💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 6 (13.10 - 20.10)

• 72 952
  • 1 347
  •   2
Отговори
# 795
Дино включи лайномета, много е зле

# 796
ДинКо , нали го играеше смел Joy

# 797
Добре се е ориентирал Калинчо, въпреки че едва ли ще стане нещо.

В моите очи, ако трябва да се класират жените в този сезон по красота, първа е Николета, после Симона и тогава Гизи. Но от към характер и държание Гизи е номер 1, после Николета и Симона е далеч назад. Така че Гизи си е първа в крайното класиране за топ гадже, после Никито.

# 798
Калинката и Лапунов за пръв път ли виждат жена, че за 1 ден да лапнат по Гизем? 😂

# 799
''Големия герой'' Дино е бетер Иван.
Много, много олекна.
Наистина. Изложи се Дино. Яко.

# 800
  • София
Абсолютно олекна.
А и не можем много да смята - нали сега като гласува за Пекин тя ще му върне и ще имат 1:1 гласа. И после Пекин като капитан пак ще решава

# 801
  • София
Д-р Пекин е за бой. Загуби си един лоялен играч в лицето на Иван.
Сякаш се подведе по Дино и не го прецени добре. Стратегически провал!

# 802
Дино прави същото като Иван, че даже и по-зле. Дали сега всички ще се настроят срещу него? Едва ли. Всички в тва племе са на думи само.

# 803
Айде сега искам Мики Рурк на елиминации.
Да, знам че съм delulu Joy
Пейкин ли имаш предвид?
Да
Не знам защо на мен ми прилича на това куче

# 804
Тя Ръждавичка за това може да е вкисната. Калинчо харесва Гизито...Ама май и Лопунов я харесва. Любов ли бе да я опишеш.

Калин как се оплете...Много е срамежлив милият.

Към спойлеристите: Калин с Гиземчето ли е извън игрите?

# 805
Кученцето е сладко, а тя ме плаши Grinning

# 806
Абсолютно олекна.
А и не можем много да смята - нали сега като гласува за Пекин тя ще му върне и ще имат 1:1 гласа. И после Пекин като капитан пак ще решава

Точно това май му беше целта, да има 1 глас и за нея и тя да решава, или може би дава тон ако евентуално някой друг също гласува срещу нея.

# 807
Хайде, Гизи ще разедини сплотените феномени. И Калин и Лапунов си я харесаха. А и тя е готина. Ръждавичка съвсем ще се вкисне.

# 808
Аз май му разбрах логиката ако всички гласуват за Ванката,включително Пекин с двата гласа,той ще си избере противник,то тя ще си измие ръцете като казва,че това е негов избор.Така остава и в двата лагера.
Иначе има и вариант мъжете да са се разбрали да пуснат 3те си гласа за Пекин,защото Дино ще си отмъщава за Доктора.

# 809
Хайде, Гизи ще разедини сплотените феномени. И Калин и Лапунов си я харесаха. А и тя е готина. Ръждавичка съвсем ще се вкисне.

Е дано не ги разедини, те там любов ли са отишли да въртят или да си играят игрите? 😀

Общи условия

Активация на акаунт