💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 6 (13.10 - 20.10)

• 19 896
  • 482
  •   42
Отговори
# 465
Чикагото ще ги вкара в пътя Зелените. Още имам надежди за него, че ще се върне при Феномените, ако се разпаднат зелените.

# 466
Продукцията! Ало продукцията! Продукцията има ли право да излъчва Сапунджиева с това розовкото, двучастното „покривало” за тяло ахахах Да не стане следващия сезон да слагат 14+ точка нейде по екрана Smiling Imp
Божкеее...Като отвори дума, видяхте ли Траян как се чудеше къде да си обърне очите, а пък те все не го слушаха, като седна Десито на леглото му с розовото аутфитче да водят преговори? Laughing

Абе Вие се възмущавате  на Деси как е била облечена , но не сте гледали оригиналния формат за да витите там как ги дават и снимат , там дават как се къпят голи и слагат само едно замъгление на картината върху интимните части и гърдите , там състезателките всичките почти са с прашки на арената ( по подобие на Джералдин в един от първите сезони ако помните ) , така че това тук не е нищо правят продуктова позициониране   на шампоан ка се къпят с него и на слънцезащитни мазила как се мажат с тях така че това тук не е нищо , даже  този сезон нито една жена не е с долнище тип прашки по арената.

# 467
  • Някъде там...
След Елизабет и продуктовото позициониране на някои нейни части, прашки по терена да не видя. Няма и плувци този сезон, съответно и мъже по слип липсват.

# 468
  • Буркина Фасо
Официално обявявам Ментенко за кралица на кучките!

Че любов м/у нея и чикаго няма и няма и да има (още утре ще започне да я храни пак), но този к.рвенски номер със стената, която ясно се видя, че минава безгрижно винаги от първи път.. е това няма прошка. Криех, но имах някакви симпатии към нея, главно някои черти в характера, нещо в смехът й ми хареса.., но това със стената просто няма прошка Rage
Дано я сцепят по соцките. Дано Радостина да й види сметката чисто психически на блатото, надявам се като една добра стопанка да го направи.

Радостина, изглежда ще свали най-накрая усмивката от лицето си и ще започне да показва зъби.. Но ако не друго, то може да изисква от общината някакъв дял от блатото или поне някаква концесия върху него ахахахах

Продукцията! Ало продукцията! Продукцията има ли право да излъчва Сапунджиева с това розовкото, двучастното „покривало” за тяло ахахах Да не стане следващия сезон да слагат 14+ точка нейде по екрана Smiling Imp

Дечооо…. мечоооо, твоята вина е точно толкова, колкото и вината на продукцията. Те те навряха чисто за шоуто, дори не и за цвят, ти пък си толкова наивен, че явно си заслужаваш този цирк LaughingLaughingLaughing
Значи по бански може, но с розовкото "покривало" не даваме. Това изби рибата Simple Smile Все пак са на морето.
редно е жените да бъдат без горнище. да се изравнят с мъжете  Simple Smile

# 469
Много ме кефят Чикагото и феномените каква връзка си изградиха. И разбира се, Чикагото зелен. Но поне няма да пращат феномен на блатото. А Пекин ако изгърми ще се кефя. От много схеми ще им стане ненужна на тримата силни мъже.

# 470
  • тук, на мястото си
Радвам се, че Гизем отиде при сините. Не че много я харесвам, но е по-добре от Гордиенко.
Чикагото, горкия, хич не му стана хубаво, че му сменят племето, но от друга страна там има сигурни съюзници, Дино и Трая ще са плътно до него. Сапунджиева и Пектина са хлъзгави и ще се завъртят бързо,  ветеринарката ще пътува към блатото, а Иванчо ще получи нервен срив.
От сините никой няма да ходи на блато, нали? Не чух да казват на Гизем да прати някой.

# 471
За първи път се включвам, макар че гледам от началото. Много ме дразни факта, че май става все по-очевидна намесата на продукцията, вместо да е обратното. Да ги разделят на мъже и жени, да определят капитанските седмици за мъжка / женска... Не знам, варианти има стотици да е малко по-неочевидно колко дирижират. Няма да коментирам, че някои битки ги нагласят срещу даден участник, както днес нахендриха Калин.

# 472
Аз пък не искам Чикагото.  Мачкай Дечо 🦾
Дечо може да мачка само варелите.Направо ги помля. Голям симпатяга е, но не виждам как може да влезе в племената. На следващата битка ако е само той мъж може да го пуснат сам да играе в мъжка битка за влизане и пак ще загуби😜

# 473
И пак нагласени слайд пъзели , при махането на капака си вижда че частите  са различно разположени ...
Защо не бяха слайдове и на мъжете ?

# 474
  • София
Чикагото ще ги вкара в пътя Зелените. Още имам надежди за него, че ще се върне при Феномените, ако се разпаднат зелените.
Направо да им съдейства за разпада на зелените.
Едно хубаво племе да има за 7 сезона ,а Боговете ги попиляха. Пфу!

# 475
Аз пък гледам екстремните клипчета от приключенията на един рандъм участник и ми се е изправила косата! Леле, леле!
Ама пък качествени клипове е сглобил. Стилни, красиви, въздействащи.
Много го бива и в това очевидно. Ко да праиш! Innocent

# 476
Странна работа е това блато.Здравите като Шопа се разболяват, болните като Гордиенко се излекуват.В изолатора беше направо за ТЕЛК , а тук хем спи на земята и всичко и мина и хвърчеше по стената.

# 477
На продукцията стъкмистиката край няма. Другия път да сложат нарочения да загуби да стои направо на ръце, тя дъската очевидно беше проформа Blush Николета, надали си е дала сметка там, колко подарена победа беше, но сега като види отстрани, мисля че е меко казано очевидно. Иначе, правилно решение, за една фамилна пица не си струва да си гърми възможността за лично предимство, предвид че капитанство може и да не й се случи повече. Йоана, ако се прехапе без да иска, докато говори, ще се натрови сама. Александра си е фурнаджийска лопата и грам не ме изненадва. Тя на фразата "ще те пазя", очаква буквално да я пренесат като булка през прага до финала. Късмет, ако смята, че Томи ще го направи. Grinning
За Шопа наистина неприятно, но очаквано развитие след вчера. Но при хроничен проблем с кръста, да си го спестиш тотално, заради играта не е много разумно решение. Но жалко, днес с Чикагото щеше да е интересна битка.
Чикагото, очаквано летя по трасето, то беше състезание срещу него си. Можеше да му засича Павел най- добро време за обиколка. Жалко и пак не изненадващо го пратиха при лечителите. Милия, видимо не го вълнуваше локацията, на която ще бъде. Но е оправен, мисля, че има всички шансове да изкара до сливането и после може да продължи с неговите си хора. Надявам се искрено да изпрати Иван на блатото.
Стената днес беше по- елементарна и от предходния път. Радвам се за Гизем, Радостина честно казано и направо вкъщи да си иде няма да съм тъжна. Не я виждам добра на трасе, а още една змия, която може да плете само интриги не ми се гледа.
Дечо ми е симпатичен, но освен на магия не виждам вариант да влезе, не виждам и вариант особено да го изтърпят останалите, защото ще е просто поредното слабо звено в очите на повечето. Готин е иначе и забавен, но не за този формат, или поне не на този етап.

# 478
Даже не знам как е минал кастингите Дечо. То какви атлети минаха, които едава са успели да се закачат. Явно продукцията си ги хвърля по сценарий, стига да има интрига. Може да е много симпатично момчето, но не е за тук. Чикагото се състезава  единствено с вятъра и май самият той правеше вятър на другите.

# 479
Даже не знам как е минал кастингите Дечо. То какви атлети минаха, които едава са успели да се закачат. Явно продукцията си ги хвърля по сценарий, стига да има интрига. Може да е много симпатично момчето, но не е за тук. Чикагото се състезава  единствено с вятъра и май самият той правеше вятър на другите.

Аз се съмнявам да ги е минал. Трябвало им е спешно 3-ти за кастинг битката и са го викнали за майтапа. Ама тоя другия се отказа и Дечо по абсолютна случайност взе че влезна.

Ако беше минал кастинга, поне малко от малко, сигурно щеше да се подготви.

Общи условия

Активация на акаунт