💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 6 (13.10 - 20.10)

• 30 796
  • 680
  •   63
Отговори
# 495
На мен ми е мъчно за Чикагото. Беше си се подредил при сините, биеше се като лъв за племето. Това , че го пращат при зелените е още една "динена кора" от продукцията- да покажат, как няма приятелство и вярност, а само интереси. Как Чикагото, който теглеше на буксир варелите и цялото племе, сега ще играе срещу тях... Вижда ми се сломен от тази алтернатива. Такъв човек ми изглежда. На Шопа желая да се възстанови, но амбициите не трябва да са срещу здравето. Носеше ми негативен вайп и е добре, че няма да го гледам.

# 496
  • Bayern
Ръждавичка вечно е недоволна, мрънкаща , даже и Александър ми е по-търпим ...Щом и Лапунов коментираше ,че пак е недоволна, а той ми се вижда адски търпелив...

Иван така се излага, че ми е жал като знам колко злопаметна е българската публика ще го дъвчат до следващия сезон ...

# 497
Нали се коментираше, че Ръждавичка трябва да се гледа като принцеса. Ами като цяло мъжете не понасят такива мрънкаливи жени и трудно някой би й угаждал вътре за нещо. Мисля, че всички сини мъже й се дразнят заради негативизма й.

# 498
В промото за днес не видях краварката от долния десен ъгъл Десислава при зелените, определено "Ну погади", я е пратил като най-слаба на момичетата на блатото.
Иванка със забрадката се видя че е там до висилките.
Нямам идея защо, но Гюзем ми е много антипатична.

👍😂😂😂

# 499
  • Bayern
Калин и Лапунов трябва да ги дават на забавен каданс и по време на битки и в синхрони Blue Heart  Такава красота Blue Heart и излъчват такова благородство, младежи за пример

# 500
Възстановил се е Шопа и 20 дена след излизането си и републикански шампион е станал. 😊
Надявам се да го гледам в Турнирите. На мене ми носи вайпа на Гризлито. Бих викала за него с пълно гърло, точно както го правех за Геша.

# 501
  • В Града на липите
Снощи най-хубавото от цялата работа беше, че Пекин не се докопа до сабите, макар че май ги гласяха за нея.
Николчето е някак безвредна, докато Пекин може да направи някой номер с тях.
Останалото беше толкова предсказуемо, все едно ние сме писали сценария.
Беше ясно, че ще приземят малко Великолепни, че твърде биеше на очи доминирането му по арената.
Тази година любимите ми играчи са големи образи и съм много доволна от каста. В сравнение с миналата, когато нямах нито един истински фаворит, сега са направо цял отбор. Искрено се надявам да гледам Дино и Чикагото до финала, а за последния съм сигурна, че ще се бие като лъв и за новото си племе.

Радвам се, че Шопа се е възстановил. Поредното несправедливо и гадно отпадане.

Последна редакция: ср, 15 окт 2025, 09:31 от hrissi_sz

# 502
Да добавя любимия ми цитат:
Дино:
"...мършав, брадясал...само едни хубави очи имам!" Smiley

Скрит текст:
СТЪКМИСТИКА
       на нови висоти!

Цитати

Дино:
 - Майко доктора ш'съ гордей с мене!

Павката:
- Дъската трябва да сочи напред
Поредната недомислица в графата "трудно за доказване условие - дали е изпълнено или не"

Пазарлъка с Ники беше толкова фалшив, толкова слаб театър.

Лапунов:
- Ръждавичка, малко се всели Гордиенко в нея!

Павката:
- Дечо, официално се смилявам над теб!
Павка, а аз съжалявам теб. Самозабрави се много бързо.

Чикагото:
- Браво Горди покажи, че сме феномени!

Връщане на Чикагото при зелените беше предсказано в темата, не бях аз, но добре го запомних като една предсказуема стъкмистика.

Картинката - без коментар. Резил, продукцията, резил!

Hearts

# 503
Грешка

Последна редакция: ср, 15 окт 2025, 12:03 от ESPACE

# 504
  • Bayern
За  Анкетата   на този етап от играта имам много любимци и 3 гласа ми бяха малко. Освен всеобщите любимци ( Калин, Лапунов, Дино и Чикагото ) харесвам Траян, Томи и Ивайло. Наталия и  Дечо също бих искала да гледам поне още 2 седмици.
Николета мисля, че може повече отколкото показва. Симпатична ми е нищо, че интелектуално май е останала на 14г , какви ги ръси само Laughing

# 505
  • София
Жалко за Шопа.
Каквото и да напиша ще е малко и нищо.
Успех в живота, Георги!

Познах 2 от 3.
Само Д-р Пекин ме лиши от хеттрик.
Очаквани победи за Чикагото (който буквално летеше по това трасе) и Гизем.
Стената беше много по-лесна за катерене от предния път (когато също беше опростена след провала на Александър и не само) Очаквам следващия път, направо една стълба да сложат.

Калин издържа 15 минути и стигна до най-гадния хват, което си е постижение.
Той така или иначе нямаше шанс на тази битка. Класическа женска битка. Но ми направи впечатление, че при него опорната дъската беше изтеглена най-назад и така положението му се влоши още повече.
Браво на Николета за победата. 38 минути си е постижение. И браво, че прие сабите на спасението.

Изгавриха се отново с Чикагото. Не пожелаха да го върнат при Феномените. Усещах, че няма да го пратят обратно при тях и това е. Сценарият е бил да изпратят Шопа там, ама Шопа го няма вече.
Интересно как ще се сработи Гизем с новото си племе.

Александра показа истинското си лице. Сега сигурно пак ще е хейтена. Е, при мен си е перманентно. Аз изключително рядко си променям мнението за даден човек.
Уморих се да пиша, че е къртица или връзкар и сега това което се случва в племето на Завоевателите е едно към едно с миналия сезон, когато Добрин съчини някаква история, на която наивната Крамарска се хвана.
Чула ги да говорят. Нищо от това в което ги обвини не е истина, освен че тя не се е заявила за капитанството и че откакто е на Изолатора само се оплаква. Николета е новата Крамарска и много бързо ще бъде вкарана в правия път... Ивайло и Кристиан ще станат бушони.

# 506
Еми, като отдавна е ясно, че има нерешими варианти, този пъзел го дават вече не знам колко години, как един не се сети в самата игра пък да им го каже? Защото при тези пъзели първите няколко реда без проблем се нареждат, съвсем накрая се получава една комбинация, която е индикатор, че пъзелът не може да се нареди.

Ако участниците са тренирали този пъзел, би трябвало да са наясно не само как се нарежда за секунди този пъзел, но и коя ситуация накрая показва, че няма вече как да се подреди съвсем. Просто трябва да си кажат в този момент или да внимават какви договори подписват там, тоест да си искат да не им се дават специално на тях ненаредеми пъзели.

Специално за Гордиенко много се радвам, че отпадна. При всичкото ѝ симулиране, стойки и претенции си заслужи един ненаредим пъзел от продукцията Smiling Imp А и не мисля, че при безразборното ѝ местене изобщо си имаше идея какво прави, камо ли сама можеше да разбере, че нещо не е наред там.

# 507

Зелените им е по-добре , че отива при тях Гизем. Тя се раздава в игрите.

Гизем отива при сините.
Иначе хич не хванах дикиш на вчерашната капитанска "битка". Явно преди нея беше казано на всеки капитан какво трябва да направи. Иначе Калин нямаше да е толкова засмян, а Николетка нямаше да знае, че трябва да се пазари за тези огромни ножици. Чудя се защо не направят направо един самосвал за амулет. Ще е още по-незабележим. Ще го покрият с вестници и никой няма да предположи съществуването му...

# 508
Александра е като фурнаджийска лопата. Забрави, че е още в играта благодарение на Ивайло. Тя чула разговор, ама не го разбрала. Ивайло нищо лошо не каза за нея.
За Калин хубаво са решили да изравнят нещата с височината, като му изместят дъската назад, но за да са честни нещата, освен тази дъска, трябваше да променят и позицията на неговите стъпенки. Ама де толкоз акъл...

# 509
Александра е като фурнаджийска лопата. Забрави, че е още в играта благодарение на Ивайло. Тя чула разговор, ама не го разбрала. Ивайло нищо лошо не каза за нея.
За Калин хубаво са решили да изравнят нещата с височината, като му изместят дъската назад, но за да са честни нещата, освен тази дъска, трябваше да променят и позицията на неговите стъпенки. Ама де толкоз акъл...
Само, че разликата беше 40-45см по-назад дъска, отделно ръкохватките,  а разликата във височината им е 10-15с м макс. Калин на втората хватка беше полегнал повече от стюардесата на последната, пълен фарс. Да му бяха дали 30кг жилетка

Общи условия

Активация на акаунт