💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 6 (13.10 - 20.10)

• 28 644
  • 648
  •   29
Отговори
# 450
Това за тревожния човек беше за Иван. Дали него ще прати на блатото?

# 451
  • Варна
Сега ще видим коя от Деситата ще на блатото

# 452
Дожаля ми за Чикагото. Милият, той си мислеше, че се връща при своите. Направо му потънаха гемиите.
Ще разхвърля сега коалициите при зелените. Пекин даже диагноза вече му постави, явно сблъскаха рогата.
Диагнозата я постави на Иван - "рядко тревожен човек". Защото се притеснява, че ще се запъти към блатото.

# 453
Има симптоматика на тревожен човек  Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Чикагото няма да се даде на Пекин,ще хвърчат перушини,само както той си знае:)

# 454
Като не е на блатото, ще е капитан в елиминация. Иван де. Пак ще трепери. Той от страх ще развие диабет.

Жалко за Шопа. Ама и той ги е надробил едни....

# 455
Тъкмо сглобиха новата коалиция зелените и Айнщайн ще им обърка сметките.

Нищо чак толкова не им обърква, те пак са си четирима. Пак ще си номинират Иван като се наложи (ако сметнем че Коеджикова отива на блатото) и евентуално него след това.

# 456
  • В Града на липите
Хубавото при сините е че нямат ясно изразени коалиции, да не кажа никакви и гласуват на база представяне на арената. Гизем е хитруша и може да се пробва с жените, но Ръждавичка е твърде солов играч, за да изтърпи дълго време някакви си там уговорки.
Зелените отново се върнаха в играта. Чикагото ще им намести чакрите.

# 457
Пфу, че ме е яд за Чикагото! Развалиха хубавия отбор на сините и го пратиха при мишоците.
[/quote

Еми то това си беше целта на продукцията да ги отслабят малко , че бяха  много силни и трудно губеха битки особено такива на трасе със  на щафетен принцип , видяхме и на една капитанска какви простотии трябваше да прави продукцията за да загубят те . Той самия е много разочарован от това и си му личеше много но такава е играта  дано се опази при онези змии там следващите 2 седмици и след това при преразпределението на племената се събере със неговите си хора.

# 458
Тъкмо сглобиха новата коалиция зелените и Айнщайн ще им обърка сметките.

Нищо чак толкова не им обърква, те пак са си четирима. Пак ще си номинират Иван като се наложи (ако сметнем че Коеджикова отива на блатото) и евентуално него след това.

Ами може да изпрати и  някой от новосформираната четворка, той си каза че отива да командва там, не да бъде придатък

# 459
Чикагото в действие ха ха ха Значи отивам стая N 1. Аз съм номер 1 и съм там.
Коалиции, разделения... Не ме интересуват. Simple Smile Ще им разкаже играта. Ще разберат какво означафа шефа да те гони. Ох, не мога. Смея се сама Simple Smile

# 460
Официално обявявам Ментенко за кралица на кучките!

Че любов м/у нея и чикаго няма и няма и да има (още утре ще започне да я храни пак), но този к.рвенски номер със стената, която ясно се видя, че минава безгрижно винаги от първи път.. е това няма прошка. Криех, но имах някакви симпатии към нея, главно някои черти в характера, нещо в смехът й ми хареса.., но това със стената просто няма прошка Rage
Дано я сцепят по соцките. Дано Радостина да й види сметката чисто психически на блатото, надявам се като една добра стопанка да го направи.

Радостина, изглежда ще свали най-накрая усмивката от лицето си и ще започне да показва зъби.. Но ако не друго, то може да изисква от общината някакъв дял от блатото или поне някаква концесия върху него ахахахах

Продукцията! Ало продукцията! Продукцията има ли право да излъчва Сапунджиева с това розовкото, двучастното „покривало” за тяло ахахах Да не стане следващия сезон да слагат 14+ точка нейде по екрана Smiling Imp

Дечооо…. мечоооо, твоята вина е точно толкова, колкото и вината на продукцията. Те те навряха чисто за шоуто, дори не и за цвят, ти пък си толкова наивен, че явно си заслужаваш този цирк LaughingLaughingLaughing

# 461
Продукцията! Ало продукцията! Продукцията има ли право да излъчва Сапунджиева с това розовкото, двучастното „покривало” за тяло ахахах Да не стане следващия сезон да слагат 14+ точка нейде по екрана Smiling Imp
Божкеее...Като отвори дума, видяхте ли Траян как се чудеше къде да си обърне очите, а пък те все не го слушаха, като седна Десито на леглото му с розовото аутфитче да водят преговори? Laughing

# 462
Официално обявявам Ментенко за кралица на кучките!

Че любов м/у нея и чикаго няма и няма и да има (още утре ще започне да я храни пак), но този к.рвенски номер със стената, която ясно се видя, че минава безгрижно винаги от първи път.. е това няма прошка. Криех, но имах някакви симпатии към нея, главно някои черти в характера, нещо в смехът й ми хареса.., но това със стената просто няма прошка Rage
Дано я сцепят по соцките. Дано Радостина да й види сметката чисто психически на блатото, надявам се като една добра стопанка да го направи.

Радостина, изглежда ще свали най-накрая усмивката от лицето си и ще започне да показва зъби.. Но ако не друго, то може да изисква от общината някакъв дял от блатото или поне някаква концесия върху него ахахахах

Дечооо…. мечоооо, твоята вина е точно толкова, колкото и вината на продукцията. Те те навряха чисто за шоуто, дори не и за цвят, ти пък си толкова наивен, че явно си заслужаваш този цирк LaughingLaughingLaughing
Значи по бански може, но с розовкото "покривало" не даваме. Това изби рибата Simple Smile Все пак са на морето.

# 463
  • тук и там
Голяма подигравка беше капитанската битка.Някой ще ни светне ли,защо на Николета дъската е толкова близо,а на Калин толкова далече?На Пекин дъската след тази на Николета,разбира се е втора..Ами нагла нагласвация беше това, не капитанската битка.Гледам със закъснение,в момента съм на тази битка още,но от сега ми е ясно какъв ще е резултата.

# 464
  • Варна
Мисля си за Сапунджиева, тук коалиция, там коалиция,ама скоро  ще и намажат ските и на нея, освен ако някой не предприеме ходовете на Алекса

Общи условия

Активация на акаунт