидничеше, стратегизираше.Може да му помагаше да върви напред но в никакъв случай не опитваше да му изгради някакъв ореол.Както сега 2 седмици държат Гордиенко но пък какъв имидж и' създадоха.Единствено ако концепцията им е да изгражда идеалния злодей-победител за повече драма

Последна редакция: чт, 16 окт 2025, 15:40 от spidrer

# 688
Не знам какъв им е проблема с Иван, но момчето след слабия старт на сезона си минава добре навсякъде без кой знае колко да блести, като това последното изобщо не е задължително.
Днес например си мина всичко. На варелите беше сред най-бързите, а с топката вкара от втория опит.

Ръждавичка обаче е голямата звезда днес. 😊
Мина три пъти подвижната стълба (нов елемент за ИВ), задмина Томи като малка гара с каяка и беше най-бързата жена с варелите.

остана и да не го размине с каяка - къде бързия каяк, къде тромавата лодка, както и Павката ги сравни - болид и каруца.

# 689
Десислава не е бабичка, но наистина е бавна и тромава. Прекалено е тежка в долната част на тялото. Николета е същата, тежка и набита. За да си бърз трябва да си лек, тежестта на тялото влачи надолу и забавя. Гордиенко също, тежка и тромава. Ръждавичка е здрава, обаче има равномерно разпределение на теглото и е силна в горната част, просто си е много атлетична.
Всички жени в племето са ревли, с изключение на др. Смърт. То за да ревеш трябва да си емоционален, а Пекин е оперирана от това.
Гледам днес снощния епизод и си мисля... всъщност защо изобщо участват жени в този формат, при условие че самата игра може да бъде спечелена само от мъж. Май и предния сезон разсъждавах същото, явно жените влизат заради това да станат известни. Шанс да спечелят нулев и мисля че са наясно с това още преди да влязат.

Общи условия

Активация на акаунт