💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 6 (13.10 - 20.10)

• 73 020
  • 1 347
  •   1
Отговори
# 855
Ама какви ги пишете тук за Лапунчо и Гизи. Няма такова нещо. Той вече обърка плочките , а как беше ги запаметил и изобщо..ей те така се затриват силните мъже. Вас тук някаква ревност ви тресе по синеочко и я пробутвате на слънцеяда. Моля, моля, тя не знам кой харесва, ама Калинчо страда милия, ще вземе да изпадне в транс и не ви ли е жал за момчето , бре. Какъв Лапунов, вместо да стискате палци на Калинчо за Гизи, взехте тук да ми разваляте нещата. Еййй, Ръждавичка дори се примири, ама вие -не и не.))

# 856
Посипвам си сол на главата. Гиземката е с Лопунов. Гледат игрите на живо с него, Александра и Наталия.

От утре ще гледаме: Ергенът-любов в Дуранкулак 😀 Коя е спечелила сърцето на Лапунов - Симона, Гизем или Александра?
Ще разберем след финала 😂

# 857
  • Някъде там...
Дино се оказа от стара коза яре. Уж не ги разбираше стратегиите, пък как хубаво изненада баш стратегът на племето.
Ванката когато и да си тръгне, все ще е късно.

Какви са сега тези любовни триъгълници при сините?! Знаех си, че нещо ще му скроят на Калин, толкова величаене не е на хубаво. Имам лоши спомени с Момчил.
На играта с плочките се изненадах, че Калин и Алекс отпаднаха толкова бързо. Калин аниматор и фотограф, Алекс софтуерен инженер, къде се отплеснаха...

# 858
  • София
Гизем е симпатична и явно приказката върви добре с нея, но до там.
Аз на външен вид харесвам Ръждавичка, Йоана и Николета. 😊

# 859
Посипвам си сол на главата. Гиземката е с Лопунов. Гледат игрите на живо с него, Александра и Наталия.

Те все още ли са във вилата на Кристиян, или това беше преди няколко дни?

# 860
Дино дълго време близа рани и дочака своя момент да отмъсти Доктора. Надиграха я най-накрая Пекин. А може би тя се довери в най-лошия момент и избърза като отсвири Ваньо без застраховка.

# 861
  • София
Ръждавичка не е отишла там да върти любовни сюжети, а да играе Игри на волята.
Добре, че не е тя между Лапунов и Калин. Но изобщо не го и очаквам от нея и браво за което. А и на нея и трябва съвсем друг тип мъж изхождайки от характера и.

# 862
Жижик това е от тази вечер. Във вилата бяха миналата седмица, не запомних дали там беше Гизем. Laughing

# 863
  • София
Пффф, не ми се гледат любовни истории в Игрите, скукаааа. Като цяло днешния епизод беше тоталка. Превъртях опитите на Дино да плете интриги и разговорите на високо ниво между жълтите академици. Доенето на коза не може да компенсира, нито медитациите... Даже на съветите не се изкефих, а са ми любими. Много тъп епизод.

# 864
Браво на Дино. Изобщо не го е страх. Отстреля ПекинА като яребица. Дето се вика Издумка я добре. Женска коалиция, това, онова. Двамата с Траян бяха сами. Няма какво да се пули. Иван си е нейна грижа. Да го елиминира.
Хубаво ще е да си заминат всички, ама....
Залагам на двете жълти.
От блатото Гордиенко или Дечо. Там май някой сам ще иска да си ходи.

# 865
  • София
Димо е треньор по борба. Аз глупав борец не съм видял. И тук не става въпрос за образование, изказ и обща култура, а за уличен ум или нещата от живота. Борците имат специфично стратегическо мислене и са изключително опасни както на терен, така и в социалната и стратегичека игра в подобен род социални експерименти, каквито са риалити форматите.

# 866
Ръждавичка не е отишла там да върти любовни сюжети, а да играе Игри на волята.
Добре, че не е тя между Лапунов и Калин. Но изобщо не го и очаквам от нея и браво за което. А и на нея и трябва съвсем друг тип мъж изхождайки от характера и.

Бъркаш. Ледената кралица се топи от слънцеяда, дори ревнува, но се прикрива. Тя също ще бъде в сюжета според мен, още повече ще се настрои срещу Гизем. Мда.., не мога го опазя тоз Лапунчо как са му наскачали там. Така и Жорето не беше харесван, бил егоист, дрън-дрън и накрая всички или повечето за него викаха, ама ...даже Фифо избледня донякъде, ама...и там Фейгин се набърка, бе винаги си има по някой дето да се загледа. Даже и бракове имаше от някои сезони , двойки временни или по-дълги имаше...това са хора млади все пак.

# 867
Утре ще гледам битката без напрежение, защото който и да си отиде ще се зарадвам! Според мен само един ще отпадне, а между вторият и третият един ще пратят на блатото. Иван не виждам как ще завърши четвърти, но знае ли човек! Днес колко беше сигурен,че печели битката...голям смях!

# 868
От много време съм забелязал, че епизода в четвъртък е най-интересен. Днес същата работа – супер мега интригуващ и изпълнен с вълнения епизод. Определено заслужава внимание.

Това, което ме подхвана още веднага е Ралица. Не съм я виждал в такава еуфория от поне 10 епизода на сам, дори и от миналият сезон, за да не кажа още от 5ти ахахаха
Беше толкова естествено радостна, с огромно настроение, дори я избиваше на нестандартни паузи с неините си лафове. Само мога да мисля, че тя просто е имала една страхотна вечер/нощ в предишния ден Simple Smile Innocent
Ами не, нямам друго обяснение Satisfied

В този велик четвъртък, също мога да попитам явно глуповатата, макар и огън и буря – Гизем.. Абе защо бе момиче, къде ти е ума, защо не поиска/не се спазари за имунитет. За чий ти бяха да харчиш тия ултра зле инвестирани 50 гроша. Най-глупавата инвестиця от много сезони насам, които съм виждал… Scream

Днес, също имаме абсолютен и недостижим дори и след 10 сезона рекорд! Нещо уникално се случи. Трима умреха на първи рунд, и то не как ами баш как си е по ред на номерата (по разсеяност естествено)
Турбо-мега рекорд за вечни времена – Първи рунд, първа плочка хахахахах Еми... ейййй рошава, зле накъдрена и бая смеховата главоо – никой никога няма да мине твоя абсолютен рекорд ахахахаха никога Sob
ПЪРВИ РУНД - ПЪРВА ПЛОЧКА ахахаха е няма такава трагедия, няма!
Точно тук е момента, когато дамите могат с основание да кажат „ами акъла му е в главата, но тази грешната” Sweat Smile
Шикагоооо, трагедио анимационна, но все пак не си номер едно, защото къде по-велики мозъци и претенденти излязоха пък на място две..изглежда дори още по-зле Laughing, Също един недостижим рекорд, и то от един мега-мозък, АЙЙЙти бащичка, на когото простото му обяснение, и то само защото наистина изглежда има повече сиво от Шикаго, но все тъй смехотворно е, че: „аз забравям за маловажните неща” ахаха бащичке, кое само не разбрах е маловажното – цветовете, подредбата, племето или това колко изобщо ти дреме за цялата тази галимация…
За Калин.. нали се бяхме разбрали или хибаво или нищо, та нямам думи в случая… Simple Smile, макар, че в крайна сметка може да се похвали и той, че е бил в тройката на най-паметните цветни плочки в историята на формата, по света та и у нас ахахахаха

След тая драма и най-вече турбо рекорда на чикагото, аз лично и с чисто сърце го обявявам за новия анимационен герой в племената LaughingInnocentSmiling Imp

Ами, малкото Дино в крайна сметка (то се очакваше в един момент, винаги става така, 100%) разкри, че много добре знае значението на често използвания от него лаф – „шубето е голям страх”.
Колкото и да се прави на клоун и веселяк, когато ножа опре – кокала, чак тогава истината излиза на яве, чак тогава се проявяват и истинските характери.. ПО този случай дори няма да споменавам Пекин, защото съм го правил не един път, но явно тази жена е в игрите точно, за да покаже наистина какво значи мъжкарство, какво значи да държиш инкяр и да не се поддаваш на каквито и да е фактори. Сорка, Дино.. ей Майкъл, знаех, че ще се издъниш.. Но бъди здрав и още по-весел за в бъдеще, живота е по-важен от игрите. Simple Smile

Иванката. Иван – раздора! Не е много лесно от личното си разочарование, разочарование от собствената си игра, собственото си представяне, разочарование от твоето собствено АЗ, да обърнеш тази негативна енергия срещу другите, ама изобщо не е лесно.., то не е за всеки, и ти сам падна в собственият си капан. Сори Ванка, имаш още много вагони с хляб да изядеш..

Както всички видяха (наистина няма две мения) Ръждавичка и нейното настроение се влиаят САМО и ЕДИНСТВЕНО от игрите. Прав бях на 100%. Всичката й емоция идва изцяло на база игрите. Много моля дамите, които я мачкат тези дни, все пак малко да се замислят.. Trollface
Обаче, репортер след битката припълзява до шастливата й усмивка и взима интервюто –Ръждавичке, виждам днес си по-усмихната. Как се чувстваш. Как беше вашето предствяне днес? Ръждавичка, - ами..момент да помисля, Ами можеше и по-добре SatisfiedSatisfiedSatisfied ахахахаха

# 869
Димо е треньор по борба. Аз глупав борец не съм видял. И тук не става въпрос за образование, изказ и обща култура, а за уличен ум или нещата от живота. Борците имат специфично стратегическо мислене и са изключително опасни както на терен, така и в социалната и стратегичека игра в подобен род социални експерименти, каквито са риалити форматите.
И аз щях да го напиша, ама после се сетих за Микито и си върнах клавиатурата назад.

Общи условия

Активация на акаунт