💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 6 (13.10 - 20.10)

• 72 964
  • 1 347
  •   1
Отговори
# 810
Браво на Гюзлемето! Сладка и умна! А Ръждето не я мислете, тя не е там за ергена
Ама продукцията пак се изгаври и сготви любимците на народа. Как можа да им дада интелектуална игра

# 811
Абе той Калинчо нали имаше некви снимки и с Йоанчето след края на предаването,някой коментираше че може и да е станало нещо дали по време на игрите или след 😅Много харесвано това момче ще излезне.Сигурно заради сините очи 😄

# 812
  • В Града на липите
На поредната пишман коалиция бе сложен край.
И докато жълтите и зелените се самоизяждат, сините бавно и славно са се понесли към финалите. Абе друго си е да хапваш слънце на закуска и луна за вечеря.

# 813
  • София
Според мен Лапунов отдавна е лапнал по Ръждавичка.
Но така или иначе не вярвам да стане нещо. Като цяло от Игрите рядко излизат двойки. Е, имаме си семейство и дете (сезон 3: Вальо и Елия). Сещам се за Георги и Фейгин от сезон 4 и Мирела и Валери, пак този сезон, ама тяхното беше само еднократен секс и то там на място в резиденцията (горкият Лефтеров) и за това и Валери го изгониха от формата със светкавична елиминационна капитанска битка, за която всички разбраха, че е такава след краят и. Имаше секс и беж с кратка и бурна връзка между Рълев и Денислава от сезон 5.

# 814
На мен Лапунов ми се вдигна нагоре. От втори - първи

# 815
Според мен Лапунов отдавна е лапнал по Ръждавичка.
Но така или иначе не вярвам да стане нещо. Като цяло от Игрите рядко излизат двойки. Е, имаме си семейство и дете (сезон 3: Вальо и Елия). Сещам се за Георги и Фейгин от сезон 4 и Мирела и Валери, пак този сезон, ама тяхното беше само еднократен секс и то там на място в резиденцията (горкият Лефтеров) и за това и Валери го изгониха от формата със светкавична елиминационна капитанска битка, за която всички разбраха, че е такава след краят и. Имаше секс и беж с кратка и бурна връзка между Рълев и Денислава от сезон 5.
Алекс ни информира за Паунов 😂😂😂

# 816
Калин - Ръжденцето, Гиземката и Балерината. Много жени, много нещо. Тези сини очи и приклюпенската му натура много привличат.

# 817
  • София
Иван съсипа Д-р Пекин.

# 818
  • някъде по морето
Ралица без яке на съвет ЖДНБ 😁
Зелените как се карат...

# 819
  • София
Иван ме изкефи!

# 820
Не пип Лапунчо, че... Да ги нямаме тез, няма да мътите тук водата. Какво се насочихте към слънцеяда всички. Долу ръцете, ама-ха. Писах още в началото и представянето, беше ви странен, не знам какво си, айде моля...слънцеяда си е заплют вече да сме наясно.))
Иначе Дино много добре го изигра. Не го е страх от Иван, знае и всички предполагат кои ще са номинираните жълти, та...това не е изобщо за страх. Но Пекин се спече направо, отделно извади всички мръсни ризи и наговаряния, сложи картите на масата с довода, че уж не искал да избира тя кой да се бие с него. Още в резиденцията и подсказа , че ще я номинира, за да се изправи мама срещу син)) Тя го взе за шега. Дино между шегите си винаги казва и много истини , но така, че да изглеждат несериозно. Дино си отмъщава и за Доктора, не е забравил, изобщо совите не са това , което са...нещо такова е Дино))
Не се крие Дино, той надигра Пекин.

# 821
  • София
Край..Дино развали калимерата с Пекин и пак ще е мишена.. Ако Пекин се върне от битката.

# 822
Иван най-после взе да казва смело нещата.

# 823
Грубо. Много грубо.

[i[/i][quote author=Diavolo link=topic=1822057.msg50340295#msg50340295 …и Мирела и Валери, пак този сезон, ама тяхното беше само еднократен секс и то там на място в резиденцията (горкият Лефтеров) и за това и Валери го изгониха от формата със светкавична елиминационна капитанска битка, за която всички разбраха, че е такава след краят и. Имаше секс и беж с кратка и бурна връзка между Рълев и Денислава от сезон 5.
[/quote]

# 824
Сега Пекин стана хитрата сврака с двата крака.

Общи условия

Активация на акаунт