💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 6 (13.10 - 20.10)

• 37 370
  • 870
  •   175
Отговори
# 345
  • тук, на мястото си
Влизам да ви питам само аз ли видях Калин направо да лежи, но и вие сте коментирали. Това си беше подигравка със зрителите.
"Момичето от изолатора" - да бе, да!
Зелените ги храниха, сега и жълтите ще нахранят, а сините им сложиха дразнител и после наказаха Чикагото.

# 346
  • Някъде там...
Как се крият тия ятагани?!

# 347
Тия огърлици, да ги направят малко по-големи, че едва се забелязват на телевизора.

# 348
Тия саби малко ми малеят! Можеше да са такива , дет ги товариш само на тир, инак не мож ги пренесе!:smiles: Сигурно са супер сгъваеми, че можеш да ги скриеш в тайниците на собственото тяло, кат наркотрафикант!:stuck_out_tongue_closed_eyes:

# 349
  • Варна
На Калин що не му взеха знамето?
Гледай как се изложи падна на десетата минута, а другите  издържаха още половин час.

# 350
Браво Ники! И за играта и за избора! Ама какъв топуз и' дадоха, вместо едно скромно амулетче, как ще го крие и мъкне? Тук ще има някакво развитие

# 351
  • В Града на липите
Гледай как се изложи падна на десетата минута, а другите  издържаха още половин час.
И на блатото трябваше да го пратят. Даже не го порицаха пред строя. Излагат се.Grinning

# 352
  • тук, на мястото си
Гледай как се изложи падна на десетата минута, а другите  издържаха още половин час.
И на блатото трябваше да го пратят. Даже не го порицаха пред строя. Излагат се.

Вие сериозно ли?
Даже много стоя. Още като разбра, че няма елиминации, да се тормози за 50 гроша ли?

# 353
Димитър Димитров от Димитровград злобеe
Скрит текст:

# 354
Калинчо е надушил продукцията и му е ясно къде е влязал. Умен е. Ако беше равностойна битката, той щеше да спечели. Планът на продукцията се провали - спечели Никито, а  не Пекин.

# 355
После кажете че Калин пак е сготвен и дискриминиран от продукцията - първата безплатна капитанска загуба  - нито знаме, нито хокане, нито лишаване от капитанство

# 356
  • В Града на липите
Не. Шегувах се Grinning
Аз съм си Калинка от първия ден Wink
С подобни простотии, които ни сервират през вечер, ако не се шегуваш, трябва да мориш нервни клетки.

# 357
  • Варна
И на блатото трябваше да го пратят. Даже не го порицаха пред строя. Излагат се.

Вие сериозно ли?
Даже много стоя. Още като разбра, че няма елиминации, да се тормози за 50 гроша ли?
Алфея не усети ли иронията?

# 358
Абе хора , тая Пекин е висока колкото Калин, ама нейната дъска не беше толкова назад. Защо?!

# 359
Интересно ми е дали Наталия щеше да победи в тази игра.

Общи условия

Активация на акаунт