💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 6 (13.10 - 20.10)

• 73 020
  • 1 347
  •   1
Отговори
# 885
Аз така и не разбрах откъде дойде внезапния интерес на Калин към Гизем, не даваше никакви индикации в началото и не виждам някаква химия или нещо да ги свързва с изключение на планинарството.
От друга страна на Лапунов му пролича веднага, че я хареса (искаше да ѝ дава храната си, чак и Ръждавичка го усети), така че... Калине, а бро кода!?
Лапунов май жените са му слабост малко - първо лапна по Ръждавичка...но тя го държеше на ръка разстояние с идеята, че ѝ е в кърпа вързан, което него май го обезкуражи. Сега тя обаче има конкуренция в лицето на Гизем и се присети, че не иска толкова лесно да ѝ го даде - на арената като се разбраха мъжете да носят жените тя веднага отиде при Лапунов да я вдигне на раменете си... Някъде по пътя обаче се смениха и при пристигането на стопанството Гизем беше върху Лапунов😁 Интересно ще е.

# 886
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
И аз съм изненадана от "влюбването" на Калин в Гизем.
Въобще не си отиват. Той хубаво си я харесал,ама мама и тате на Гизем ще се съгласят ли дъщеря им да излиза с друг,извън мюсюлманската им култура? Явно тя е силно вярваща щом си е татуирала полумесец и на играта днес я дадоха за секунди как пипа полумесеца и се моли.

Aз не й харесвам физиономията.Въобще с влизането й ми направи едно такова лошо впечатление.
С един възторг при Блатните, с едни емоции и "колко пък да ви е зле". И наядена,наспана и отпочинала, излезе от блатото на следващия ден с битка. Много несправедливо!

Епизода беше интересен. Точно такива игри искам да гледам повече - за ум,за баланс, за памет,за сръчност. Аман от варели и вагонетки.

# 887
# 888
Гизем е отбелязала Лапунов в стори 🤔😀

Той обаче си ходи по потник и къси гащи в този студ 😀

# 889
А аз се чудя дали Калин много го базикат вече, че е любимеца на "лелките от бг мама" Joy 100% вече му е известно как тук се припада по него и си представям аверите му как го спускват от базици (нищо, че няма човек, дето да не е черпил знания от форума в някой момент от живота си).

# 890
Дино:
-Въпросът е дали на доктор Смърт ѝ отива да е толкова хрисима добра и внимателна или нещо крои - отговорът тепърва предстои.

-Гледам Ванката пак са върти като някой загубен сателит.

Нати:
- И аз съм като козата, и аз се стресирам от стрес!

Алекс-той:
- Чакай да си записвам, че от всичките безценни съвети които ми даваш ще взема да забравя някой.
Алекс-тя:
- Аз рева ти ме успокояваш ти ревеш аз те успокоявам. Ревем на смени.

Ралица:
-Ръждавичка, носят ли те на ръце феномените след вчера?
Симона:
- Не!

Иван за Чикагото:
-С една дума неговият мозък е чисто предизвикателство дори за напредналата наука в днешно време!

# 891
А аз се чудя дали Калин много го базикат вече, че е любимеца на "лелките от бг мама" Joy 100% вече му е известно как тук се припада по него и си представям аверите му как го спускват от базици (нищо, че няма човек, дето да не е черпил знания от форума в някой момент от живота си).
Абе подозирам, че е любимец не само на лелките от бг-мамма. А колкото до това - ще оцелее. Щом Гого оцеля. Там истерията беше маниакална станала по едно време.

# 892
Само на мен ли ми се стори, че тази година Калина много бързо показваше цветните плочки. То нямаше време да направят асоциация и да запомнят. Във всички подобни тестове се дава време за запаметяване, а тя толкова бързо ги сваляше и показваше следващата...
За полумесеца на Гизем.. ами че докторката има огромен кръст татуиран на ребрата, какъв е проблемът. Всеки има право на вяра и да се моли на онова, в което вярва.
Верно ли лелите на бг мамма са влюбени в Калин? Заради очите ли? Между другото е двойник на брата на Джулия Робъртс, как се казваше в момента не си спомням.. Simple Smile
На мен ми идва малко аутистичен. Възхищавам се на начина, по който владее тялото си, ама между ушите какво има, не се знае. Все пак речта е най-висшата форма на изразяване на интелекта.

# 893

На мен ми идва малко аутистичен. Възхищавам се на начина, по който владее тялото си, ама между ушите какво има, не се знае. Все пак речта е най-висшата форма на изразяване на интелекта.

И какво ако е аутистичен, Айнщайн е бил такъв ,Леонардо да Винчи,  Антъни Хопкинс е ,много успешни има.

А за речта пък изобщо не е вярно, особено мъже ,които много дрънкат изобщо не са читави.

# 894
Верно ли лелите на бг мамма са влюбени в Калин? Заради очите ли? Между другото е двойник на брата на Джулия Робъртс, как се казваше в момента не си спомням.. Simple Smile

Ерик

# 895
  • някъде другаде
Радвам се , че Пекин е на елиминация. Като видя , че нейната коаллиция се разпада и се завъртя към некоалицията , но и мина котка път.

# 896
Нищо му няма на речта на Калин. Изразява се правилно и културно, макар и не многословно.
Но не е ординарен, факт. Нещата, които прави в ежедневието си и хората, с които общува също съвсем не са ординарни. Екстра си е, момчето. Глътка свеж планински въздух.

# 897
😂😂😂😂🤫 това бутона полезно въобще нямаше да изрази как се смях. Всички постват като не видели в социалните, а той не - явно се крие от бг мамите 😉

# 898
Аз сега гледам епизода от снощи и съм на съвета на жълтите. Ралица не може да приеме като довод, че Ивайло номинира Йоана чисто коалиционно. Хм... 100% съм сигурна, че даже предната седмица Ралица приемаше такива доводи на килограм, да не говорим до сега в предаването. Не, че е изненада това, но за едни може, за други не... ей това ме напряга в тази игра, няма никакви ясно установени правила. Положението е как дойде..

# 899

И какво ако е аутистичен, Айнщайн е бил такъв ,Леонардо да Винчи,  Антъни Хопкинс е ,много успешни има.

А за речта пък изобщо не е вярно, особено мъже ,които много дрънкат изобщо не са читави.
Не ме разбираш какво говоря, защото за теб речта явно е дрънкане.
Нямам нищо против аутистите, но комуникацията с тях е трудна. И не твърдя, че Калин е аутист. Просто пред него например бих предпочела Александър или Мирослав за комуникация.
Но харизмата на Ерик Робъртс е неоспорима, то се вижда тук. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт