💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 6 (13.10 - 20.10)

• 28 956
  • 656
  •   51
Отговори
# 510
Александра си се държи като момиче. Може да е дочула нещо и като е станала мнителна да се е "обидила". Или да са и казали да се обиди. Част от сценария. Даже не е много трудно да се нагаси и тя да изпълнява поръчките на продукцията. Пък и се сблъска с Кристиян на арената с количката. Всеки иска да е на страната на силните. Но не е отчела някои вероятни размествания на пластовете. За мен продължава да не е лошо момиче, което се справя добре на терен. Но и Ивайло и Кристиан не са китки.

Последна редакция: ср, 15 окт 2025, 11:27 от victoria vassileva

# 511
Александриното дочуване изглежда точно режисирано, къде бяха те, къде застана тя, та й говорели на главата. Просто явно Миро и коалиция трябва да се бутат напред. За довечера ми е странно, защо Ивайло е на варелите като имат леката, балансирана и по нейни думи така добра на трасе Йоана.
Иначе за битката снощи, освен стъкмистиката и принципа, че жените често са по- добри в изометрията, не мисля, че щеше да има голяма разлика в издържливостта или, че класирането щеше да е същото, ако Николета и Пекин бяха опънати на същия планк.

# 512
Сигурен съм че Калин никога не би загубил никаква битка ако не бъде сготвен, но все пак за портокола -  дъските бяха отдалечени  пропорционално на височината на състезателите което според мен е справедливо - неговата беше най-далеч, на Николета- най-близо. Наклонът си зависеше от самите състезатели, Павката им направи забележка да е напред но колко напред всеки сам си реши и доколкото позволяваше стойката му, но мина. Дали отстоянието е било точно и правилно изчислено не мога да преценя, нямам това лазарно зрение  което повечето форумки имат.

Търсих по ясна снимка на пъзела на Гордиенко, но за разлика от този на Гизем нейния нито веднъж не го снимаха фронтално отгоре. Но и тази върши работа, ротирана. Номерирал съм и него, проверете дали не греша нещо.

И получаваме какво? Нерешима комбинация. Каква изненада. Очаквай неочакваното, това ли беше слогана?

Дадох на Gemini същата подредба - каза че е решим - 51инверсии+дупка на ред1=52 - четно-решим. Не че щях да протестирам ако наистина и' бяха дали нерешим, щеше да е от малкото случаи когато намесата им щеще да изглежда като божия справедливост

# 513
Стига бе, само на мен ли Чикагото ми е супер неприятен. Освен маймунския вид е и простак отвсякъде. Как само се гавреше с Наталия, като цяло поведението му към жените е подигравателно и патриархално, та не се учудвам че Гордиенко му е трън в задника. Просто не му приема тъпите изцепки и маниера на патриарх. Аз бих направила същото веднага с всеки шумен и арогантен простак.
Все ми е тая в кое племе ще отиде този индивид, ако си ходи вкъщи за мен ще е най-добре, че прекалено голямо внимание му отделя предаването.
От Др. Пекин пък тръпки ме побиват. Има вайба на онези ловци от Апокалипто, с тази халка на носа. Показвам снимка, макар че тук са усмихнати и не толкова зловещи.
Скрит текст:

Грам емпатия не усещам в тази жена, ако наистина е психиатър добре че пациентите й са психопати и серийни убийци. Трептят на една честота.
Все така любими засега са ми Дино и Калин, от жените Гизем заради непокорството, непринудеността и хъса. Голям борец е, ама сигурно ще й скроят шапка за да я разкарат. Бърза е, ловка е, силна духом, наблюдателна. Женският вариант на Дино.

# 514
Дадох на Gemini същата подредба - каза че е решим - 51инверсии+дупка на ред1=52 - четно-решим. Не че щях да протестирам ако наистина и' бяха дали нерешим, щеше да е от малкото случаи когато намесата им щеще да изглежда като божия справедливост

Прав си, явно този чекер не работи добре. Успях ръчно да го наредя въпреки че чекера казва че не ставало

Последна редакция: ср, 15 окт 2025, 12:12 от ESPACE

# 515
Да бе, разликата между дъските на Пекин и Николета - 5 см., а на Калин дъската - 3 метра в морето. За мен въобще не беше пропорционално. И както писах, Пекин е почти колкото Калин висока, би трябвало разстоянието между техните дъски да е минимално. Някой писа вчера, че защото на Калин му били по-дълги ръцете Grinning да, до коленете му стигат... няма да е лошо някой да извади кадър отгоре да се види какво е точно разстоянието, че от снимки под ъгъл трудно се преценява.

# 516
  • София
Абсолютно на око бяха разместени дъските. Иначе не е трудно да се сметне, колко трябва да е разстоянието от дръжките , за да се получи еднакъв ъгъл при краката и стойката на Калин да не е толкова полегнала. Геометрична задача за 6, 7 клас. Ама няма желание за равнопоставеност, даже напротив.

# 517

Според тях сигурно Калин е 2м.

С Пекин имат минимална разлика, но само в ръста, не и в позицията на дъските.

# 518
Радвам се, че ни дадоха свежа порция от лекия, оптимистичен характер на Калин, който прие с усмивка нагласената игра, призна си, че не го бива в това и искрено се зарадва и възхити на съперниците си.

Наистина страхотни очи.

Последна редакция: ср, 15 окт 2025, 13:18 от жижик

# 519
Забавното е, че продукцията все още има публиката за боядисани врабчета.

# 520

Изглежда просто не са имали чисто физическата възможност да заковат дъската по-назад LaughingLaughingLaughing

# 521
Признах си че не разполагам с вашите лазерни погледи и вградени компютри да изчисля точните пропорции. Говоря по принцип и за двойните стандарти - когато е за любимеца се включват всички детектори, микрометри,чувство за справедливост, когато е за неприятен - кучета го яли. Примерно никога не чух че Карина е била сготвена а нейното беше най-брутално със случайното бързо връщане на ветеринарката в същото племе. Не че аз я харесвах но ако сме обективни трябваше всички да плачем за нея.

# 522

За Калин хубаво са решили да изравнят нещата с височината, като му изместят дъската назад, но за да са честни нещата, освен тази дъска, трябваше да променят и позицията на неговите стъпенки. Ама де толкоз акъл...
Само, че разликата беше 40-45см по-назад дъска, отделно ръкохватките,  а разликата във височината им е 10-15с м макс. Калин на втората хватка беше полегнал повече от стюардесата на последната, пълен фарс. Да му бяха дали 30кг жилетка
[/quote]

А да - да вземе пък да спечели Wink

Той в някакви невъзможни ъгли и равнини за удоволствие се вре с часове с екипировка по 15-35 кг на гърба си, та нищо чудно да откара над 35-45 минути ако му изравнят ъгъла. Просто продукцията съвсем показно го постави в анатомична невъзможност да спечели битката, че ... Явно и на тях им се свиди да го опорочат с директен подход - "падни си, това е заповед"

# 523
Ех, като видя тази корица на Чикагото, който сам влачи деветте варела и пак ме хваща яд, че го захвърлиха при зелените разединители. Феномените на теория трябваше да са Франкенщайн племе от куклена актриса, софтуерен инженер, миньор, 3D aниматор и слънцеяд. Но истината е, че те единствени прозряха за толкова сезони че съединението прави силата - и то не само на думи. Коалициите и вътрешното разделение често са пагубни за племената в ранните етапи на играта, когато трябва да се мисли за физическото оцеляване и емоционалното благосъстояние на играчите.

# 524
  • София
На Александра няма ли кой да и каже, че не нужно да си запушва носа като скача от кубовете на дюшека. Но и изобщо, по принцип, какви са ползите от скачане със стиснат нос във водата?

Общи условия

Активация на акаунт