💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 6 (13.10 - 20.10)

• 32 994
  • 697
  •   54
Отговори
# 525
  • София
Да не ти влезе вода в носа.

# 526
  • София
На Александра няма ли кой да и каже, че не нужно да си запушва носа като скача от кубовете на дюшека. Но и изобщо, по принцип, какви са ползите от скачане със стиснат нос във водата?
Аз реших, че пази ринопластика по този начин. Thinking

# 527
Ванчето и Светлин при Гала

# 528
Хубав епизод, Гизем се върна, Чикагото беше ясно, че се връща (какво показва хроонметърът, надмина ли по гъбките канадския супермен?), сълзи и сополи, че захаросаният Калин бил прецакан от илюминатите. Николета спечели, още един плюс. Понеже темата за външността тук доминира, Николета просто няма равна сред жените, категорично най- секси от всички. Много хубав епизод със само положителни неща, след разочарованието с Жоро Шопа. Май Гизем ми остава най- симпатична от останалите участници след неговото отпадане.
Дечо как изобщо е стигнал дотук? Готин човек, но по- слаб участник надали е имало за всички сезони. Блатото в момента е като някакъв пансион за слабаци, няма един играч поне средно ниво.

# 529
Дечо влезе защото бодибилдъра издъхна още на първите 10 минути. Иначе Дечо щеше да види игрите през крив макарон.

Чикаго в лечителите ще е интересно. Ако той вземе да изпрати Коеджикова на блатото, ще направи голяма услуга на Пекин. В бъдеще мисля, че Пекин ще съжали, че реши да работи с Николай. Той горкия още си мисли за доктора и като че ли ще си отмъсти на Пекин когато му дойде времето.

# 530
  • София
Дечо влезе защото бодибилдъра издъхна още на първите 10 минути. Иначе Дечо щеше да види игрите през крив макарон.
Дечо си го смятаха още от началото за влизане като бройка на блатото, че там тези "strong independent women" хем да не стоят сами по нощите, хем пък да не ги е страх, че ще ги бие на каквата и да било игра Joy
Макар че за една бройка миналата седмица можеше да стане да стане фала и да насапуниса Сапунджиева, но все пак сценария тогава издържа (не че щеше да им дреме на продукцията да го направят още по явно, но в крайна сметка момчето си падна, защото последното въже го търси само 15 минути) JoyJoyJoy

# 531
Дечо си го смятаха още от началото за влизане като бройка на блатото, че там тези "strong independent women" хем да не стоят сами по нощите, хем пък да не ги е страх, че ще ги бие на каквата и да било игра Joy
Макар че за една бройка миналата седмица можеше да стане да стане фала и да насапуниса Сапунджиева, но все пак сценария тогава издържа (не че щеше да им дреме на продукцията да го направят още по явно, но в крайна сметка момчето си падна, защото последното въже го търси само 15 минути) JoyJoyJoy

Toчно защото щеше да насапуниса Сапунджиева, тази седмица се обади уж справедливият глас на Продукцията и вече имаме мъжка и женска игра. Досега даже и жилетки нямаше. Да не би случайно бодигардът на блатните моми да обърка сметките.

# 532
Даже не знам как е минал кастингите Дечо. То какви атлети минаха, които едава са успели да се закачат. Явно продукцията си ги хвърля по сценарий, стига да има интрига. Може да е много симпатично момчето, но не е за тук. Чикагото се състезава  единствено с вятъра и май самият той правеше вятър на другите.

С връзки е. Някой влиятелен роднина е казал - " Я върви там да поотслабнеш, че тук ти е слаб ангелът и не можеш, пък хем и по телевизията ще те покажат". И така. Уредил го е да го вземат.

# 533
Трябра игрите да направят някаква колаборация с др. Емилова Grinning

# 534
Винаги могат да кажат Изненадаааа сега вторият (третият) влизат в отборите , а първият е аут Grinning

# 535
Довечера искам Чикагото да разхвърли кокошарника при Зекените.

И да се оплача малко аз. Днес Чикагото е идвал в Администрацията, но ние сме разделени на 3 блока. Той е ходил в основният... и сега целият ми фейсбук е залян със снимки на колежките с него. 😆😆😆 Аз ще трябва да ходя да го издирвам в участъка. Expressionless

# 536
Една холивудска двойка:

# 537
# 538
Не съм съгласен за мене Дечо си беше вкаран за бройката само и бяха планувани за вкарване другите двама но онзи с многото мускули се предаде още във водата , Дечо беше на битката заради плуването си и искаха там да е пръв ( както и стана реално ) и след  това на трасето да има ОБРАТ ( продукцията много харесва така ) но тогава онзи бодибилдър , който се беше натъпкал с половината менделева таблица преди битката ги прецака , затова и беше това подигривателно поведение от Павката към него , единствения шанс за ДЕчо да влезе в племе е ако има пак кутии или дадат битка само с плуване без други елементи.

# 539
  • София
И аз да си кажа кого срещнах днес на ОМВ на 72 км по Тракия. Първо виждам един грамаден познат мъж и едва зацепвам, че е Гешев. После на касата чака един татуиран изрусен - Павката. Викам си гледай какво съвпание, но после като излизах ги видях петимата на една маса - тези двамата, Калоян, Светлин и последния не разпознах мимоходом. А ми беше неудобно да ги зяпам.
Виж, ако беше Калинчо, щях да помоля за снимка с леля му Grinning

Общи условия

Активация на акаунт