💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 6 (13.10 - 20.10)

• 3 463
  • 97
  •   138
Отговори
# 30
  • София
Благодаря за темата.
Никакви изненади в анкетата - мъже -86%, жени- 14% като повече от 1/3 от тях са за най-впечатляващата като жена и спортист
JoyJoyJoyJoyJoyJoyJoyJoy
Това беше добро Joy

# 31
Благодаря за чудесната тема, Дяволо. От мен Калин, Чикагото и Ивайло. Борят се юнашки и тримата.

# 32
  • София
Благодарности за темата!
Аз гласувах за Калин, Чикагото и...Наталия 😅 Кефи ме тая жена. Как от дразнител ми се превърна в любимка не знам. А пък анкетата не е за фаворит за наградата все пак. Иначе ми бяха малко опциите, бих добавила Дино и Лапунов.

# 33
  • В Града на Липите
Благодаря за темата! Корицата е страхотна!
Гласувах за Калин, Дино и Чикагото. Можех да добавя и още, но нямаше опция Grinning

# 34
  • София
Благодаря за темата и корицата!
Гласувам за Калин,Чикагото и Дино.Като че за първи път не ми достигат опции за положителен вот.
Бих добавила Лапунов на сто про.
Силно желая синя победа довечера!

# 35
Благодаря за темата!
Гласувах за Дино, Калин и Ивайло!

# 36
Записвам се и аз при вас, благодаря за темата!
Това е първият сезон, който гледам, тъй като не понасям Димо и Ралица, и се радвам, че нея я дават по-малко. Павката го харесвам, допада ми и като водещ.
Дразнят ме някои неща в правилата и разни врътки, които правят, но ми стана интересно. Симпатиите ми вече са към сините, а съвсем доскоро бях за жълтите. От зелените харесвам само Дино, гласувах за него, Чикагото и Калин, и силно се надявам Чикагото да се върне от блатото.
Леле, Йоана и Радостина нямат нито един глас в анкетата!

# 37
Дяволо, не че има значение, понеже няма да спечели вота, но не видях Гордиенко в анкетата. Гледах от любопитство дали и 1 глас ще има. Joy
Иначе и мен Наталия много ме радва, Чикагото също. Дечо ми е голям симпатяга, Николета ми е фаворит от жените.
Гледах промото за довечера. Някой напуска блатото с линейка. Подозирам, че ще е Дечо.

# 38
Това, което ми прави впичатление, е, че този сезон трите опции за любимец май на никого не стигат. 😁 И аз гласувах за трима, ама можех да цъкна още 5–6 души.

# 39
  • София
Това, което ми прави впичатление, е, че този сезон трите опции за любимец май на никого не стигат. 😁 И аз гласувах за трима, ама можех да цъкна още 5–6 души.
На мен и две ми бяха предостатъчни, третата я цъкнах колкото да има (и защото много малко хора ще гласуват там за жалост) JoyJoyJoy

# 40
  • Бургас
Благодаря за темата, да се разпиша и аз обикновено само чета.Гласувах за Калин, Дино и Чикагото.

# 41
  • София
Калин, Лапунов, Дино....в този ред са моите любимци.

# 42
Калин, Чикагото и Дино са и моите любимци. Благодаря за страхотното оформление на темата. Няма други като вас!

# 43
  • На Изток от Рая
Благодаря за темата и поредна страхотна корица!
И аз имам много любимци този сезон, но гласувах за Калин, Дино и Чикагото. Харесвам още Гизи, Ивайло и все още Шопа, ама не толкова, колкото в началото 🙂
Надявам се в тази тема да не се вихрят така страстите като миналата, всеки има право да харесва, когото си иска, ако ще и Гордиенко да е😀

# 44
  • София
Дино, Калин и Чикагото от мен.
Бих добавила и Лапунов, ако имаше още възможности.
Лекотата с която играят ми харесва.

Общи условия

Активация на акаунт