💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 6 (13.10 - 20.10)

• 23 961
  • 539
  •   41
Отговори
# 375
Дааа енергиен вампир е това момиче. Страшен негативист. Само не мога да разбера тя какво точно иска, да са някакви нерваци, които се изпокарват и си крещят след всеки неуспех ли? Интересно ми е, ако загуби на индивидуална битка кого ще обвини.
Такова мрънкащо и негативно същество като Ръждата рядко се среща. Много противна женица.

# 376
Айде Гизи с теб сме! Чикагото е ясен.

А Йоана да не завижда много, че завистта погрозява.

# 377
Колко различно предадоха битката тримата капитани.
Калин изтъкна представянето на другите две капитанки.
Пекин не си призна поражението, а измести фокуса към това, че е била!? Калин.
Николета беше много самодоволна и навири гребена, което може да й изиграе лоша услуга вбъдеще.
Обобщение: Калин - възпитан, скромнен, справедлив млад човек без комплекси!

# 378
  • София
Дечо-мечо е много сладък, но просто не е за тая игра.. И той как е минал кастинга не е ясно..

# 379
Аз Радослава не я харесвам. Писна ми от от нейните схеми, както и от приказките на Йоана. В тази битка държа за Гизем.

# 380
Дечо,ще го държат на блатото до като не стане ,като манекен и да е бодигард на женските

# 381
  • Някъде там...
Удоволствие е да се гледа Чикагото как лети по терена. С колко обиколки ще затвори Дечо и може ли да реди пъзели?

# 382
Пак гадната стена за Гордиенко ,изобщо не я виждам как ще я играе тая игра .

# 383
  • София
Дечо бърка краката,, иначе ще може да се качи..

# 384
Дааа енергиен вампир е това момиче. Страшен негативист. Само не мога да разбера тя какво точно иска, да са някакви нерваци, които се изпокарват и си крещят след всеки неуспех ли? Интересно ми е, ако загуби на индивидуална битка кого ще обвини.
Такова мрънкащо и негативно същество като Ръждата рядко се среща. Много противна женица.
Вместо да е щастлива, че има такъв комфорт сред толкова свестни хора, тя мрънка. Да я пратят при зелените да я видя тогава как ще си гука с Пекин и Иван или при жълтите да се съобразява с Александра и Йоана, а Ивайло да й чете речи.

# 385
  • На Изток от Рая
Тя Гордиенко нали обеща миналият път, че ще я мине😂. Ще я видим сега, дано поне е следила внимателно Чикагото как я минава, че да не я пуснат и нея като Дечо

# 386
Стената за катерене не знам дали за първи сезон я включват, но е супер попълнение. Това е един много хубав и бързо-развиващ се спорт, вече и Олимпийски. Дано повече деца започнат да тренират и вече трябва да градим шампиони и там.

# 387
 Тази стена е много по лесна от онази, дето преди препъна Гордиенко. Тази ще я изкачи.

# 388
Пък не дай си боже Симона да попаднеше в сборен отбор на форума

За Калин:
"Аз знам, аз вярвам че си права
когато съгрешиш дори"
(Към Партията)

# 389

Перфектното мнение за мен.

Общи условия

Активация на акаунт