💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 6 (13.10 - 20.10)

• 2 358
  • 52
  •   26
Отговори
# 15
Гласувах и аз. Първите ми два избора бяха ясни - Калин и Дино. Първият е невероятен на арената, вторият искрено ме забавлява с коментарите си. За третото място прегледах няколко пъти списъка. Кандидатите бяха няколко. В крайна сметка си избрах Александра. Далеч е като представяне от най-добрите на арената, но на мен наистина ми харесва и ми доставя удоволствие да я гледам по време на битка. Оплаква се, мърмори и все пак успява да си мине трасето,  имам чувството, че сама себе си изненадва. Не съм вярвала, че мога да симпатизирам на някоя кифла, но пък тя не е точно стандартната такава.

# 16
Благодаря за темата!

# 17
И от мен благодарности за темата!
Гласувах за Калин, Чикагото и Дино.
И тримата ги харесвам, но едва ли някой от тях ще спечели играта, за мое съжаление...

# 18
Калин, Дино Лопунов

# 19
  • някъде другаде
Благодаря за темата!
Гласувах за Дино , Калин и Гизем.

# 20
Благодаря за темата и уважение към труда ви!
Тази лавина от варели на корицата е впечатляваща направо))
Гласувах в анкетата за Дино (добър е и чувството му за хумор е страхотно, както и погледът върху играта)
Лапунов е ясно , той ми е фаворит още от визитките и засега не съм си променила мнението. Не разбрах с какво се занимава обаче.
Дечо , заради усилията му, желанието му за игра, това да се мъчи на блатото и устоява, заради играта. С две думи му уважавам стоицизма, има и той самоирония и е наясно с трудностите за него , изобщо ми харесва човек с амбиция и усилие, знаейки как ще го коментират.
Калин също и Чикагото са ми любимци, ама няма повече опции и предпочетох тези.

От представянето на играчите в първа страница гледам имало 2 състезателки по Муай-тай  (нещо такова) На сходни години са и няма начин да не се познават. Едната нещо не я помня, другата е ясна -Гордито.
Също и от Перник-Карина и Йоана мисля бяха, те също се познават
От Кюстендил също има няколко...ми те си се познават не само от кастингите.

# 21
Леле, хора, вие не спите ли?! 😳

Дяволо или е станал в 4:30 или въобще не е лягал.
Hands Plus1

# 22
И аз да благодаря за новата тема.Ако трябва да степенувам кориците,тази с Калин от предната ,и Чикаго от тази, са ми любими:)
Респект за труда, и избора на момент.

# 23
  • тук, на мястото си
Дяволо,  благодаря за новата тема!

Гласувах в синьо - Чикагото, Калин и Лапунов.

# 24
  • София
Трудно ми е да гласувам на анкетите Simple Smile но за тази нямам проблем - Калин!

# 25
Гласувах за Шопа , Калин и Гизем .
Шопа - в началото, се изумявах какво му харесвате , но като ударя чертата всъщност уважавам подхода му . Силен си е и от там е тази увереност. (с покритие , не мога да си изкривя душата). Хитър е и пресметлив , но нито веднъж не го чух да унижава съперниците си или да номинира някого с подигравателни и мачкащи психиката на опонента аргументи , дори помага и окуражава на терен . Побеждава със собствени сили , а не да откаже противника , като го накара да се чувства излишен и мразен в племето , поради некадърност. Точно на обратния полюс ми е Чикагото - ще я смачкам психически, лично ще я изгоня а, У ..отврат. Ясно че на публиката и харесва , когато подиграват някой неприятник, но на мен това ми бяга от разбиранията за достойнство и губя уважение.Ама то шега било , нищо лошо Наталия и Гордиенко, направо със Стокхолмски синдром горките, не се усещат
Калинка - малинка - моят Ерен Йегер , ако направят нов филм AOT , трябва да го поканят Blue Heart
Гизем - много ме радва колко е над нещата

# 26
Дяволо, корицата е топ на топовете Simple Smile

Благодаря за огромния труд!
Гласувах за Калин, Сапунджиева и Дино.

# 27
Дяволо, Сони супер тема. Браво!

Гласувах за Калин, Чокагото и Лопунов.

# 28
Благодаря за темата.
Никакви изненади в анкетата - мъже -86%, жени- 14% като повече от 1/3 от тях са за най-впечатляващата като жена и спортист

# 29
Благодаря за темата! Гласувах за Дино, Калин и Чикагото. От жените почти както винаги - фаворитка нямам. Joy

Докато дочитах старата тема се сетих за нещо - Иван много ми напомня на онова малкото момче от зелените миналата година - Караолис ли какъв беше. И в него жените видяха слабост в младостта му и го погнаха и малко смачкаха как не може нищо, както беше и с Иван в началото на сезона. Сега вече не го тормозят, че той се премести в тяхната коалиция, но Караолис нямаше този късмет. Joy

Общи условия

Активация на акаунт