💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 6 (13.10 - 20.10)

• 73 020
  • 1 347
  •   1
Отговори
# 870
Голямо значение има и липсата на социални контакти. Със седмици общуват само в определен кръг и новите срещи с нови хора оказват влияние. То си е като удоволствие от ангелска супа след житен режим...
Ех, Питър Пан, Уенди ще порасне с една сълза,  Тинкър Бел ще отлети и от вълшебния ѝ прах няма да има помен... Обаче има основен въпрос! Защо ми развалиха удоволствието да гледам вкарвайки сапунка днес?!

# 871
Ех, Питър Пан, Уенди ще порасне с една сълза,  Тинкър Бел ще отлети и от вълшебния ѝ прах няма да има помен...
Да. Но е красиво.

# 872
Лапунов не знам в какво животно се превъплъщава, ама май е някое в размножителен период. JoyJoyJoy

# 873
Тук предполагам имаш предвид Йоана? Защото Гизем не беше на съвет, беше заета да мига на фаворитите ми. 😄
Не ми хареса замесването на сините мъже в любовна драма. Иначе епизода беше интересен, с изключение на съветите 😄

От много време съм забелязал, че епизода в четвъртък е най-интересен. Днес същата работа – супер мега интригуващ и изпълнен с вълнения епизод. Определено заслужава внимание.

Това, което ме подхвана още веднага е Ралица. Не съм я виждал в такава еуфория от поне 10 епизода на сам, дори и от миналият сезон, за да не кажа още от 5ти ахахаха
Беше толкова естествено радостна, с огромно настроение, дори я избиваше на нестандартни паузи с неините си лафове. Само мога да мисля, че тя просто е имала една страхотна вечер/нощ в предишния ден Simple Smile Innocent
Ами не, нямам друго обяснение Satisfied

В този велик четвъртък, също мога да попитам явно глуповатата, макар и огън и буря – Гизем.. Абе защо бе момиче, къде ти е ума, защо не поиска/не се спазари за имунитет. За чий ти бяха да харчиш тия ултра зле инвестирани 50 гроша. Най-глупавата инвестиця от много сезони насам, които съм виждал… Scream

Днес, също имаме абсолютен и недостижим дори и след 10 сезона рекорд! Нещо уникално се случи. Трима умреха на първи рунд, и то не как ами баш как си е по ред на номерата (по разсеяност естествено)
Турбо-мега рекорд за вечни времена – Първи рунд, първа плочка хахахахах Еми... ейййй рошава, зле накъдрена и бая смеховата главоо – никой никога няма да мине твоя абсолютен рекорд ахахахаха никога Sob
ПЪРВИ РУНД - ПЪРВА ПЛОЧКА ахахаха е няма такава трагедия, няма!
Точно тук е момента, когато дамите могат с основание да кажат „ами акъла му е в главата, но тази грешната” Sweat Smile
Шикагоооо, трагедио анимационна, но все пак не си номер едно, защото къде по-велики мозъци и претенденти излязоха пък на място две..изглежда дори още по-зле Laughing, Също един недостижим рекорд, и то от един мега-мозък, АЙЙЙти бащичка, на когото простото му обяснение, и то само защото наистина изглежда има повече сиво от Шикаго, но все тъй смехотворно е, че: „аз забравям за маловажните неща” ахаха бащичке, кое само не разбрах е маловажното – цветовете, подредбата, племето или това колко изобщо ти дреме за цялата тази галимация…
За Калин.. нали се бяхме разбрали или хибаво или нищо, та нямам думи в случая… Simple Smile, макар, че в крайна сметка може да се похвали и той, че е бил в тройката на най-паметните цветни плочки в историята на формата, по света та и у нас ахахахаха

След тая драма и най-вече турбо рекорда на чикагото, аз лично и с чисто сърце го обявявам за новия анимационен герой в племената LaughingInnocentSmiling Imp

Ами, малкото Дино в крайна сметка (то се очакваше в един момент, винаги става така, 100%) разкри, че много добре знае значението на често използвания от него лаф – „шубето е голям страх”.
Колкото и да се прави на клоун и веселяк, когато ножа опре – кокала, чак тогава истината излиза на яве, чак тогава се проявяват и истинските характери.. ПО този случай дори няма да споменавам Пекин, защото съм го правил не един път, но явно тази жена е в игрите точно, за да покаже наистина какво значи мъжкарство, какво значи да държиш инкяр и да не се поддаваш на каквито и да е фактори. Сорка, Дино.. ей Майкъл, знаех, че ще се издъниш.. Но бъди здрав и още по-весел за в бъдеще, живота е по-важен от игрите. Simple Smile

Иванката. Иван – раздора! Не е много лесно от личното си разочарование, разочарование от собствената си игра, собственото си представяне, разочарование от твоето собствено АЗ, да обърнеш тази негативна енергия срещу другите, ама изобщо не е лесно.., то не е за всеки, и ти сам падна в собственият си капан. Сори Ванка, имаш още много вагони с хляб да изядеш..

Както всички видяха (наистина няма две мения) Ръждавичка и нейното настроение се влиаят САМО и ЕДИНСТВЕНО от игрите. Прав бях на 100%. Всичката й емоция идва изцяло на база игрите. Много моля дамите, които я мачкат тези дни, все пак малко да се замислят.. Trollface
Обаче, репортер след битката припълзява до шастливата й усмивка и взима интервюто –Ръждавичке, виждам днес си по-усмихната. Как се чувстваш. Как беше вашето предствяне днес? Ръждавичка, - ами..момент да помисля, Ами можеше и по-добре SatisfiedSatisfiedSatisfied ахахахаха

# 874
  • София
Е, защо, Микяй умело лавираше и почти без битки стигна почти до финала. Да, масово не се хареса играта му (и на мен не ми беше любимец), но беше много съхранен. Но явно продукцията видя в него заплаха да развали мечтания финал между трите топ остриета и го сготвиха посредството наивната и праволинейна Магдалена. Wink

# 875
Най-хубавият кадър тази вечер.

# 876
  • София
Май дотук стигнаха сравненията на Д-р Пейкин със легенди от ранга на Дзаферович и Виолета. Реакцията и физиономията и когато пое първите два гласа от едната (не)коалиция беше един път Satisfied
Най-вероятно Дино изобщо не разбра какви ги е надробил, но Траян на момента се усети и потриваше ръчички, само чакайки да му дойде неговия ред и да набие "Point of no return" на големия стратег. Все пак трябва да отчетем, че не се поддаде на очевидния капан (който пък и заложи Иванушка) да удари по единствената останала жена като по-лесен съперник (и така да спаси Ваньо). Е, сега, всеки с поне малко мозък веднага ще разбере, че продукцията няма да остави Пекин да си тръгне по този нелеп начин, така че трябва да сме спокойни за нея утре, въпреки двойната елиминация. Тази двойна елиминация беше предизвестена още от миналата седмица, но дори и да ги нямаше всичките тези подсказки, сега имаме 19 човека в племената, които за 2-3 седмици трябва да ги смъкнат на 15, така че просто си беше време да вдигнат темпото на напускане (това не е Тушев три седмици да вкарва нови вместо да гони някой Joy)

# 877
  • Bayern
Различни цветове май бяха.
Миналата година имаше един мъж, не  му помня името, на тази игра направо ми събра очите.
Стан Heart Exl

# 878
Да започна от там, че като цяло не мисля, че такива еднокомпонентни битки имат място в Игри на волята. Особено пък с памет. Да помнят плочки и цветова. Това не е "Това го знае всяко хлапе".

Според мен Чикагото не саботира. Колкото и да му е мило за сините, не мисля че би се оставил на съдбата и на продукцията. При всички положения се изложи, но не е като да се изложи само той.

За Дино - грам не ме дразни поведението му напоследък и грам не го виня, че показа зъби. Иван и Пекин много, много отдавна го пуснаха него по пързалката, че да го интересува каквото и да е. И много ясно, че ще успи жените, които направиха 50 обрати на съдбата до сега.

Иван добре каза на Пекин, ама и спрелия часовник е верен по два пъти на денонощие. Отделно, че той тия неща очевидно ги знае и ги мисли от преди това и още по-очевидно не му тежа на съвестта докато не дойде Чикагото и сам той не се почувства застрашен. Така че за какъв тормоз може да се говори спрямо Иван предвид, че той много стабилно си подкрепяше диктатурата на Пекин и всички нейни действия, думи и мисли против останалите. Ако има как и двамата да отпаднат, най-добре ще е за предаването.

А след това другите от Зелените ще си носят отговорността за постъпките. Колкото и да са сбъркали или сгрешили, поне малко от малко повече отговорност и самосъзнание имат от тия двамата.

# 879
  • София
Дино, за мен се направи на "объркан" - много добре си знаеше защо и умишлено номинира Пекин.
Противно на много мнения и тук и на зеления съвет - не е от страх. Иван се показа страхлив, ако всички гласове са срещу него (а Дино така или иначе не вярваше, че Пекин и Деси ще стрелят и с трите гласа там, а и Чикагото все още им е неясен), последния опонент, когото би избрал Иван - ще е някой от мъжете.Но, вероятно няма и да е Пекин, защото и от нея го е повече шубе. А, Дино, пак казвам според мен, си имаше цел - Пекин да е номинирана и то основно от него. Такъв шанс, както днес, най-вероятно няма да му се отвори повече или по-малко вероятно, та се възползва.
Обеща да "отмъсти за брата" и го направи - номинирана е и то без да е очаквала.

# 880
  • София
Пуснал съм нова анкета! 😊
Ще спра анкетата малко преди старта на първата битка утре. Или ако дадат първо червения съвет тогава.
Приятно разцъкване, мисля, че ще ви е интересна анкетата.

# 881
Сподекям го пак. Феноменален е Gift Heart

Най-хубавият кадър тази вечер.

# 882
Тук предполагам имаш предвид Йоана? Защото Гизем не беше на съвет, беше заета да мига на фаворитите ми. 😄

Абсолютно беше за Йоанка Nerd ......

Ами, професията не прощава, няма шес-беш, явно вече твърдо съм от страната на дъртите изкуфелници Satisfied

# 883
  • Някъде там...
Двете девойки на сините дали ще сблъскат рогца:

# 884
Дино надигра ПекинА, за което се радвам. Утре искам тя да е едната отпаднала, много по-долна като характер е от Иван. Тя е от тези, които ще ти забият ножа в гърба, без да й мигне окото- така стана с ветката, така направи и с Иван, и с всеки следващ щеше да е така.
А за нелепата любовна интрига в сините , тука прогнозата на Алек ми се струва доста точна, тази Гизем е хитра лисица и ще завърти главата на Калинчо ..

Общи условия

Активация на акаунт