💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 6 (13.10 - 20.10)

• 72 895
  • 1 347
  •   1
Отговори
# 975
Лапунов даже и Сапунджиева може да носи заедно с Гизем.

# 976
Гизем и Калин ❤️ .

Говори се, че Николета(стюардесата) , Йоана(балерината) ,  Симона и Александра-и четирите  са хлътнали по Калин и се надяват след играта да стане нещо? Но Калин хлътнал  ли е по тях или по Гизи?   Гизем  лесно ли ще ги постави на място и четирите, като вземе Калин за нея? Ако не в играта, то след нея ...в реалния живот ? И четирите ще останат ли разочаровани,  ако видят как Гизем взима момчето...

# 977
Гизем е с Лапунов след предаването.

# 978
Боже защо няма емотикон смеещо се човече до бутон "полезно" 🤣
По принцип няма лошо да са хлътнали, но всичко останало от коментара ти ми напомня но някоя теленовела от 90те 😄
Гизем и Калин ❤️ .

Говори се, че Николета(стюардесата) , Йоана(балерината) ,  Симона и Александра-и четирите  са хлътнали по Калин и се надяват след играта да стане нещо? Но Калин хлътнал  ли е по тях или по Гизи?   Гизем  лесно ли ще ги постави на място и четирите, като вземе Калин за нея? Ако не в играта, то след нея ...в реалния живот ? И четирите ще останат ли разочаровани,  ако видят как Гизем взима момчето...

# 979
Ще припадна! Турският сериал се пренесе в темата!

# 980
За момент помислих че обърках темите и съм в Романтични сериали 😂

# 981
Гизем и Калин ❤️ .

Кой ще хване Калин първи? Дамите от ИВ или тези от форума Satisfied

# 982
  • софия
Само при сините можеше да се пробута такъв сюжет. ЛИбовен Joy ама пък са  сладури всички сини Blue Heart
Снахите ги харесвам и двете. Само да не се изпокарат, че ще им оскубя плитките Grinning

Пекин, ох доволна съм, що така. Joy Злорадствам малко, ама..... Grinning

# 983
Гизем е с Лапунов след предаването.

Това може би е за да накара Калин да ревнува малко. И да даде напразни надежди на някоя от другите влюбени в момчето  (Николета, Йоана, Симона и Александра), че има шанс. Да ги подмами да опитат флирт с Калин, но момента, в който някоя от тях се снима с него  в Инстаграм, Гизем ще се намеси, за да й покаже, че няма да й го даде толкова лесно. Ще има много интригуващи моменти,  интересното едва сега започва. Ще видим коя ще го спечели.  Кои ще са заедно като  истинска, щастлива двойка
💕

# 984
  • София
Това че Гизем и Лапунов са заедно са само спекулации на базата на сторита. Докато не го обявят официално черно на бяло си остава спекулация, но съм склонен да съм по-скоро съгласен отколкото не. От това което виждам. Но аз не обичам недомлъвки. Или има нещо или няма. Ако ще се играе така като в детската градина за някакъв изкуствен интерес, не благодаря.

Колкото до това как Николета, Йоана, Ръджавичка, Гизем и Александра са влюбени в Калин ще го оставя без коментар.
Блажени са верующите. Simple Smile

# 985
Тези като хиени нападнаха Иван.Десислава голяма моралискта ще ми дойде .От седмица ,две при тях и почна да размахва ръце.Той че Иванчо  няма много акъл и е страхливец е факт,ама това ми дойде в малко повече при положение, че каза и истини за мама Пекин ,ама тези или са прекалено тъпи да го видят или са страшни актьори 😄

# 986
Какво им пречи да си медитират Гизем и Лапунов , оставете хората да си правят упражнението .Ама и те защо не отидоха другаде

# 987
  • тук, на мястото си
Лапунов казва "извисяваш се отгоре" и Ръждавичка вдига глава към тъмното небе. Grinning
Всички са в театъра, Наталия режисьор. Харесвам ги, много!

# 988
Вбесена съм как се закачаха с Лапунов и неговата медитация. Че чак и сектант го нарече Ръждавичка.  Sad Не мисля, че беше изхвърляне, беше споделяне на опит.

# 989
Гизем и Лапунов  са си един за друг.Калинчо заслужава по-добро😂
И моля ,моля мъжете да не завиждат на Калинчо за хубавите очи и женското внимание 🫢😁(шегичка)

Общи условия

Активация на акаунт