💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 6 (13.10 - 20.10)

• 23 961
  • 539
  •   41
Отговори
# 480
  • София
Според мен Георги им развали великия план на продукцията - то за това и Павел го понахрани - очаквали са той да спечели. И с него да подсилят зелените. А, Чикагото следващата седмица или да се върне при сините (след приключването на спора им с Наталия - по-малко вероятното) или да отиде при жълтите.
За жените от блатните - според мен всяка от двете - Гизем и Гордиенко - им вършеше работа, Радостина си я пазят - очаквам или величаене от Ралица, когато успее да влезе последна от блатните в племе или същото, когато отпадне - естетвено на последната битка пак. Абе все ще я хвалят нея. Надявам се поне за малко да отиде в племе.

За капитанската - отказвам да коментирам тази пародия на битка.

# 481
СТЪКМИСТИКА
       на нови висоти!

Цитати

Дино:
 - Майко доктора ш'съ гордей с мене!

Павката:
- Дъската трябва да сочи напред
Поредната недомислица в графата "трудно за доказване условие - дали е изпълнено или не"

Пазарлъка с Ники беше толкова фалшив, толкова слаб театър.

Лапунов:
- Ръждавичка, малко се всели Гордиенко в нея!

Павката:
- Дечо, официално се смилявам над теб!
Павка, а аз съжалявам теб. Самозабрави се много бързо.

Чикагото:
- Браво Горди покажи, че сме феномени!

Връщане на Чикагото при зелените беше предсказано в темата, не бях аз, но добре го запомних като една предсказуема стъкмистика.

Картинката - без коментар. Резил, продукцията, резил!

# 482
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
И аз се отвратих от капитанската битка. Може ли такова безочие на Продукцията?
Даже вече не крият като нагласят игри спрямо определени играчи. Аз знам,че харесват Калин и досега не са му слагали камъни в колелото на каруцата,обаче днес тенденциозно беше измислено така,че битката да е между двете жени,за да могат Сабите да имат смисъл.

А какво стана с Шопа? Гледах епизода,но не чух да е напуснал. Rolling Eyes
Иначе видях,че има подкаст с него и от там разбрах,че е аут.

# 483
Шопа отпадна по медицински причини, казаха го преди битката на блатните.

Последна редакция: ср, 15 окт 2025, 12:14 от devilsfire

# 484
  • някъде другаде
Дечо не трябва да е в ИВ.
Зелените им е по-добре , че отива при тях Гизем. Тя се раздава в игрите. Вече съм сигурна , че при колективните игри Гордиенко се скатава. Вчера нямаше никакви проблеми със стената.

# 485
Аз продължавам да имам едно наум че Гордиенко е на хонорар.

# 486
Голяма мнителност. Стената си има "цака" и ако не я схванеш става невъзможна. Не случайно и Алекс и Дечо не можаха да минат. Алекс също после схвана начина и му стана лесно. Под напрежение не винги се мисли

# 487
  • тук и там
От продукцията нахраниха Шопа,да няма и намек,че  те носят някаква отговорност за здравословното му състояние.Баш те докараха Шопа до там,като гледам -повечето ще имат проблеми с кръста занапред,като спомен от ИВ.Довечера може и Иво да е аут по здравословни причини,едно че куца ,ами и ще падне от варела.Направо ги разбиха тези хора с необезопасени добре трасета и лоши условия.

# 488
А на Георги кръста как така се секна изведнъж, без някакви причини, освен спането на твърдо?
В подкаста с Ваня разказваше, че имал дъщеричка с тежко заболяване, и трудно ходела. Бившата му жена се грижела за нея.

# 489
  • Sofia
Голяма лисица се оказа Гордито! Когато е за общото благо - "ох не мога, няма да стане, няма смисъл да опитвам повече, ръцете ми се потят, хлъзгам се.." Когато собственото й трибуквие е на пангара забравя за потене, умора и неможене, и драпа по стената така, че и планинска коза да й завиди! Егоизъм в най-висша форма. Горкият Чикаго, раздава се на терена, и накрая "сега Гизем ти отиваш в синьото племе, а ти Чикаго нищо, че си син, ставаш зелен"! Логика няма, интрига има, на "боговете" така им харесва! Радостина е крайно време да си ходи, за нищо не става това момиче, колко шансове й се дадоха, ми не става бе, толкова си може. Бавна и трътлеста, това е.

Последна редакция: ср, 15 окт 2025, 09:03 от Crystal_Noir

# 490
  • тук и там
Не е без причина.Много ги товарят да мъкнат и тикат непосилни тежести,гладуват и не могат да възстановят и за капак -спят на земята и под наклон..

# 491
  • София
Миналата седмица ни се обясняваше, колко трудни са капитанските битки, как били мини финали и т.н. Това вчера беше 40 минутна пародия. Или този, който е конструирал стойките е бягал по математика, или както стана ясно, битката беше нагласена.
Очаквано Чикагото влезе, жалко, че е при онези фурнаджийски лопати - зелените.
И Ръждавичка ме изненада за пореден път. Няма шампион, който не се е научил да губи с достойнство.

# 492
А на Георги кръста как така се секна изведнъж, без някакви причини, освен спането на твърдо?
Комбинация от обстоятелства - битката с варелите, на която Шопа се раздаде; блатото + проливния дъжд на блатото и... ето ти възпалението.

# 493
Вече ми е адски трудно да гледам Ръждавичка как само мрънка и все е недоволна. Усмихни се, бе момиче! Как може вечно или да е разревана, или да е сърдита. Като влезе ми се стори стабилна като психика, но аз по-голямо мрънкало не съм виждала. Все някой да ти пречи, все другите виновни, все ти си най-най...

# 494
В промото за днес не видях краварката от долния десен ъгъл Десислава при зелените, определено "Ну погади", я е пратил като най-слаба на момичетата на блатото.
Иванка със забрадката се видя че е там до висилките.
Нямам идея защо, но Гюзем ми е много антипатична.

Общи условия

Активация на акаунт